Alexandra Stan a trecut prin clipe de coșmar în lupta cu depresia, din cauza succesului: "Mi s-a întâmplat să zic că nu mai vreau să trăiesc"

 Radulescu Ruxandra
.

Alexandra Stan a trecut prin clipe de coșmar în lupta cu depresia, din cauza succesului. Alexandra Stan se bucură de un succes răsunător atât în România, cât și peste hotare, însă puțini știu despre suferința care o chinuie de ani zile. Alexandra Stan a vorbit recent despre lupta cu depresia și stările de anxietate, dar și cum arată viața ei amoroasă la acest moment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a trecut prin clipe de coșmar în lupta cu depresia, din cauza succesului. Alexandra Stan a recunoscut că se luptă în continuare cu stările de depresie, suferință cauzată de presiunea pe care o resimte câteodată, în zona profesională. Cântăreața mărturisește că învață să gestioneze aceste stări și să depășească momentele de cumpănă. Fanii se întreabă și ce anume se petrece în viața sentimentală a artistei, căci, Alexandra nu a mai fost văzută cu niciun partener în ultima vreme. Iată ce mărturisiri face vedeta despre viața personală!

alexandra-stan-1024×938-1alexandra-stan-1024×938-1

Alexandra Stan a trecut prin clipe de coșmar în lupta cu depresia, din cauza succesului

Alexandra Stan suferă din cauza depresiei, cauzată de presiunea constantă care a acumulat-o de-a lungul anilor. Vedeta a făcut mărturisiri copleșitoare despre momentele în care a clacat emoțional.

Citește și: Ibrahim Ibru, surprins în compania unei brunete voluptuoase, după divorțul de Raluca Pastramă. Cei doi și-au dat întâlnire la un restaurant din Pipera

Citește și: „Vă garantez că nu o să fac o zi de puşcărie”. Mario Iorgulescu atacă decizia de condamnare la închisoare. Curtea de Apel din Milano a refuzat o dată extrădarea

Citește și: Ce i-a spus judecătorul lui Silviu Prigoană după ce a divorțat și s-a recăsătorit de patru ori cu Adriana Bahmuțeanu: „Atunci l-am întrebat dacă pot să mă însor cu alta și…'

Citește și: Autopsia lui Matthew Perry a stabilit cauza decesului. De ce a murit, de fapt, actorul din „Friends', la 54 de ani

„După ce ai succes, în sus, din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte. Atunci oamenii încep să aibă din ce în ce mai multe așteptări de la tine. Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente. De multe ori, eșecul nu este doar a artistului, ci al întregii echipe. Este o presiune mare și asta poate să îți creeze niște stări de anxietate și depresie și lipsa de incredere în tine. Eu la asta lucrez de ani de zile. Mi s-a întâmplat recent să nu mai pot, să zic că nu mai vreau să trăiesc.', a declarat Alexandra Stan, potrivit Antena Stars.

Alexandra Stan, despre viața amoroasă: „Nu m-aș supăra să fie străin”

În ultima perioadă, Alexandra Stan s-a focusat mai mult pe carieră, iar viața sentimentală a trecut pe locul al doilea. Vedeta a mărturisit că se gândește totuși să-și întemeieze o familie. Alexandra Stan mărturisește că are un cerc restrâns de prieteni și îi place să fie cât mai discretă atunci când petrece timp cu oamenii apropiați.

'Stau bine, sunt foarte bine, sunt atât de relaxată și de liberă că sunt single, încât stau foarte bine. După cum mă știți, sunt single de mult timp. Nu e vorba cum arăți, nici nu prea am unde să-i cunosc, în cercurile în care sunt. Mă duc la studio sau până la birou.

Eu nu ies la masă, să iau masa pe Nordului, am un cerc restrâns de prieteni, mai facem o petrecere sau ne vedem la cineva acasă sau are vreunul un bar, restaurant, ceva, sunt așa mai privată, nu am unde să-i cunosc. Telespectatorii străini să mă caute, nu m-aș supăra să fie străin, dar nu aș putea să am o relație la distanță', a spus Alexandra Stan la Antena Stars.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton