Alexandru Arșinel ar fi împlinit 85 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiul său cel mic: "Chiar dacă nu ne mai putem vedea, simțim că, de acolo de SUS, ne protejezi"

 Oana Pantazi
.

Născut pe 4 iunie 1939, alexandru Arșinel ar fi împlinit azi 85 de ani. Din păcate, pe 29 septembrie 2022, actorul a plecat într-o lume mai bună, lăsând în urmă o familie, dar și milioane de fani îndurerați. Azi, de ziua lui, fiul cel mic l-a comemorat pe marele actor prin intermediul unui mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai buni actori de comedie din toate timpurile și o stea a Teatrului de Revistă, cupletele sale și ale Stelei Popescu, partenera sa de scenă, făcând deliciul multor generații. Din păcate, marele actor s-a stins din viață în toamna anului 2022, la vârsta de 83 de ani, după ce, în ultima perioadă a vieții se confruntase cu numeroase probleme de sănătate. Azi, 4 iunie, Alexandru Arșinel ar fi împlinit 85 de ani, iar celor doi fii ai săi și celor care l-au iubit le-au rămas doar amintirile…

Alexandru Arșinel ar fi împlinit 85 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiul său cel mic

La 9 luni de la trecerea în neființă a regretatului actor, l-a urmat și soția lui, lăsând în urmă doi fii devastați de durere. Azi ar fi fost moment de petrecere în familia Arșinel, însă regretatul actor, care în ltima perioadă a vieții sale, a fost foarte bolnav, nu a mai avut răbdare…

Citește și:Alexandru Arșinel ar fi împlinit 84 de ani. Fiul său cel mic i-a făcut pomană, la 8 luni de la moartea actorului: „Nu îmi lipsește doar mie, ci întregii familii. Tata…’

Citește și: Cum arată Corina Caciuc la aproape două luni după ce a născut al doilea copil. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a îmbrăcat o rochie super mulată, la un eveniment

Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, a marcat momentul și în mediul online, unde a transmis un mesaj tulburător chiar în ziua în care părintele său ar fi împlinit 85 de ani.

„La mulți ani tăticuțul nostru! Cu ocazia asta vrem să-ți transmitem acolo unde ești că noi suntem bine și sănătoși, așa cum ți-ai dorit toată viața să fim. Chiar dacă nu ne mai putem vedea, simțim că, de acolo de SUS, ne protejezi. Și ai grijă în continuare de noi să ne fie bine. Mulțumim frumos pentru tot ce ce ne-ai oferit! Și-ți vom fi mereu recunoscători. Te iubim mult!', a scris Cristian, pe pagina sa de socializare, în dreptul unei fotografii în care părinții lui zâmbeau fericiți lângă Fontana di Trevi.

Soția lui Alexandru Arșinel l-a urmat pe actor la 9 luni de la decesul acestuia

La nici un an de la decesul tatălui lor, Bogdan și Cristian, fiii actorului, au rămas și fără mamă, Marilena Arșinel încetând din viață după o lungă suferință. În anul 2016, soția actorului suferise un accident casnic, în urma căruia a rămas imobilizată. Soția actorului a alunecat și s-a lovit la cap, iar starea sa s-a înrăutățit ulterior. Soția marelui actor era internată într-un azil, fiind paralizată de mai bine de 7 ani. Vestea a fost dată tot de mezinul familiei, care și atunci a scris un mesaj emoționant.

Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC, MAMA!”, scria Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Cum s-au cunoscut Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena

Alexandru Arșinel a cunoscut-o pe soția sa Marilena în anul 1968, când s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după prima întâlnire și au avut doi copii minunați, Bogdan și Cristian.Cei doi soți s-au cunoscut la ștrandul Tineretului, iar ulterior și-au unit destinele.

La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: Dar ce ai face dacă m-aş îneca?’. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!, a scris Alexandru Arșinel în cartea sa.

După ce s-au căsătorit, au locuit o vreme într-o cameră, fost loc de „rendez-vous’, cu baia pe hol, la comun. Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan.

„Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!‘, a mai mărturisit Alexandru Arșinel.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton