Alexandru Ciucu, reacție surprinzătoare după decizia instanței privind programul fiicelor sale și ale Alinei Sorescu: "Nici vorbă însă să mă mai însor..."

 Dumitrache Laura
.

Alexandru Ciucu, reacție surprinzătoare după decizia instanței privind programul fiicelor sale și ale Alinei Sorescu. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie, iar în prezent, cei doi se luptă pentru custodia fiicelor sale. Recent, artista a anunțat că judecătoria a luat o hotărîrea ca micuțele să aibă domiciliul la mama lor. Alexandru Ciucu a avut prima reacție după decizia instanței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu, reacție surprinzătoare după decizia instanței privind programul fiicelor sale și ale Alinei Sorescu. Alina Sorescu a obținut recent o nouă victorie în instanță, în fața fostului ei soț, Alexandru Ciucu. Cei doi se judecă pentru custodia fiicelor lor, iar recent, judecătorul a stabilit ca acestea să aibă domiciliul la mama lor. Designerul a făcut și primele declarații, în urma decizie instanței.

alexandru ciucualexandru ciucu

Artista este foarte fericită deoarece fiicele sale rămân la ea. Cu câteva luni în urmă, Alina Sorescu suferea foarte mult, deoarece instanța a decis ca Raisa și Carolina să aibă custodie comună, petrecând o săptămână cu mama și una cu tatăl.

Citește și: Victorie în instanță pentru Alina Sorescu în procesul cu Alexandru Ciucu. Ce au decis judecătorii în privința fetițelor: 'Am văzut suferința în toate formele ei…”

Citește și:Ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după ce artista a contestat decizia Instanței privind custodia comună: „Am beneficiat de…”

Citește și:Ramona Olaru, picanterii din viața intimă: „Nu-mi plac mâinile mici și cârnăciorii. La mine nu se poate sex fără…'

Citește și:Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care o jignesc pe social-media: „Mi-a scris că sunt cât o balenă, pentru că…”

Alexandru Ciucu, reacție surprinzătoare după decizia instanței privind programul fiicelor sale și ale Alinei Sorescu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să se despartă după 12 ani de căsnicie. Au împreună două fetițe, pe Carolina și Raisa, iar în urmă cu câteva săptămâni, Alina Sorescu anunța victoria în instanță. Artista a declarat că judecătorul a decis ca fiicele sale să aibă domiciliul la ea. Cu toate astea, Alexandru Ciucu nu este deloc multumit de această situație și a făcut primele delarații. Designerul nu a vrut să comenteze în legătură cu acest subiect și consideră că totul se va întâmpla la momentul potrivit. De asemenea, Alexandru Ciucu a declarat că nu vrea să se mai căsătorească niciodată.

Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta.Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema', a declarat designerul pentru Cancan.ro.

Alexandru Ciucu: „Lucrez la o colecție de damă”

După despărțirea de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu s-a axat foarte mult pe proiectele profesionale. Designerul a declarat că pregătește o colecție de damă, dar recunoaște că va fi foarte greu să aibă succes, deoarece există foarte mulți creatori de modă foarte buni la noi în țară. Lucrez la o colecție de haine de damă. Vreau să dezvolt ceva și pe direcția asta. Dar mai durează, pentru că nu e așa ușor. E destul de complicat, concurența e mare, sunt câțiva designeri foarte buni în România, iar ștafeta este foarte ridicată.Am terminat masterul de la Paris în acest an. (…) Acest master mă ajută în această nouă direcție pe care mi-am propus-o și vine să sprijijne zona de luxury pentru costume de bărbați, dar și să-mi completeze cunoștințele și experiența în zona ținutelor de damă', a mai spus Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după 12 ani de căsnicie, dar despărțirea lor nu este deloc ușoară, având în vedere că au două fetițe împreună. Artista a confirmat divorțul de creatorul de modă anul trecut, după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare. „Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare', a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton