Alexandra Ungureanu și Gojira formează cel mai nou cuplu din showbiz! Cum au fost surprinși

 Raiciu Adriana
.

Alexandra Ungureanu și Gojira formează cel mai nou cuplu din showbiz! Alexandra Ungureanu și-a ținut departe viața personală de lumina reflectoarelor, însă acum a fost surprinsă alături de DJ Gojira, într-un mall din Capitală. Cei doi par extrem de apropiați și chiar se sărută, la un moment dat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu și Gojira formează cel mai nou cuplu din showbiz. Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. A făcut furori în colaborare cu trupa Crush acum mulți ani, apoi și-a urmat cariera solo. Vedeta, însă, și-a ținut departe tot timpul viața personală de lumina reflectoarelor și a fost văzută rar alături de vreun iubit.

alexandra-ungureanu-gojiraalexandra-ungureanu-gojira

Alexandra Ungureanu și Gojira formează cel mai nou cuplu din showbiz. Ei bine, recent, îndrăgita artistă a fost surprinsă alături de Gojira, pe numele său real George Dorin Andreescu. Cei doi au mers într-un cunoscut mall din Capitală și, la un moment dat, chiar au decis să-și dea frâu liber sentimentelor, sărutându-se cu patos.

Citește și: Alexandra Ungureanu regretă că nu și-a lăsat mama să-i fie manager:„Aș fi rupt tot în showbiz’

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima impresie după ce WRS, reprezentantul României, s-a calificat în finala Eurovision 2022:„Când intră pe scenă ți se ridică părul în cap’

Citește și: Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. Imagine de pe vremea când era manechin: „Eram de o pudoare exacerbată’

Citește și: Dorian Popa își face implant de păr. A mai trecut prin două astfel de proceduri, în trecut: „O să mai…’

Alexandra Ungureanu și Gojira formează cel mai nou cuplu din showbiz!

Alexandra Ungureanu și Gojira formează cel mai nou cuplu din showbiz! Alexandra Ungureanu a spus, la un moment dat, că niciuna din relațiile ei nu a dus la un alt nivel. Ea și-a dat seama că nu este lângă persoana potrivită, așa că de cele mai multe ori a renunțat. 

Ei bine, în urmă cu ceva timp, cântăreața a fost surprinsă de paparazzi Cancan, în timp ce se afla la un cunoscut mall din Capitală și era alături de Gojira. Dacă în prima instanță, cei doi au apărut că sunt doar prieteni, lucurile au luat o întorsătură neașteptată. Aceștia au fost surprinși, la puțin timp după, în timp ce se sărutau și păreau extrem de atenți unul cu celălalt.

Până la momentul actual, Alexandra Ungureanu nu a oferit niciun detaliu despre relația sa, însă pare că relația cu DJ-ul pare destul de serioasă.

Alexandra Ungureanu, detalii neștiute despre relațiile sale

Alexandra Ungureanu spunea, în urmă cu ceva timp, că și-a dorit să-și întemeieze o familie, însă nu a simțit să facă acest lucru alături de un fost partener.

„Recunosc că la 20 și nici nu se punea problema. M-am gândit că o să vină contextul ăsta doar dacă o să vină așa, o dragoste năucitoare, nu mi-am dorit niciodată un copil pentru mine.

Mi-am dorit o familie, să fie toate aspectele aranjate, cât de cât, un bărbat pe care să îl simt responsabil, cu care ar putea să ofere alături de mine o educație frumoasă unui copil într-o lume foarte greu încercatăa povestit Alexandra Ungureanu la Antena Stars.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton