Alexandra Ungureanu a trăit un film de groază în avion, la întoarcerea din Anglia: „Mi-au venit toate scenariile, lumea a început să se impacienteze, nici însoțitorii de zbor nu erau foarte calmi"

.

Alexandra Ungureanu a trecut prin momente de coșmar unei călătorii cu avionul. Artista a încercat cum a putut să își învingă teama de zbor de-a lungul timpului, iar de curând a sărit și cu parașuta. Cu o săptămână în urmă se întorcea din Anglia. Toate bune și frumoase, până au început turbulențele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Alexandra Ungureanu a strâns din dinți și a încercat să își îndepărteze din minte toate scenariile. Artista aștepta ca avionul să aterizeze, dar acesta a continuat să zboare. Panica a fost amplificată pentru că nimeni nu comunica nimic și personalul părea încercat de aceeași teamă.

alexandra-ungureanu-2alexandra-ungureanu-2

Alexandra Ungureanu, momente de panică în avion

Alexandra Ungureanu a avut parte de aventura vieții în timpul unui zbor cu avionul. Artista crede că nu o să uite prea curând această experiență, care a încercat-o din plin.

„Cu o săptămână în urmă m-am întors tot din Anglia, dar am fost în altă parte, și eu am o frică de zbor, dar care a fost ușor atenuată, pentru că am sărit cu parașuta în urmă cu o lună. Eram puțin mai stăpână pe mine. Când să ajungem acasă au început cu jumătate de oră turbulențele foarte mari și am zis că lasă, asta e, strâng din dinți, palme transpirate, și am zis lasă că aterizăm, dar n-am mai aterizat, a început să zboare iar, timp de trei minute nu s-a comunicat nimic', a spus Alexandra Ungureanu, pentru Antena Stars.

Alexandra Ungureanu și-a făcut propriul scenariu atunci când a văzut că și însoțitorii de zbor se tem

Solista a început să fie încercată de tot felul de trăiri atunci când a văzut că până și însoțitorii de zbor sunt panicați și că aterizarea se lasă așteptată.

„Mi-au venit toate scenariile, lumea a început să se impacienteze, nici însoțitorii de zbor nu erau foarte calmi, erau cu ochii scoși din orbită și nu era ok deloc pentru noi. La un moment dat, au anunțat că e vânt la sol și urmează să mai încerce o aterizare și să schimbe protocolul de aterizare, dar era cald, nu bătea vântul. Am crezut atunci că ăla va fi momentul', a mai spus Alexandra Ungureanu.

Citește și: Cum și-a cerut Maria Dragomiroiu soțul în căsătorie, în urmă cu 38 de ani, în timpul unui turneu: 'Când am văzut-o cu verighetele, i-am zis să se ducă la mama și la tata să mă ceară…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriel Dorobanțu nu regretă că nu s-a însurat și că nu a devenit tată: „Fiecare trebuie să își ducă crucea sau să își poarte destinul, sau chiar steaua călăuzitoare. Dacă aș fi fost căsătorit și aș fi avut un copil, doi sau zece, nu știu. Nu m-am văzut tătic niciodată…” / EXCLUSIV

Citește și: Valentina Pelinel laudă implicarea lui Cristi Borcea în educația celor trei copii ai lor: „Nu poate să fie dur cu ei, oricât ar încerca el, e sensibil la capitolul acesta. El e genul care…”. Motivele pentru care Milan învață la o școală privată / EXCLUSIV

Citește și: Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare: „Proiectul a costat peste 500.000 de euro. Este primul an când începem să câștigăm din această investiție'. A avut un mare eșec în afaceri, în trecut / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan au petrecut separat la nunta celui mai bogat indian și nu s-au afișat împreună. Imagini neașteptate, de la grandiosul eveniment

Alexandra Ungureanu s-a gândit să trimită un ultim mesaj

Solista a deschis telefonul și s-a gândit chiar să își ia Adio! de la familie printr-un mesaj. Alexandra Ungureanu are convingerea, după ce totul s-a terminat cu bine, că la cârmă s-a aflat un pilot fără experiență, pentru că zborul nu a fost deloc unul linștit.

„Am deschis telefonul fiind pregătită să-mi iau la revedere. Eu pur și simplu cred că a fost vorba despre un pilot neexperimentat, a fost un zbor foarte zmucit și a avut emoții. E fix scenariul ăla de coșmar pe care zici că nu o să ajungi niciodată să-l treci, dar se întâmplă', a mai povestit Alexandra Ungureanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton