Îi mai ții minte pe Alexandra Diaconescu și Aurel Deacanu, concurenți la Insula iubirii, în sezonul 3? S-au despărțit, iar ea s-a căsătorit și a devenit mamă

 Oana Pantazi
.

Îi mai ții minte pe Alexandra Diaconescu și Aurel Deacanu, concurenți la Insula iubirii, în sezonul 3? Cei doi concurenți au venit la show pentru a-și testa relația, însă, din păcate, Aurel Deacanu nu a rezistat ispitei, iar la întoarcerea în țară cei doi s-au despărțit. Ulterior, Alexandra și-a refăcut viața, căsătorindu-se și devenind mamă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În momentul în care au ales să intre în show-ul Insula iubirii, Alexandra Diaconescu și Aurel Deacanu erau într-o relație de doi ani și jumătate, relație presărată cu infidelități din partea lui. Cum speranța moare ultima, Alexandra a vrut să se convingă că Aurel s-a vindecat, însă acesta a cedat ispitei, din nefericire, iar la revenirea în țară, cei doi s-au despărțit definitiv.

alexandra-si-aurel-la-insula-iubiriialexandra-si-aurel-la-insula-iubirii

Îi mai ții minte pe Alexandra Diaconescu și Aurel Deacanu, concurenți la Insula iubirii, în sezonul 3?

În 2017, când a intrat în show alături de Aurel, Alexandra încă spera că iubitul ei o va lua pe calea cea bună, însă s-a dovedit, încă o dată, că năravul din fire nu are lecuire. Odată ajunși pe insulă, Aurel a căzut rapid în mrejele ispitei, iar Alexandra s-a despărțit de el.

Citește și: Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta de când a ieșit de la Survivor. Ce acuzații îi aduce: „La recompensă m-a luat în brațe, a zis să ne înrudim. Când am ajuns acasă…’

Citește și: Cristi Borcea nu vrea să devină tată pentru a zecea oară: „Gata, nu mai fac niciun copil! Ajung nouă'

În cele din urmă, Alexandra avea să se așeze la casa ei, însă nu cu Aurel, așa cum sperase inițial, ci cu Mădălin Mogoș, un fost coleg de liceu. Alexandra și Mădă lin mai avuseseră o încercare de a forma un cuplu, însă asta se petrecea pe când erau în liceu. Soarta i-a făcut să se reîntâlnească însă la timpul potrivit.

„M-a cerut după 6 luni de relație, ne cunoașteam de 11 ani, din copilărie. Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă. A fost cea mai bună decizie.

Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm împreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc. Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână', a povestit Alexandra la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Alexandra e fericită alătrui de soțul ei

Cei doi au devenit părinții unei fetițe adorabile, iar în ziua nunții lor a avut loc și botezul micuței. După ce viața ei a fost o carte deschisă pe când era concurentă la Insula iubirii, Alexandra a devenit extrem de discretă cu viața personală, iar asta i-a făcut pe fani să creadă că s-a despărțit și de soțul ei…

„Toată lumea ne întreabă pentru că noi n-am mai postat. Inclusiv la mine la muncă mă întreabă oamenii dacă mai suntem împreună. Da, suntem împreună, suntem bine, ne focusăm foarte mult pe copil. N-am mai postat împreună eu, el postează, pentru că eu n-am mai postat în general deloc, doar legat de Ines, dar în rest suntem ok', spunea, anul trecut, Alexandra pentru Spynews.ro.

Ce mai face Aurel, fostul partener al Alexandrei de la Insula iubirii

Fără doar și poate, Aurel a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Insula iubirii, după ce a părăsit nu una, ci două iubite la același show, dar în sezoane diferite. Dacă la primul sezon nu a rezistat ispitei Maria Ilioiu, doi ani mai târziu, în 2019, fostul concurent a recidivat în aceeași manieră.

Toată povestea are iz de telenovelă, deoarece atunci Aurel a intrat în competiție alături de Diana, o concurentă din sezonul 3, pe care a cunoscut-o pe insulă și care fusese la rândul ei trădată de partener. Dacă de data asta a încercat să-și spele imagine, Aurel nu a reușit, pentru că s-a lăsat ispitit de o altă Diană, o dansatoare de manele.

După atâtea aventuri, Aurel este tot singur, se pare, preferând burlăcia responsabilității pe care o implică familia. În urmă cu 4 ani, fostul concurent lucra la o firmă de curierat, iar după controversele iscate la Insula iubirii a preferat să meargă… sub radar, așa că nu a mai fost surprins în ipostaze nepotrivite.

„Sunt haiduc, nu am relație. Am planuri cu cineva care are, la rândul său, planuri cu altcineva. Sunt cu o fată, așa… Nu pot numi relație ceea ce avem noi. Ați văzut cum este în ziua de astăzi, toată lumea cu TikTok, OnlyFans…', a declarat Aurel pentru fanatik.ro, în urmă cu ceva timp.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton