Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul belgian, Darcy Troch! Motivele rupturii: „Lucrurile au început să se răcească, au apărut tot felul de certuri...”

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Ilinca Vandici a declarat că artista a pus capăt relației la începutul acestei veri, dar nu s-a știut nimic până la acest moment, deoarece ea își ține viața personală departe de ochii curioșilor. Acum, însă, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre motivele pentru care cei doi au ajuns la separare. Iată de ce s-au despărțit cântăreața și milionarul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Alexandra Stan și Darcy Troch au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de o perioadă mai lungă de timp, perioadă în care cei doi au ținut totul secret și s-au bucurat de ce trăiesc. Ei bine, deși păreau mai fericiți ca niciodată, cei doi au decis să pună punct relației. Ilinca Vandici a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea dintre artistă și milionar.

alexandra3alexandra3

Citește și: Alexandra Stan, declarații controversate după ce și-a asumat relația cu Darcy Troch: „Care iubit? Nu am zis nimic, nu am postat nimic'. Lunile trecute s-au filmat împreună în vila milionarului

Citește și: Prin ce greutăți a trecut Alexandra Stan la început de carieră: „A fost un debut cu multă muncă în spate. Chiar dacă multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid, pentru mine nu a fost așa. Doi ani…”. Care a fost cea mai emoționantă experiență pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Andreea Corb de la MasterChef 2024. Are 22 de ani și este influencer pe TikTok

Citește și: Andreea Berecleanu, despre începuturile sale în carieră: „Nu am știut că voi face jurnalism, calea mea ar fi fost alta, doar că destinul…”. S-a întreținut singură de la 19 ani, de când a plecat din casa părinților / EXCLUSIV

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, Darcy Troch

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, Darcy Troch. Cu toate că nu multă lume știe, cei doi au decis să pună punct relației la începutul verii. Artista nu a vorbit despre separare, cel mai probabil pentru că și-a dorit să stea departe de ochii curioșilor și să nu ofere detalii despre ce s-a întâmplat în relația ei cu milionarul.

Deși nu a dat declarații, Ilinca Vandici a vorbit despre separarea dintre cei doi. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că nu s-au mai înțeles la fel de bine cum o făceau la început, au apărut certuri și discuții, iar aceste lucruri i-au făcut pe cei doi să se despartă.

„A dat un interviu, a spus că nu vrea să dea foarte multe declarații despre asta. Lucrurile au început să se răcească, au apărut tot felul de certuri între ei și discuții. Și au hotărât că este mai bine așa', a spus vedeta în emisiunea „Follow Us'.

Artista a suferit după despărțire, dar s-a focusat pe carieră: „În energia de supărare, de tristețe…'

Ilinca Vandici a mărturisit că Alexandra Stan a suferit după despărțirea de Darcy Maxim, dar s-a focusat pe carieră. În toată această perioadă, artista a lucrat la ce iubește cel mai mult în această viață, muzica, iar ea a făcut un album.

„Alexandra cumva a folosit toată perioada asta în favoarea ei. Ea avea sesiuni de compunere și venea și le povestea. Și în energia de supărare, de tristețe… a făcut un album', a mai adăugat ea.

Ce a răspuns Alexandra Stan când a fost întrebată de iubit

În cadrul unui interviu care a fost realizat nu în urmă cu foarte mult timp, Alexandra Stan a fost întrebată de iubitul ei, Darcy Maxim. Artista nu și-a dorit să vorbească despre despărțirea de milionar, astfel că a transmis faptul că nu a spus nimic de niciun iubit. Cântăreața a lăsat de înțeles că este o femeie singură.

„Sunt foarte fericită! Sunt înconjurată de prieteni, familie și sunt foarte fericită. Care iubit? Nu am zis nimic, nu am postat nimic, am zis doar că sunt în Spania, nu am zis nimic', a precizat cântăreața.

Sursa foto: Facebook/ arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton