Alexandra și Helmuth Duckadam dezvăluie secretul unei căsnicii fericite, în ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani: "Fără respect degeaba este iubire"

 Dumba Gabriela
.

Alexandra și Helmut Duckadam sunt împreună de 17 ani și fericiți ca în prima zi, în ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani. Alexandra Duckadam spune că la baza relației lor stau comunicarea, respectul și sprijinul reciproc, dincolo de iubire. Helmut Duckadam a mai fost căsătorit o dată, timp de 27 de ani, însă a divorțat pentru că nu se putea obișnui în America, iar trei ani mai târziu a format o familie cu Alexandra.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra și Helmut Duckadam s-au căsătorit în luna iunie 2007, iar un an și trei luni mai târziu a venit pe lume, la Spitalul Matern din Arad, fiica lor Julianne. Sunt foarte fericiți împreună, duc o viață de familie liniștită și amândoi consideră că respectul este secretul unei căsnicii lungi și lipsită de probleme.

48302662-6822-42da-9c29-35aa0430271848302662-6822-42da-9c29-35aa04302718

Alexandra și Helmuth Duckadam dezvăluie secretul unei căsnicii fericite, de 17 ani

Numele lui Helmut Duckadam este legat de perioada de glorie din istoria echipei Steaua și mai ales de momentul când, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, legendarul portar a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri pentru a aduce trofeul echipei sale.

„Eroul de la Sevilla' a împlinit 65 de ani pe 1 aprilie, motiv pentru Alexandra Duckadam de a-l sărbători în familie pe bărbatul iubit. Helmut Duckadam a declarat cu această ocazie că adoră viața lor liniștită și tabieturile din cuplul lor.

„Petrecem în familie. Noi avem tabieturile noastre. Dimineața, aproape în fiecare zi, bem cafeaua împreună și ne facem planuri pentru ziua respectivă. Avem o viață de familie liniștită', a declarat Helmuth Duckadam, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Alexandra Duckadam spune, la rândul său, că la baza relației lor stau comunicarea, respectul și sprijinul reciproc. Alexandra este mai tânără cu 20 de ani decât Helmuth Duckadam, dar acest lucru nu a fost niciodată o problemă.

„Secretul cred că este să te iubești și să te respecți. Fără respect degeaba este iubire, dacă nu îl respecți pe cel de lângă tine și să te accepți cu bune, cu rele, cu defecte, cu orice (…) La mulți ani, iubirea mea! Te iubesc.

În continuare voi fi alături de tine prin orice ne va fi dat să trecem și îmi doresc să ne bucurăm de tot ce avem, de fetița noastră și unul de celălalt', a spus soția Helmuth Duckadam, Alexandra.

Citește și: Irina Nicolae, mărturisiri dureroase despre fiica pe care a pierdut-o după ce a născut provocat, la cinci luni: „Din cauza unor probleme medicale…’. Cum o educă pe fetița ei, Scarlett Maria, la 6 ani / EXCLUSIV

Citește și: Cum se menține Carmen Movileanu în formă, la 66 de ani: „Nu țin cure de slăbire, nu merg la sală, dar…’. Ce spune despre TVR, televiziune la care a lucrat de la 20 de ani / EXCLUSIV

Helmut Duckadam a divorțat de prima soție după 27 de ani

În anul 2003, Helmut Duckadam a plecat în Statele Unite ale Americii, împreună cu soția și cu fiica sa. Ildiko, fosta sa soție, câștigase cu un an în urmă la Loteria Vizelor și s-au decis să își încerce norocul.

„E o șansă să câștigi la Loteria Vizelor și familia mea vrea să profite de ea. Mergem să vedem ce înseamnă SUA, să vedem dacă ne putem ajuta copiii', declara, la plecare, Helmuth Duckadam, menționând că intenționau să se stabilească în Phoenix, statul Arizona, unde aveau rude.

În țară a rămas doar fiul marelui fost portar, atunci în vârstă de 23 de ani, pentru a avea grijă de locuința din Arad și de casa de vacanță din Șemlac.

Doar că Helmut Duckadam nu s-a putut obișnui în America și a decis să revină în țară, punând astfel punct căsniciei. „Eu am fost căsătorit 27 de ani cu Ildiko. Ne-am despărțit pentru că nu am putut să mă obișnuiesc în SUA’, a declarat Helmut Duckadam la Antena 3.

Apoi, fostul mare sportiv a ținut să pună capăt și speculațiilor conform cărora actuala sa soție, mai tânără ca el cu nu mai puțin de 20 de ani, l-ar fi luat de bărbat pentru situația lui materială.

„Noi am reușit o performanță de când ne-am mutat în București. Nu am apărut în tabloide. Chiar e o performanță. După divorț, m-am întors în România și în trei ani am cerut-o de soție pe Alexandra. Atunci se scria că umblă după banii mei, dar nu aveam. Mama mea a luat-o deoparte și a întrebat-o dacă e sigură ce vrea. Ea a fost hotărâtă și vreau să îi mulțumesc în fața a milioane de telespectatori pentru că în 13 ani de când suntem împreună a stat lângă mine zi și noapte’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton