Alexandra Stan, întrebată de câte ori face dragoste pe săptămână. Răspunsul a stârnit amuzament

 Borcilă Andreea
.

Alexandra Stan, întrebată de câte ori face dragoste pe săptămână. Celebra artistă își petrece mult timp pe rețelele sociale, pentru a fi cât mai aproape de comunitatea ei de milioane de fani. După ce s-a despărțit recent de producătorul Alex Parker, urmăritorii au fost curioși să afle ce se mai petrece în viața personală a cântăreței. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan are milioane de fani din întreaga lume pe rețelele sociale. Atât în clipurile sale, cât și în fotografiile postate în social media, artista este o fire dezinhibată. De cele mai multe ori, își surprinde fanii prin schimbările de look, dar și cele din viața personală. După o căsnicie eșuată, Alexandra Stan s-a despărțit recent de producătorul Alex Parker.  

stan-alexandra-4stan-alexandra-4

Alexandra Stan, întrebată de câte ori face dragoste pe săptămână. Alexandra Stan nu se ferește de nonconformism, când vine vorba despre piesele ei, clipurile muzicale, dar și viața privată. De aceea, fanii au vrut să știe ce se mai petrece cu artista. Recent, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram, solista a fost întrebată de câte ori face dragoste pe săptămână. 

Citește și: Cum a trecut Alexandra Stan peste divorț:„Soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment' / EXCLUSIV

Citește și: Zanni, adevărul despre relația cu Alexandra Stan la Survivor:”Ne-am declarat niște chestii”

Citește și: Conflict dur între Elena Chiriac, TJ Miles și Marian Drăgulescu la Survivor. Tatăl sportivei:”Ce îi așteaptă în instanță pe cei care au jignit-o”

Citește și: Cine este Mihai Dunca de la Casa iubirii.E asistent medical generalist

Alexandra Stan, întrebată de câte ori face dragoste pe săptămână 

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, este una dintre cele mai îndrăznețe artiste din România. Nu se ferește de schimbările de look, de cele din viața privată sau de întrebările incomode. Recent, solista a fost întrebată de fani, în social media, de câte ori face dragoste pe săptămână. 

„De minus 96… împărțit la 3… minus…', a glumit Alexandra Stan pe pagina ei de Instagram.

Alexandra Stan s-a despărțit de iubit după câteva luni de relație 

La jumătatea lui februarie, artista anunța că s-a despărțit de iubitul ei, producătorul Alex Parker. După divorțul de Emanuel Necatu, Alexandra Stan a început o relație cu Alex Parker, producător și finalist la Eurovision 2022. 

Cei doi se cunoșteau de mult timp și au hotărât să încerce ceva mai mult. Ambii s-au apropiat mai mult atunci când au lucrat la piesa lor „Home alone'. Cuplul lor nu a rezistat prea mult timp, asta pentru că cei doi artiști și-au spus adio după doar cinci luni de relație.

„Noi suntem prieteni de foarte mult timp și cred că a funcționat totul, efectiv avem viziuni diferite, mai ales că suntem amândoi foarte incisivi pe carieră.

Eu o să mă mut în Los Angeles, ea are treabă prin Europa și concerte, adică pur și simplu ne-am apropiat pentru că am simțit și ne-am depărtat pentru că iarăși am simțit.

În continuare vorbim și ea e o fată super-mișto, și unul dintre artiștii din România care au ridicat steagul cel mai sus și suntem superfericiți cum suntem acum!', a declarat Alex Parker pentru Cancan.ro

Alexandra Stan a divorțat de fostul soț, Emanuel Necatu 

În exclusivitate pentru revista Viva!, Alexandra Stan a dezvăluit în iulie, anul trecut, că s-a căsătorit în secret cu Emanuel Necatu. În toamnă, solista anunța divorțul de fostul soț. În timpul emisiunii Teo Show, solista i-a spus gazdei motivul care a dus la ruptura căsniciei. 

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să-mi fac o familie. Credeam că, dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior.

Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția', a povestit Alexandra Stan.

Alexandra Stan, dezvăluiri despre viața amoroasă pe care o are 

În martie, anul trecut, Alexandra Stan a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, 40 de întrebări. Acolo, artista a vorbit deschis despre viața ei amoroasă. 

„Eu iubesc și bărbații și femeile. Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional.

Și simt că energia asta sexuală, dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc.

Simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…', a completat.

La momentul difuzării interviului, Alexandra forma un cuplu cu Emanuel Necatu. 

Sursă foto: Facebook, Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton