Alexandra Ungureanu a făcut-o pe Laura Cosoi să plângă, în direct, la TV: „Acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente, cele mai frumoase din viețile noastre"

 Tudorache Simona
.

Laura Cosoi a plâns în emisiunea pe care o realizează la Antena Stars, Vacanță de vedetă. Atunci când Alexandra Ungureanu, prezentă în platou, a început să povestească de Maramureș și să fredoneze o piesă, Laura Cosoi s-a lăsat purtată de emoții și nu și-a cenzurat lacrimile. A retrăit tot ce a pierdut, și-a adus aminte de cei dragi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Actrița a recunoscut că poveștile despre Maramureș au emoționat-o, pentru că în acele locuri a trăit cele mai frumoase momente alături de părinții ei, ambii decedați astăzi. Acele amintiri au rămas undeva acolo în sufletul ei, iar uneori ies la suprafață. Laura Cosoi spune că, în timp, a început să se simtă în Maramureș ca acasă.

laura-cosoi-332laura-cosoi-332

Laura Cosoi a plâns când și-a reamintit de Maramureș

Laura Cosoi se simte legată de Maramureș, prin prisma celot trăite alături de părinții ei acolo. „Pentru mine, Maramureșul este acasă și îmi aduce aminte de părinții mei, pentru că acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente, cele mai frumoase din viețile noastre. Maramureșul este un loc care mie îmi este pe suflet, este a doua casă cum s-ar spune, deși nu am avut neapărat rude în Maramureș, tatăl meu fiind din Zalău, deci cumva la graniță. Sufletul meu e acolo, acolo am botezat copiii. (…) Am cumpărat acolo un teren și urmează să ridicăm o casă să salvăm o casă veche de 100 de ani', a spus Laura Cosoi, la Antena Stars.

Laura Cosoi plânge când nu o văd fetițele

Deși traversează o perioadă frumoasă, pentru că e însărcinată, Laura Cosoi a recunoscut, de curând, că tot ce trăiește o copleșește. „Poate că viața noastră aici pare perfectă, dar să știți că și noi avem zile mai provocatoare, zile în care parcă nimic nu se leagă. Spre exemplu ziua de ieri, când pur și simplu am plâns în mășină pe înfundate, că să nu mă vadă fetele. De la nopțile nedormite, mixul de sentimente ce mă tot încearcă, nerăbdare, faptul că uneori nu reușesc să ma adun să fac tot ce îmi propun …sau pur și simplu de dor. De dorul ei', a spus Laura Cosoi, pe o rețea de socializare.

Citește și: Iuliana Marciuc regretă că fiul ei nu-i poartă numele de familie: „El este doar Enache. Îmi pare rău, trebuia să…'. Ce surpriză i-a pregătit lui David, de Paște

Citește și:Adela Popescu dezvăluie de ce numele celor trei băieți ai săi încep toate cu litera A: „Numele meu preferat de băiat era, culmea, Radu, dar nu puteam să îi punem și…' / EXCLUSIV

Citește și:Alina Sorescu explică de ce nu a divorțat încă de Alexandru Ciucu, după 2 ani de procese: „Nu îmi doream să fi ajuns aici. Acum este apelul procesului”

Citește și: Ana Blandiana a fost cerută în căsătorie în gară: „Eram pe scara trenului și mai era un minut până să plece” / A fost măritată cu scriitorul Romulus Rusan timp de 56 de ani

Laura Cosoi, încântată de emisiunea pe care o are

Actrița se declară fascinată de proiectul pe care îl realizează la Antena Stars, pentru că are convingerea că i se potrivește foarte bine.

„Au trecut mulți ani de când aștept un proiect care să-mi fie pe suflet și care să mi se potrivească și mă bucur foarte mult că am această șansă de a avea propria mea emisiune, care să mă reprezinte. Vacanță de vedetă este un proiect care îmi aduce satisfacții, în cadrul căruia mă reîntâlnesc cu oameni dragi și mă bucur că descoperim locuri noi, destinații fascinante de vacanță, iar magia asta a călătoriei este una fantastică.
Noi călătorim, în mare parte, cu cei mici și mi se pare că cele mai frumoase salturi pe care copiii le au se întâmplă în timpul călătoriilor. Mereu am crezut că cele mai bune investiții pe care le putem face sunt călătoriile și sper că și publicul va regăsi energia bună din platou, cu fiecare ediție urmărită'
, spunea Laura Cosoi atunci când a ajuns la cârma acestei emisiuni.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton