Alexandru Arșinel, uitat de colegii de scenă la parastasul de 1 an: "Nu au fost prieteni din lumea artiștilor, singurul a fost..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce s-a întâmplat la parastasul de un an al lui Alexandru Arșinel și ce planuri au copiii săi. La 29 septembrie, se împlinește un an de la mortea lui Alexandru Arșinel, care s-a stins din viață din cauza problemelor de sănătate. Cei doi fii ai actorului au organizat parastasul în penultima sâmbătă a lunii, iar Vasile Muraru a fost singurul fost coleg de breaslă prezent, la eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce s-a întâmplat la parastasul de un an al lui Alexandru Arșinel și ce planuri au copiii săi. Alexandru Arșinel s-a stins din viață în urmă cu un an, la 29 septembrie 2022. Moartea acestuia a fost urmată de cea a soției sale, Marilena, care zăcea imobilizată într-un scaun cu rotile de ani de zile. Pe 24 septembrie, anul acesta, cei doi fii ai artistului au organizat parastasul de un an, la care au participat doar rudele apropiate și actorul Vasile Muraru, singurul dintre foștii colegi de breaslă ai lui Arșinel, prezenți la eveniment.

img-5-5img-5-5

CAlexandru Arșinel, uitat de colegii de scenă la parastasul de 1 an

Copiii lui Alexandru Arșinel, Bogdan și Cristian au fost greu încercați în ultimul an de zile. La scurt timp, după ce tatăl lor a murit în urma problemelor cardiace, aceștia și-au pierdut și mama, pe Marilena, preaiubita soție a artistului. Fiii lui Arșinel au organizat parastasul de un an de zile, de la moartea actorului.

Citește și: Ce se întâmplă cu vila de pe litoral a lui Alexandru Arșinel, la 10 luni de la moartea actorului. Imagini cu locuința de la 2 Mai, care a fost spartă de hoți de 5 ori

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel este distrus de durere, după ce părinții săi au decedat: „Mă simt rău. Nu este un lucru deloc ușor'

Citește și: Loredana Groza, duet emoționant cu Horia Moculescu, la Festivalul de la Mamaia. S-a așezat în genunchi și i-a sărutat picioarele compozitorului: „Este mai mult decât un guru al muzicii românești

Citește și: Ioana Ginghină a avut o nuntă cu peripeții! A venit de trei ori Poliția, iar mirele Cristi Pitulice a ajuns la spital: „E complicat să faci acasă’

„Parastasul l-am organizat de sâmbătă trecută. Trebuia să-l facem înainte de împlinirea de 1 an. Adică dacă 29 a picat vineri, trebuia să-l face cu o săptămână înainte. Parastasele de țin sâmbăta.
Nu au fost prieteni din lumea artiștilor, au fost doar cei pe care i-am chemat noi în mod expres. Singurul care a fost, a fost Vasile Muraru de la teatru”
, a mărturisit Cristian Arșinel, pentru WOWbiz.ro.

Ce fac fiii lui Alexandru Arșinel, la un an de la moartea maestrului

Cristian și Bogdan Arșinel, fiii actorului, se străduiesc să meargă mai departe și să cinstească memoria tatălui lor. Aceștia sunt mândri de cei trei copii ai lor, nepoții regretatului actor, care au parte numai de realizări.

„Mergem înainte pentru că altceva nu avem ce să facem. O să continuăm să respectăm numele pe care îl purtăm și să ne comportăm la fel cum ne-am comportat și până acum. Adică nu ne-a știut nimeni niciodată, nu am făcut probleme.

Le avea el și așa pe alte lui și nu trebuia să-i mai facem și noi alte probleme. Pe linia aceasta o să mergem. Nepoții văd că se țin de treabă, nepoata cea mare, Maria, a intrat anul acesta la Arhitectură și Adrian este la liceul în clasa a X-a, iar al meu ne pregătim pentru Evaluarea Națională de la anul. Deci cu asta ne ocupăm acum, cu copii, să îi vedem bine”, a mai dezvăluit Cristian Arșinel.

Ce se întâmplă cu spectacolul în memoria artistului

De-a lungul acestui an, s-au vehiculat informații cu privire la un spectacol ce ar putea fi organizat în memoria lui Alexandru Arșinel. Cristian Arșinel a mărturisit că nu știe detalii sau noutăți cu privire la acest demers.

„Nu știm nimic, noi nu am avut cum să ne ocupăm și de asta. Mama mea a împlinit trei luni de când s-a dus acum în septembrie. Deci nu, nu am avut cum să ne ocupăm noi și nici nu știu pe altcineva care să se fi ocupat.

În primul rând, asta trebuie să vină și din partea celui care dorește să organizeze, pentru că noi nu ne permitem să organizăm așa ceva”, a explicat el.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton