Alexandra Ungureanu îl atacă pe Mihai Trăistariu: „Sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie pe fenomenul Eurovision”

 Martin Lorena
.

Alexandra Ungureanu îl atacă pe Mihai Trăistariu. Sâmbătă a avut loc finala selecției naționale pentru Eurovision 2022. Învingătorul care va reprezenta România la Torino este Andrei Ionuț Rusu, pe numele său de scenă, WRS. Acesta a fost desemnat câștigător de către membrii juriului, printre care se numără și Alexandra Ungureanu. Iată ce a spus artista despre concurs, dar și despre Mihai Trăistariu, cel care în fiecare an a avut ceva de comentat la adresa competiției!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta a făcut parte din juriul concursului Eurovision și a participat activ la desemnarea câștigătorului. După finala selecției naționale, Mihai Trăistariu a făcut un comentariu la adresa cântăreței.

Alexandra-Ungureanu-1Alexandra-Ungureanu-1

Acesta a afirmat că artista a concurat la Eurovision, însă nu a reușit să obțină o clasare superioară. Alexandra i-a oferit un răspuns diplomat, în care a inserat și un atac subtil.

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Citește și: Mihai Trăistariu, pronostic trist pentru România la Eurovision 2022:'Suntem la coada clasamentului'

Citește și: Ucrainean ajuns în România, șocat când a primit nota de plată la un restaurant:„Cum rezistaţi cu preţuri ca în Elveţia?’

Citește și: Cum a petrecut Bianca Drăgușanu de ziua ei, la 40 de ani.Transsexualul Jessica Alves, printre invitați

Alexandra Ungureanu îl atacă pe Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu deja și-a obișnuit fanii cu faptul că în fiecare an aduce comentarii cu privire la concursul Eurovision. În acest an, el a afirmat că Alexandra Ungureanu ar fi participat în trecut, însă nu a reușit să obțină o clasă superioară. La auzirea acestor cuvinte, artista a ținut să răspundă în stilul ei caracteristic.

Ne știm de foarte mulți ani, am concurat în festivaluri când eram mici. Într-adevăr, lua trofeul, într-adevăr este o voce extraordinară, într-adevăr este foarte prins de tot fenomenul Eurovision. Nu sunt la curent cu alte activități pe care le desfășoară, sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie doar pe fenomenul Eurovision, că văd că vin foarte multe comentarii din partea lui. Eu propun ca, de la anul, Mihai Trăistariu să fie angajat al Televiziunii Române și să facă și regulament și invitațiile către membrii juriului!', a spus ea la adresa lui Mihai Trăistariu, potrivit CANCAN.

Despre experiența Bravo, ai stil!

Alexandra Ungureanu a vorbit inclusiv despre poziția sa de concurentă în cadrul show-ului Bravo, ai stil! Artista a explicat ce atitudine au avut jurații față de ea și a punctat că designerul de modă Cătălin Botezatu a fost cel mai strict.

Cel mai aspru, cel puțin declarativ, în comentarii, a fost Cătălin Botezatu. Până la un punct, am suferit foarte tare, mi s-a părut că nu mă place și părea o situație pe care nu am cum să o rezolv, indiferent ce apariție aș fi avut. Maurice, extrem de documentat, eu și când stăteam la jurizare din fața televizorului îmi venea să stau cu un carnețel și un pix, să notez toate referințele culturale pe care le dă! Cu Raluca la fel, am trecut ba prin caldă, ba prin rece!', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton