„De dragul copiilor putem face absolut orice. Când există oameni care te judecă și nu știu adevărul...”. Alexandru Ciucu, despre relația pe care o are în prezent cu Alina Sorescu. Cum se înțeleg în privința fiicelor

 Tudorache Simona
.

Alexandru Ciucu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Alina Sorescu. Creatorul de modă și artista au pornit pe drumuri separate după 12 ani de mariaj. Astăzi, cei doi nu își fac vacanțele alături de fetițele lor, dar sunt împreună la zilele care le implică cumva: aniversarea lor, serbările de la școală sau 1 iunie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu are convingerea că imaginea lui a avut de suferit, asta din cauza lucrurilor apărute în presă în legătură cu divorțul, care, spune el, nu au relevat întotdeauna adevărul, asta pentru că el a refuzat să vorbească în cei doi ani în care s-au perindat prin tribunale.

alexandru-ciucu-6alexandru-ciucu-6

Alexandru Ciucu, despre relația pe care o are în prezent cu Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a vorbit despre cum funcționează în cazul lui și al Alinei Sorescu conceptul de co-parenting, ce activități au cu cele mici mici de când nu mai sunt împreună.

„La noi, acest „co-parenting' se întâmplă atunci când există evenimente importante în viața copiilor, cum ar fi zilele de naștere, onomastice, ziua de 1 iunie, serbările de început și sfârșit de an. Toate astea le putem denumi ca activități de „co-parenting', dacă am înțeles bine termenul. Evident că ele pot fi dezvoltate, iar eu sunt pentru lucrul ăsta, de dragul copiilor putem face absolut orice, dar le mai vedem în timp', spune Alexandru Ciucu, conform Cancan.ro.

Citește și: „Eu nu spuneam unde m-am născut. Îmi era frică să nu cumva să se afle de trecutul meu”. Rodica Popescu Bitănescu, mărturisiri emoționante despre traumele trăite în copilărie

Citește și: „M-am gândit de mai multe ori la divorț”. Sanda Ladoși, despre tensiunile din căsnicia ei de 17 ani cu Ștefan Tache. Ce îi ține împreună

Citește și: Vanessa Hudgens e însărcinată cu sportivul Cole Tucker. Și-a etalat burtica de gravidă la Premiile Oscar

Citește și: Cum își împarte Larisa Drăgulescu averea de două milioane de euro: „Am stabilit deja. Fiecare va avea câte două proprietăți”

Alexandru Ciucu: „Într-un fel sau altul, imaginea este oricum afectată! Oamenii au tendința, în general, să judece”

Alexandru Ciucu a ales să tacă în multe privințe, dar asta, spune el, l-a costat, pentru că a ajuns să fie judecat de cei care nu le știau foarte bine povestea, iar imaginea lui a fost afectată. „Într-un fel sau altul, imaginea este oricum afectată! Unii oameni care au trecut prin lucruri similare le înțeleg mai bine și au tendința să îți fie alături! Oamenii care nu au trecut prin lucruri de genul acesta, au tendința, în general, să judece! Când zic să judece, nu o zic în sensul neapărat pozitiv!

În urma acestor judecăți sau idei pe care le au despre oamenii care divorțează, pot fi mai neplăcuți! Eu îmi doresc ca persoanele care nu au trecut prin genul acesta de experiență traumatizantă să nu treacă! Să se informeze mai mult, să își afle informația din greșelile și întâmplările celorlalți, ca să nu treacă și ei prin asta!

Nu este un moment plăcut, mai ales când există oameni care te judecă și nu știu adevărul, doar își imaginează niște lucruri pe care le aud întâmplător prin presă' , mărturisește Alexandru Ciucu, conform Ego.ro.

Iubirea pentru Raisa și Carolina, esențială pentru Alexandru Ciucu

În ciuda evenimentelor trăite, creatorul de modă recunoaște că încă mai crede în dragoste, chiar dacă viața nu i-a oferit doar momente frumoase. Importantă pentru el este de departe iubirea pentru cele două fetițe, Raisa și Carolina.

„În iubire se crede tot timpul, că altfel n-am putea să mai mergem de la o zi la alta, am putea, dar ar fi foarte greu și foarte urât. Cred că iubirea este cel mai important lucru, mă regăsesc foarte mult acum în iubirea pentru copii, este cea mai importantă iubire pe care o am și o descopăr de 10 ani, de când s-a născut Carolina', precizează Alexandru Ciucu, conform Cancan.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton