Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, secretul unei relații fericite de 24 de ani: "Dacă ești conștient de câți ani au trecut, ceva nu funcționează bine"

 Dumba Gabriela
.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu în viața de zi cu zi, dar și pe scenă. S-au cunoscut când ea avea 19 ani, iar el era cu 12 ani mai mare și de atunci au trecut, pe nesimțite, 24 de ani. Alexandra Velniciuc spune că acesta și este, de fapt, unul dintre „simptomele” unei relații fericite: să nu realizezi trecerea timpului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu se iubesc de 24 de ani, fără ca povestea lor de dragoste să fi avut nevoie vreodată de acte. Cei doi nu ai copii, dar actrița susține că nu vrea să devină mamă și se declară o femeie fericită, în ciuda diferenței de vârstă care ar fi fost un impediment pentru multe cupluri.

438058984_10232654950145989_6781884769182329296_n438058984_10232654950145989_6781884769182329296_n

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, secretul căsniciei care durează de 24 de ani

Alexandra Velniciuc a declarat că nici ea, nici bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste nu numără anii de când sunt împreună.

„Dacă ești conștient de câți ani au trecut, ceva nu funcționează bine. Dacă la un moment dat te surprinzi și zici: băi, totuși, au trecut 24 de ani, atunci înseamnă că a funcționat și că lucrurile au mers firesc, așa cum ar trebui să fie. Cred că cel mai important lucru într-o relație e normalitatea și simplitatea. Când îți dorești cai verzi pe pereți, când vrei experiențe wow, (…) atunci ceva nu funcționează”, a declarat Alexandra Velniciuc la Star Matinal.

Alexandra Velniciuc e de părere că atunci când două persoane merg bine mersi umăr la umăr, zi de zi, în cotidianul ăsta banal, dar își găsesc fericirea în lucruri simple, relația e una fericită.

„Șmecheria e să transformi normalitatea și simplitatea asta în ceva excepțional. Pare că e normal și simplu, dar în fiecare zi inventezi tot felul de lucruri fără să te obosești prea tare și le faci să semnifice ceva”, a adăugat Șerban Puiu.

Vorbind despre povestea lor de dragoste, Alexandra Velniciuc spune că unul dintre secretele fericirii pe termen lung este umorul în cuplu. „Secretul cred că e că trebuie să ai umor, să fii stăpân pe picioarele tale. Nu poți să fii fericit într-un cuplu dacă te sprijini pe celălalt, pentru că la un moment dat celălalt se va dărâma. Nu trebuie unul să poată face multe lucruri și celălalt nu și să aștepte de la celălalt. Doi oameni ca să fie fericiți trebuie să fie stăpâni pe picioarele lor și împreună să meargă la drum„, mai spune actrița.

Citește și:Ce spune Alexandra Velniciuc despre despărțirea părinților ei. De la 3 ani, actrița a fost crescută de tată: „S-au adorat, de aceea eu am ieșit atât de frumoasă

Citește și: Oana Roman dezvăluie de ce Marius Elisei o vede pe fiica lor o dată la două luni: „Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore’

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…'

Alexandra Velniciuc nu și-a dorit niciodată copii

Invitată în podcasul Acasă la Măruță, actrița a spus că nu și-a dorit să devină mamă și că se felicită pentru că ea și partenerul ei nu sunt părinți.

„Eu mă felicit că nu suntem părinți!', a spus Alexandra Velniciuc, contrazisă de iubitul ei. „Ba nu, minte! Nu e adevărat! Ea suferă enorm că nu e părinte'.

„Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept’, a mai spus Alexandra Velniciuc.

Șerban Puiu admite și el că, dintr-un anumit punct de vedere, e mai bine așa. „Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți.

Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja’, a mai adăugat Șerban Puiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton