Alexandru Abagiu, despre rolul de jurat de la Bravo, ai stil!: „Pot fi destul de sever și...”

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Abagiu, declarații surprinzătoare despre rolul de jurat de la Bravo, ai stil!. Alexandru Abagiu este noul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D 2, și a dezvăluit care sunt așteptările sale de la concurente. De asemenea, make-up artistul Alexandru Abagiu a spus și care va fi rolul său în emisiune și cum va face față efervecenților Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, colegii lui de platou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Abagiu, declarații surprinzătoare despre rolul de jurat de la Bravo, ai stil! Alexandru Abagiu a primit cu brațele deschise provocarea „Bravo, ai stil!”, dorința sa cea mai mare fiind aceea ca fetele înscrise în competiție să aplice și în viața lor de zi cu zi sfaturile pe care le vor primi în emisiune. Expertul în machiaj spune că a fost un fan înrăit al emisiunii de la Kanal D 2 și abia așteaptă să trăiască emoția show-ului și din interior.

5454554545

Alexandru Abagiu, declarații surprinzătoare despre rolul de jurat de la Bravo, ai stil!

Alexandru Abagiu a dezvăluit ce apreciază la concurentele „Bravo, ai stil!” și ce va puncta ca jurat al emisiunii.

„Îmi doresc ca aceste fete să plece din show cu lecții învățate, lecții care să poată fi pune în practică și de telespectatori pentru că, sincer, cred că am mai multe trucuri în mâneca mea. Iar această responsabilitate vine la pachet și cu o doză de exigență.

La fiecare dintre concurente caut prospețimea, autenticitatea, caut sclipirea din ochi care să-mi spună că vrea mai mult, că vrea să învețe, că vrea să se prezinte în cea mai bună variantă posibilă pentru ea și că poate să-și asume toate experimentele stilistice prin care inevitabil treci în cazul unui astfel de show”, a dezvăluit Alexandru Abagiu pentru ego.ro.

Citește și: Gina Pistol a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale, Josephine. Cum arată și cu cine seamănă micuța

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă actorul Ovidiu Cuncea, la patru ani după ce a devenit preot: „L-am înmormântat pe tata marți, joi mi-a murit mama’

Citește și: Cum se descurcă Valentina Pelinel ca mamă și ce sacrificii a făcut pentru mariajul cu Cristi Borcea: „Viața în căsnicie este o provocare. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate’ / EXCLUSIV

Citește și: Drama Mariei Buză: „Nu am fost un copil dorit. A existat atunci o încercare nereușită’. Mama artistei a încercat să facă avort când era însărcinată cu ea

Ce fel de jurat va fi Alexandru Abagiu la „Bravo, ai stil!”

Alexandru Abagiu are de gând să fie un jurat responsabil, dar relaxat în același timp, la „Bravo, ai stil!”.

Ne știm de mulți ani și pot să spun cu siguranță că avem foarte multe puncte în comun și în egală măsură ne întâlnim foarte bine și pe frontul referințelor și reperelor profesionale.

Se spune că juriul care râde nu te spânzură, așa că voi aborda aceeași variantă efervescentă pentru că, altfel, pot fi destul de sever și strict pe felia mea profesională.

Așa că nu pot decât să văd în bunul interes al concurentelor aici și să râdem, să glumim, dincolo de momentele în care suntem exigenți. Ne luăm în serios rolul de mentori și profesori, iar această postură ne obligă să fim foarte responsabili cu tinerele care vin în fața noastră. Suntem exigenți, dar știm să și râdem, să ne relaxăm„, a mai spus juratul Abagiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton