Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost "traumatizant": „Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură". Raisa și Carolina resimt tensiunile dintre părinții lor / EXCLUSIV

 Tudorache Simona
.

Alexandru Ciucu încearcă să își protejeze cât mai bine fetițele de toată această perioadă traumatizantă a divorțului, care durează deja de doi ani și jumătate. Creatorul de modă a cerut schimbarea programului, pentru că acum poate petrece doar două weekenduri pe lună cu Raisa și Carolina, timp care i se pare insuficient. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la separare după un mariaj de 12 ani, ce părea că o să dureze o viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Designerul recunoaște că atunci când a aflat că fosta lui parteneră de viață a intentat divorțul, timp de aproape două luni nu a putut mânca nimic. Astăzi, încearcă să își răsfețe cât mai mult fiicele, alături de care creionează amintiri de neuitat. Alexandru Ciucu a fost prezent la Viva Influencers Party, eveniment desfășurat zilele trecute la Parklake, și ne-a făcut mai multe mărturisiri despre viața lui din prezent.

alexandru ciucu 5alexandru ciucu 5

Alexandru Ciucu vrea să petreacă mai mult timp cu Raisa și Carolina, fiicele lui

Alexandru, cum a fost vara asta pentru tine? Ai călătorit mult cu Raica și Carolina, fiicele tale.

Momentele cu copiii mei sunt întotdeauna frumoase. Avem amintiri superbe. Le-am întrebat înainte să înceapă vacanța de vară unde ar dori să mergem și mi-au spus:
„Tati, unde vrei tu, dar să fie mare”. Așa că le-am dus la mare. Prima oară în Italia. Am văzut și Roma, o parte din ea, Vaticanul în mod special, și San Pietro, pentru că ele fac religie la școală și au cunoștințe despre Iisus, despre Noul Testament și atunci au fost foarte încântate să vadă că la San Pietro este chiar mormântul Sfântului Petru, tatăl creștinismului.

Ați ales o școală privată sau de stat pentru ele? Te mulțumește sistemul de învățământ?

Sunt la o școală de stat. E și aici o poveste lungă, dar nu vreau să intru în detalii. Mă mulțumesc copiii, ambele fete sunt silitoare, sunt sârguincioase, au simț de răspundere. Sunt niște fete serioase, iar asta se vede de când sunt mici.

În privința programului cum decurg lucrurile? V-ați lămurit sau mai sunt discuții?

Nu, mai urmează un termen. Momentan nu vreau să mai vorbesc despre asta. Am văzut că lucrurile se inflamează ușor, mai bine vorbim după aceea.

Raisa și Carolina conștientizează tensiunile care există

Cum percep Raisa sau Carolina această perioadă. Te-au întrebat vreodată de ce nu te împaci cu mama lor, cu Alina Sorescu?

Este destul de neplăcut, cu siguranță, pentru copii. Chiar dacă nu înțeleg exact ce se întâmplă, conștintizează tensiunile care există și nu e un moment plăcut pentru nimeni, dar mai ales pentru copii.

Ce activități aveți împreună? Fac vreun sport?

Mergem la înot, marțea și joia, conform programului cum le am. Din două în două săptămâni, mergem regulat la înot, pentru că este cam singurul moment în care ele pot face mișcare, iar mișcarea e importantă pentru toată lumea, dar mai ales pentru copii.

Alexandru Ciucu, chef în bucătărie. Ce le gătește fiicelor sale

Le gătești? Îți cer ceva în mod deosebit atunci când vin la tine?

Da, fac cea mai bună pizza din lume. Am fost ridicat la rangul de a face cea mai bună pizza. Fac și cele mai bune aripioare la grătar și copănele. Îți dai seama că se umflă inima în mine de bucurie. Le mai fac ciorbiță, supă de perișoare și tot felul de alte lucruri. Le pregătesc somon la cuptor cu broccoli, că încercăm să mâncăm mai controlat, mai dietetic.

Cum ai învățat să gătești atât de bine? S-a întâmplat atunci când ai locuit singur în străinătate?

Întotdeauna mi-am gătit mai mult singur. M-am format cel mai mult în cei doi ani în care am stat în Italia, în prima tinerețe. Găteam pentru mine, dar și pentru colegii mei, care erau din tot felul de țări. Țin minte că primul Paște pe care l-am făcut acolo a fost foarte interesant din punct de vedere culinar pentru ei, pentru că au mâncat friptură de miel, drob. Am rugat-o pe mama să îmi trimită rețeta de drob. Le-am făcut ouă vopsite. Nu am neapărat o plăcere din a găti, că nu sunt vreun chef, dar nu am o problemă. Dacă e nevoie, pun mâna și fac lucrurile. Și când eram mic făceam. Țin minte că odată făcea mama o prăjitură și nu știu cum mi se părea că întotdeauna face prea puțină. M-am uitat prin rețetele ei și într-o zi când a venit acasă, eu veneam mai devreme de la școală, pe la 12.00, ea pe la 16.00, am făcut prăjitura de unul singur, o tavă întreagă, cum mi-aș fi dorit eu.

Ce planuri ai pentru perioada următoare? Se anunță o vacanță cu cele mici de sărbători?

Deocamdată nu avem niciun plan, nici de Crăciun, dar nici de Revelion, pentru că nu știm ce se întâmplă la următorul termen din divorț, dacă se schimbă programul sau nu. Sperăm să fie ultimul, să se încheie toată situația asta, toxică i-aș zice.

Citește și: Cum și-a recăpătat Laura Cosoi silueta după a patra naștere: „Am luat kilograme, am avut o burtică mare de tot. Nu mai mănânc…” / EXCLUSIV

Citește și: Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea program prelungit cu fiul lor: „Am doar două zile pe săptămână, e prea puțin pentru o mamă'. Cât de mult s-a îmbunătățit relația cu Maxim / EXCLUSIV

Citește și: Daria Crișan și iubitul ei aveau fiecare alți parteneri când s-au cunoscut: „Energia lui mi-a întors capul și primul gând a fost…” Cum a început povestea lor de dragoste și cum au depășit cumpenele în relație / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre prietenia de 12 ani cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „Suntem un alt tip de familie. Am avut suișuri, coborâșuri, ne-am certat, dar…” Ce spune despre Gina Pistol și revenirea la MasterChef/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Nouria Nouri cu Daniel Iordăchioaie, la 9 ani de la divorț: „Nu ne urăm nimic, cu fostul soț…'. Între timp, amândoi și-au refăcut viața

Cum l-a marcat pe Alexandru Ciucu divorțul de Alina Sorescu

Ai slăbit foarte mult. Te-a marcat perioada asta într-un fel?

Acum doi ani am slăbit foarte mult, pentru că m-a marcat perioada aia. Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură. A fost foarte traumatizant. Acum am slăbit pentru că începusem să iau proporții și nu îmi mai veneau costumele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton