Alexandra Stan și-a asumat relația cu milionarul Darcy Troch. Ipostaze romantice cu artista în rochie albă, în vila din Spania a afaceristului belgian

 Dumba Gabriela
.

Alexandra Stan și-a asumat relația cu milionarul Darcy Troch și a postat, în sfârșit, imagini în care apare alături de acesta în ipostaze romantice. Alexandra Stan și Darcy Troch, un milionar belgian cu afaceri imobiliare în Spania, sunt împreună de mai multe luni, însă până acum nu s-au fotografiat împreună pentru că artista a preferat, de data aceasta, discreția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a stat singură doi ani după ce căsnicia ei cu Emanuel Necatu s-a terminat după trei luni, însă relația cu noul ei iubit dovedește că a meritat așteptarea. Darcy Troch -Maxim, cum apare pe rețelele de socializare- este un tânăr antreprenor de origine blegiană care vinde case de lux pe coasta Spaniei, în Valencia și Alicante.

2-182-18

Alexandra Stan și-a asumat relația cu milionarul belgian Darcy Troch

După mai multe luni de relație, în care fiecare a postat separat pe contul său de Instagram, imagini din aceleași locuri, dar fără a apărea împreună, Alexandra Stan și Darcy Troch și-au asumat relația.

Pe conturile amândurora a apărut un clip filmat în curtea vilei din Spania a milionarului, în care se țin de mână și dansează, cu câte un pahar cu vin în mână, iar Alexandra Stan este îmbrăcată în rochie albă.

În ultimele luni, Alexandra Stan a petrecut mult timp în Spania, în Costa Blanca mai exact, chiar în locul unde Darcy are afaceri imobiliare. Deocamdată, iubirea lor este una la distanță, dar cumva reușesc să-și facă timp unul pentru altul, de vreme ce au fost zăriți împreună în ipostaze romantice inclusiv în Capitală, după cum scria Cancan.ro acum două luni.

Această poveste de dragoste vine în viața Alexandrei Stan după o perioadă grea, în care cântăreața a trăit mai multe dezamăgiri și o luptă grea cu depresia.

„După ce ai succes, în sus, din punct de vedere al carierei, acolo vine cea ami grea parte. Atunci oamenii încep să aibă din ce în ce mai multe așteptări de la ține. Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente.

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de Poliție, pentru 24 de ore, după solicitarea autorităților din Marea Britanie. Ce acuzații li se aduc

Citește și: Cum se simte Adelina Pestrițu la 3 săptămâni după ce și-a scos silicoanele: „Țesutul se reface, am voie să…'. Care a fost reacția soțului ei, Virgil Șteblea

De multe ori, eșecul nu este doar a artistului, ci al întregii echipe. Este o perisune mare și asta poate să îți creeze niște saturi de anxietate și depresie și lipsa de încredere în tine. Eu la asta lucrez de ani de zile. Mi s-a întâmplat recent să nu mai pot să zic că nu mai vreau să trăiesc.

Eu la asta lucrez de ani de zile, să pot să stabilizez chestia asta. Să nu îmi mai pese ce zice lumea și să nu mai am așteptările astea. Uneori îmi iese, alteori nu. În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă pe sentimentul ăsta de a mă simți eu stăpână pe situație și să fiu OK cu mine, orice s-ar întâmpla, dar au fost mulți ani în care am simțit că nu mai făceam față și uneori mai simt chestia asta', spunea Alexandra Stan acum ceva timp.

Alexandra Stan n-a avut până acum noroc în dragoste

Acum doi ani, Alexandra Stan divorța de Emanuel Necatu, după o căsnicie de doar 3 luni, deși artista își făcuse proiecții pe termen lung alături de soțul ei. Cu ceva timp în urmă, artista mărturisea că, deși simte nevoia unui partener care să o iubească, nu a avut încă norocul să găsească un bărbat potrivit.

Cântăreața spune că cei mai mulți pretendenți sunt superficiali și o plac doar pentru că este celebră.

„E greu să ai o relație, să-mi găsesc pe cineva. Îmi doresc, dar nu caut. Dacă e să vină, să vină. Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat.

Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa”, a declarat Alexandra Stan în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton