Alexandru Ciucu petrece Paștele cu fetițele pe care le are cu Alina Sorescu. Ce surprize a pregătit designerul pentru Carolina și Raisa: „Asta e cel mai important. Nu sunt doar niște cadouri”

 Tudorache Simona
.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au înțeles în privința celor două fetițe. Carolina și Raisa vor petrece o parte din vacanța care urmează cu artista, dar de Paște îl vor avea alături pe cunoscutul designer. Alexandru Ciucu mărturisește că are câteva surprize pregătite pentru fetițele lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Creatorul de modă și fosta lui soție au avut în trecut câteva dispute în justiție, asta după ce nu s-au înțeles în privința programului copilelor lor. Alina Sorescu nu a fost de acord ca Raisa și Carolina să petreacă o săptămână cu ea și o alta cu fostul ei partener de viață.

alina-sorescu-22alina-sorescu-22

Alexandru Ciucu face Paștele cu fiicele lui, Carolina și Raisa

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu le-au făcut programul celor două fiice pentru perioada sărbătorilor. „Da, avem un plan făcut de Paște, evident, cu familia, în primul rând. Am câteva surprize pentru fete, ele vor petrece anul ăsta Paștele cu mine, adică efectiv ziua de Paște. Vacanța de Paște e împărțită în două jumătăți – prima jumătate la mami, a doua jumătate la mine, care include și ziua de Paște. Le-am pregătit niște surprize, dar nu o să le dezvălui acum.

 Vor fi niște surprize interactive, vom face lucruri împreună, asta e cel mai important. Nu sunt doar niște cadouri', a mărturisit Alexandru Ciucu, conform Cancan.

Cum s-a produs despărțirea dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a vorbit despre ziua în care Alina Sorescu a plecat de acasă cu fiicele lor, și s-a produs despărțirea. Divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu a luat pe toată lumea prin surprindere. Povestea frumoasă de dragoste dintre cei doi s-a transformat treptat într-un război prin tribunale, în principal pentru custodia celor două fiice. S-au spus multe, dar nimeni nu a înțeles care a fost, de fapt, motivul separării.

După o perioadă de tăcere, Alexandru Ciucu a lămurit lucrurile. El a susținut că într-o zi s-a trezit cu casa goală, fără fetițe, și că a trecut prin momente crunte. Ba mai mult, designerul povestea că a avut nevoie de o decizie judecătorească pentru a-și mai putea strânge în brațe copilele.

„Cel mai greu moment din viața mea a fost într-o dimineață de februarie în 2022, când m-am întors într-un suflet de la Paris cu primul zbor disponibil și am găsit casă goală, fără copii. Am simțit că se termină lumea și că se prăbușește pământul cu mine. Durerea era atât de mare că nu puteam nici să plâng, nici măcar să mă mișc. După un timp, am început să strig copiii prin casa goală și îmi imaginam că îmi răspund așa cum știam eu că îmi răspundeau înainte. Încercam să rememorez sunetele glasurilor lor și să mi le întipăresc în minte, ca să nu le uit niciodată. A fost cumplit. Eram disperat, neștiind nici unde sunt și nici când sau dacă o să le mai văd curând. Am crezut că înnebunesc atunci’, mărturisea Alexandru Ciucu pentru Unica.ro.

Citește și: Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e ca a doua mamă. O respect foarte mult, dar…' / De ce se întâlnesc rar

Citește și: Vica Blochina a suferit de depresie, după ce fiul ei a plecat să locuiască cu Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc. Am eșuat ca mamă, sunt plină de datorii'. Ce probleme financiare a avut

Citește și: Transsexualul Naomy, în stare gravă într-un spital din Germania: „Este în comă, se luptă între viață și moarte. Ultimele mesaje…'

Citește și: Cum l-a descris Ion Țiriac pe Ilie Năstase, la lansarea filmului despre viața fostului tenismen: 'Eu nu îl împușc, îl accept așa cum e…' Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi au fost, și ei, la eveniment / EXCLUSIV

Alexandru Ciucu susține că o perioadă nu a putut petrece timp cu fetițele

Creatorul de modă mărturisea că a primit un mail prin care era anunțat că nu o să mai împartă casa cu cele două fetițe. Ulterior, spunea el, nu și-a mai văzut copilele decât prin gardul de la școală, în pauzele dintre cursuri.

„Primisem din senin, cu o seară înainte, eu fiind plecat din țară, un email cu un scurt mesaj de informare. Spunea că de azi înainte copiii părăsesc locuința în care au crescut și vor locui la o adresă total necunoscută mie. Acolo puteam să vin să-i văd doar cu programare în prealabil. Lucru care s-a dovedit, oricum, a fi doar vorbe, pentru că în următoarele două luni nu mi-am mai văzut copiii decât prin gardul școlii, în pauzele dintre cursuri. A fost crunt și pentru mine dar mai ales pentru fetițe, care nu înțelegeau de ce nu mai pot să mă vadă și să stea cu mine. Această stare de anormalitate nu s-a rezolvat decât în momentul deciziei judecătorești din ordonanță președințială, pe care am introdus o la sugestia avocaților mei’, mai spunea Alexandru Ciucu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton