Alexandra Stan suferă de o boală autoimună, tiroidita Hashimoto. Ce restricții i-au impus medicii: „E foarte riscant. Nu consum...”

 Calin Maria Bianca
.

Alexandra Stan suferă de o boală autoimună, tiroidita Hashimoto. Alexandra Stan nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. A cucerit de-a lungul timpului, însă nu doar prin melodiile sale de senzație, ci și prin stilul său nonconformist cu care a reușit să atragă mereu toate privirile. Ei bine însă, are și o siluetă demnă de invidiat cu care se poate lăuda, însă atunci când a dezvăluit secretul ei, a precizat și problemele de sănătate de care suferă, explicând cum o afectează!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan este una dintre artistele care se bucură de o mare comunitate de fani, mai ales în mediul online, unde este destul de activă. Împărtășește diferite momente, fie ele bune sau mai puțin plăcute, cu cei care o urmăresc, astfel că este destul de deschisă când vine vorba despre viața ei privată și profesională.

stan9stan9

Nu a trecut mult timp de când a declarat faptul că activitatea profesională în domeniul muzicii i-a adus de nenumărate ori stări de anxietate și de depresie. Ei bine, se pare că pe lângă acestea, frumoasa artistă suferă de o boală autoimună, cu care se luptă de mai mult timp și care totodată se pun în fața visului ei de a avea o siluetă demnă de invidiat.

Citește și: Alexandra Stan este singură de un an și neagă relație cu fotbalistul Altay Bayindir: „Am vorbit de câteva ori. Mi-a scris…'

Citește și: Alexandra Stan este singură de un an și neagă relație cu fotbalistul Altay Bayindir: „Am vorbit de câteva ori. Mi-a scris…'

Citește și: Diana Simion-Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion, a absolvit Facultatea de Psihologie la 45 de ani, cu media 9,90: 'Am muncit enorm. Este doar începutul…'

Citește și: Dana Roba vorbește și a reușit să-și amintească faptul că soțul a lovit-o cu ciocanul în cap: „A început să facă terapie la picioare. A deschis ochii și…”

Alexandra Stan suferă de o boală autoimună, tiroidita Hashimoto

Alexandra Stan a fost recent admirată pentru silueta frumoasă pe care o are, astfel că imediat a fost întrebată care este secretul ei de arată atât de bine. Fără a ezita, artista a dezvăluit că i-a fost greu să slăbească și să facă pătrățele, asta fiindcă suferă de Tiroidita Hashimoto, care este o boală autoimună ce afectează tiroida, ducând la scăderea cantității de hormoni produși de aceasta și totodată la problemele cu kilogramele în plus.

„Avem 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total. Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme. ', a spus Alexandra Stan într-un interviu pentru Click.ro.

Ce interdicții are Alexandra Stan de când a descoperit boala autoimună de care suferă

Alexandra Stan face tot ce-i stă în putință pentru a avea corpul mult visat și pe care multă lume să-l admire, astfel că pentru a își ține în frâu boala autoimună de care suferă nu doar că trebuie să ia tratamente, ci are mare grijă și la alimentație. Urmează o serie de reguli clare și nu se abate deloc de la restricțiile privind consumul de gluten, lactate, zahăr, alcool și multe altele.

'Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi. Eu cred totuși că medicamentul e baza. E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație. Iau pastile, atât am luat de la început, nu-l întrerup că nu vreau să risc', a mai povestit artista.

Alexandra Stan se luptă cu depresia și anxietatea din cauza succesului pe plan profesional

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandra Stan a acordat un interviu în care a vorbit despre succesul ei colosal pe plan profesional, astfel că, din vorbă în vorbă, nu a putut să nu aducă în discuție și faptul că celebritatea a adus-o de numeroase ori în fața stărilor de anxietate și de depresie.

A avea o carieră în industria muzicală nu doar în România, cred că oriunde e valabil asta, este un mare challenge, o mare provocare, pentru că trebuie să înveți să stabilizezi fix așteptările pe care tu le ai de când ești un copil mic și visezi să ajungi ca cei pe care îi vei la televizor cu ce se întâmplă, de fapt, iar apoi mai vine și partea pe care eu am experimentat-o. După ce ai succes sau ai o traiectorie sus din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte, pentru că oamenii încep să aibă cele mai mari așteptări de la tine.

Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toată stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși. De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți este cu o piesă sau cu un album’, a mărturisit Alexandra Stan în urmă cu câteva săptămâni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton