Alexandru Ciucu o contrazice pe Alina Sorescu, după ce l-a acuzat că nu le lasă pe fete să vină la concertele ei: „Nu mai pot accepta minciunile, doar de dragul falsei victimizări..."

 Tudorache Simona
.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se războiesc din nou în declarații. Designerul o contrazice pe solistă și vine și cu dovezi în acest sens. Alina Sorescu a susținut că fostul ei soț nu îi aduce fiicele atunci când are concerte, dacă se întâmplă ca Raisa și Carolina să fie la tatăl lor, deși ele și-ar dori să participe la evenimente și să fie lângă ea. Designerul vine acum cu partea lui de adevăr.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Alexandru Ciucu mărturisește că asta nu s-a întâmplat niciodată și că au existat episoade când a zburat până la Timișoara pentru ca cele mici să fie aproape de mama lor și să o susțină. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ajuns la divorț după 12 ani de mariaj. Ei se luptă și acum în justiție și nu reușesc să înțeleagă în privința programului fiicelor lor, Raisa și Carolina.

alexandru ciu 89alexandru ciu 89

Alexandru Ciucu o contrazice pe Alina Sorescu

Alina Sorescu a făcut mai multe declarații care nu i-au picat bine fostului ei soț. Solista afirmă cu tărie că Raisa și Carolina nu sunt lăsate să vină la activitățile ei.

„S-a întâmplat de multe ori ca la concerte sau când am avut evenimente de 1 Iunie să nu fie de acord să vină, deși ele își doreau. Asta e o activitate care ar trebui să presupună continuitate. Știu din povestirile lor că la multe din activitățile mele nu au venit, deși ele și-ar fi dorit. Acum, pe 13 octombrie, la Sala Palatului, voi cânta doar eu, și cred că am noroc și fetele vor fi la mine. Totul e după calendar', a declarat artista Alina Sorescu, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Alexandru Ciucu îi aduce mai multe acuzații artistei

Alexandru Ciucu a făcut mai multe mărturisiri care vin să contrazică cele spuse de Alina Sorescu. Designerul susține că artista inventează lucruri de dragul ratingului.

„Nu mai pot accepta minciunile despre mine și despre copii, doar de dragul falsei victimizări și al ratingului. Pare că e mai ușor să lansezi piese și să comunici diferite mesaje comerciale folosindu-te de o situație, care ar fi trebuit să rămână în familie, dar pentru atâta lucru să inventezi și să susții lucruri complet false mi se pare inadmisibil', a declarat designerul vedetelor pentru Click!

Ce dovezi are Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu a adus și câteva filmulețe care îi susțin vorbele. El a zburat cu Raisa și Carolina și până la Timișoara, ca cele două să își vadă mama în spectacol.

„Se poate vedea cu ușurință din cele două filmulețe că am fost cu fetele la concertul Alinei, de Ziua Copilului, chiar dacă pentru asta a trebuit să zburăm la Timișoara. Tot pentru a fi împreună cu mama lor, le-am dus anul trecut și la concertul aniversar al lui Albano. Altceva nu mai am de comentat', a mai spus el.

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Cristian, noul iubit: 'Eu am fost cea care a făcut primul pas. Ne cunoaștem de 10-15 ani…'

Citește și: Tora Vasilescu a vrut să renunțe la actorie, după ce a picat admiterea la Facultatea de Teatru: „A fost ca o predestinare. Am vrut să dau la Psihologie, dar regimul de atunci…” A reușit la a treia încercare / EXCLUSIV

Citește și: Daria, fiica lui Cătălin Crișan, susține că a muncit de două ori mai mult din cauza numelui pe care îl poartă: „Îmi doresc ca, pentru generația mea, să ajung cel puțin la fel de sus ca tata” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Petre Magdin la 81 de ani. Soția lui este un real sprijin pentru el: „La noi a fost dragoste la prima vedere. Nu am mai putut să stăm unul fără celălalt”

Alina Sorescu a fost cea care a intentat divorțul

Alina Sorescu a recunoscut că ea a fost cea care a intentat divorțul de Ciucu, pentru că între ei lucrurile nu mai mergeau, iar ea lupta de una singură.

„Îmi doresc să ne găsim liniștea cu toții. Eu nu am spus când am intentat procesul, din păcate, eu l-am intentat. Lucrurile între noi nu mergeau de mai de mult timp, nu a fost ceva care s-a întâmplat din senin. Eu mi-am dorit foarte mult ca lucrurile să meargă bine, dar nu poți lupta doar unul singur.

Eu eram întâi și întâi mama fetelor. Ele au fost și mereu vor fi pe primul plan. Nu mi-aș fi dorit niciodată să ajung într-o astfel de situație și nu aș fi dorit să se întâmple sfârșitul așa, a spus Alina Sorescu la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton