Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, despre relația lor de 23 de ani, care a început cu stângul: "Fluturii ăia în stomac nu trebuie să țină o veșnicie, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu se iubesc de mai bine de 23 de ani și relația lor nu a avut niciodată nevoie de acte. Actrița recunoaște că în lunga lor poveste de dragoste nu mai există fluturi în stomac, ca acum 23 de ani, și nici nu trebuie să mai fie așa. Alexandra Velniciuc are alte criterii după care își trăiește viața și face inventarul fericirii ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Velniciuc se bucură de o relație longevivă alături de regizorul Șerban Puiu. Cei doi nu ai copii, dar actrița susține că nu vrea să devină mamă și se declară o femeie fericită. Vedeta a vorbit despre relația de dragoste pe care o trăiește alături de partenerul ei, încă de când avea 19 ani, iar el era cu 12 ani mai mare.

4rnipkptpzo_7o4rnipkptpzo_7o

Secretul relației dintre Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu au fost mereu discreți cu viața lor personală. Alexandra și Șerban formează un cuplu în viața de zi cu zi, dar și pe scenă. Anii au trecut, iar cei doi actori au o relație puternică și frumoasă, și fără fluturi în stomac.

„Poveștile cele mai interesante nu sunt cum să faci să ajungi la 23, să te gândești să ajungi la 53! Cred că e o flacără plămândă, care arde continuu. Fluturii ăia în stomac despre care tot vorbim nu trebuie să țină o veșnicie, ei se transformă, se modifică și important e să înțelegi că omul pe care l-ai ales și care te-a ales este cel cu care poți construi', au spus cei doi la Antena Stars.

Regizorul Șerban Puiu a mărturisit că el și Alexandra Velniciuc nu s-au simpatizat la început. Cât despre cine a făcut primul pas în relația lor, celebrul regizor a spus o vorbă mare: 'Primul pas întotdeauna credem că-l facem noi, bărbații, dar, de fapt, primul pas întotdeauna îl face femeia'.

Întrebați ce li se pare cel mai greu de menținut în relația lor, Alexandra Velniciuc a declarat că ea și soțul ei nu au trecut prin momente dramatice. „Cel mai greu de menținut nu mi se pare că ar fi ceva, ca dovadă că am ajuns aici, adică nu au fost niște momente crunte prin care am trecut. Lucrurile au venit de la sine, pentru că am avut norocul să ne întâlnim', a precizat actrița, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Citește și:Ce spune Alexandra Velniciuc despre despărțirea părinților ei. De la 3 ani, actrița a fost crescută de tată: „S-au adorat, de aceea eu am ieșit atât de frumoasă’

Citește și: Alex Dobrescu e disperat să se însoare cu Cristina Cioran, dar ea își caută alt iubit: „Ies în oraș, mă distrez'

Citește și: În ce relații sunt Cristina Cioran și Alex Dobrescu la 1 an de la despărțire: „Copilul trebuie să crească cu ambii părinți. Fac orice, o iubesc atât de mult'

Alexandra Velniciuc nu și-a dorit niciodată copii

Invitată în podcasul Acasă la Măruță, actrița a spus că nu și-a dorit să devină mamă și că se felicită pentru că ea și partenerul ei nu sunt părinți.

„Eu mă felicit că nu suntem părinți!”, a spus Alexandra Velniciuc, contrazisă de iubitul ei. „Ba nu, minte! Nu e adevărat! Ea suferă enorm că nu e părinte”.

„Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept', a mai spus Alexandra Velniciuc.

Șerban Puiu admite și el că, dintr-un anumit punct de vedere, e mai bine așa. Acesta recunoaște că exigențele și pretențiile pe care le-ar fi avut de la un copil, atât el, cât și ea, ar fi fost mult prea mari.

'Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți.

Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja', a mai adăugat Șerban Puiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton