Alexandru Ciucu a împlinit 48 de ani și a petrecut alături de fetele lui, care au suflat în tort: "Viața este făcută doar din momente"

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Ciucu a împlinit 48 de ani și a sărbătorit alături de fetele sale și ale Alinei Sorescu. Mai mult, Carolina și Raisa l-au și ajutat pe tatăl lor să sufle în lumânările de pe tort. Fericit că le are alături pe fetițe într-o zi specială, având în vedere că împarte custodia cu mama lor, Alexandru Ciucu a postat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare alături de fotografiile de la ziua lui: „Viața este făcută doar din momente”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Luna trecută, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au călcat pe orgoliu de dragul fetițelor și au sărbătorit împreună ziua de naștere a fiicei lor, Carolina. Acum a venit rândul celor mici să-i cânte „La mulți ani” tatălui lor pentru că Alexandru Ciucu a împlinit 48 de ani.

445445

Alexandru Ciucu a împlinit 48 de ani. Imagini de la petrecerea designerului

Deși ziua de naștere a lui Alexandru Ciucu a fost pe 2 februarie, acesta a ales să sărbătorească în weekendul trecut și a publicat pe Instagram câteva imagini de la petrecere, în special un filmuleț realizat la momentul tortului.

„Viața este făcută doar din momente', este mesajul care a însoțit unul dintre clipurile distribuite de acesta în mediul online.

În imagini se vede cum Carolina și Raisa suflă încântate, alături de tatăl lor, în lumânările care compuneau numărul 48. În momentul în care i s-a cântat „La mulți ani', Alexandru Ciucu și-a îmbrățișat fetele și a cântat alături de prietenii săi.

„Prieteni dragi, vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile frumoase de ziua mea!', a scris Alexandru Ciucu pe rețeaua de socializare.

Citește și: Andreea Ligia, femeia care i-ar fi despărțit pe Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, dă explicații: „Nu doresc să apar în astfel de scandaluri'

Citește și: Cum arată Oana Roman, după ce a slăbit 20 de kilograme. Imagini cu vedeta, după ce s-a filmat în dres, în baie

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au întâlnit recent la ziua fiicei lor

În ziua în care a mers la ziua fiicei sale mai mari, Alexandru Ciucu le-a arătat urmăritorilor săi că i-a cumpărat și Alinei Sorescu un buchet superb de flori, potrivit unica.ro. Atunci, lumea a crezut că lucrurile încep să meargă mai bine între ei. Însă, artista a dezvăluit nici măcar nu se salută atunci când se întâlnesc în privat.

„Au trecut zece ani, mâine Carolina face această frumoasă vârstă și o să aibă parte de o petrecere în weekend. Ele sunt la mine, îi organizez petrecerea sâmbătă, cum și-a dorit și o să fie și tatăl fetelor prezent, bineînțeles. E normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor în general, zilele de naștere evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi', spunea Alina Sorescu cu o zi înainte de ziua fiicei sale.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu urmează să se întâlnească din nou în fața magistraților în această primăvară. Cei doi continuă lupta pentru custodia fetelor lor, Carolina și Raisa, pe care în prezent o împart.

„Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…) Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele', a explicat ea în emisiunea „La Măruță'.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton