Alexandru, tânărul accidentat mortal de actrița Monica Odagiu, a fost înmormântat. Rudele și prietenii și-au luat adio de la el: "Era un copil cuminte"

 Dumitrache Laura
.

Alexandru, tânărul accidentat mortal de actrița Monica Odagiu, a fost înmormântat. Alexandru, tânărul lovit de mașina condusă de Monica Odagiu, a fost condus pe ultimul drum. Tânărul în vârstă de 33 de ani a fost înmormântat la Cimitirul Vest din București, iar familia și prietenii și-au luat adio de la el. Prietenul cel mai bun al lui Alexandru a declarat că este exclus ca acesta să se fi aruncat în fața mașinii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS,AICI!

Alexandru, tânărul accidentat mortal de actrița Monica Odagiu, a fost înmormântat, în urmă cu puțin timp. Rudele și prietenii și-au luat rămas-bun de la el și sunt convinși că tânărul nu s-a aruncat în fața mașinii, așa cum se zvonește.

prietenii-lui-alexandru-foto-gandulprietenii-lui-alexandru-foto-gandul

Zeci de prieteni au venit la cimitirul Vest din București pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Alexandru. Unii dintre ei au îmbrăcat tricouri pe care erau înscripționate o imagine cu chipul lui Alexandru. Cei care l-au cunoscut pe bărbatul care a murit în accidentul produs duminică, în Capitală, sunt șocați de tragedie.

Citește și: Șefii lui Alexandru, tânărul ucis de Monica Odagiu în accident rutier, au chemat ambulanța la muncă, cu o oră înainte de accident.

Citește și:Mama lui Alexandru, tânărul lovit mortal de actrița Monica Odagiu, exclude varianta sinuciderii: „Nu ar fi făcut asta niciodată. Era iubit de toată lumea”

Citește și:„Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!”. Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

Citește și:Titi Aur, despre accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: 'Mașina este o armă, ucide. Fata asta nu mai e om toată viața…'

Alexandru, tânărul accidentat mortal de actrița Monica Odagiu, a fost înmormântat

Alexandru, tânărul lovit mortal de mașina condusă de actrița Monica Odagiu, a fost condus pe ultimul drum. Bărbatul a fost înmormântat la Cimitirul Vest din București, iar familia și prietenii și-au luat adio de la el. Câțiva dintre prietenii lui Alexandru au purtat tricouri inscripționate cu o fotografie cu chipul lui, în semn de omagiu. Iată imaginile AICI! Prietenul cel mai bun al tânărului a spus că a primit primul vestea decesului, susținând că Alexandru nu s-a sinucis, ci s-ar fi dezechilibrat.

„Nu a fost dat afară de la serviciu, să se știe. A fost doar trimis la vestiar. I s-a făcut rău, a ieșit până afară și de acolo a plecat la aer. S-a așezat pe bancă, la Luterană, după care s-a ridicat să plece spre cazino sau spre casă – nu știe nimeni unde voia să plece – s-a dezechilibrat și s-a întâmplat accidentul', a spus bărbatul, potrivit gândul.

Întrebat dacă Alexandru se afla sub influența alcoolului în ziua în care a avut loc accidentul, bărbatul a spus că acesta băuse cu o seară înainte. „Nu, fusese cu o seară înainte, deci era mahmur după băutură. Deci, doar îi era rău. Băuse cu niște prieteni de-ai noștri comuni'.

„Era un copil foarte cuminte”

Alexandru și-a pierdut viața într-o fracțiune de secundă, după ce a căzut pe șosea și a fost lovit de mașina condusă de actrița Monica Odagiu. Cel mai bun prieten al tânărului este de părere că actrița nu ar fi putut evita accidentul. „La cum s-a dus, nu cred. Deci, persoana care a dat peste prietenul meu cel mai bun, peste Alex, nu avea cum să evite accidentul. Nu avea probleme absolut deloc. Era un copil foarte cuminte, îl cunoștea toată lumea, după cum observați că am venit toți prietenii lui, toți cunoscuții. Nu avea niciun fel de problemă. Probabil el s-a dus și a stat în stație la Luterană, până să-și mai revină, dar nu și-a revenit', a mai spus acesta.

Prietenul tânărului a mai spus că Alexandru nu era băut în momentul în care s-a produs accidentul și nu avea nicio problemă de sănătate. „În momentul acela, el nu era băut. Era doar după o seară de băutură. Nu avea niciun fel de problemă de sănătate (n.r. – Alexandru), era super, era fratele meu. Eu am copilărit cu el, îl știu de când ne-am născut, era mai mic decât mine cu un an'.

Șeful lui Alexandru a solicitat o ambulanță înainte ca tânărul să-și piardă viața

Potrivit sursei citate mai sus, șeful cazinoului unde lucra Alexandru a solicitat o ambulanță, la adresa de la Calea Victoriei, cu două ore înainte ca accidetul să aibă loc. Deși echipajul a ajuns la adresa Alexandru nu a mai fost găsit, în ciuda eforturilor unui coleg de a-l căuta în împrejurimi. Ulterior, a fost solicitat un al doilea echipaj medical, fiind anunțat accidentul rutier în urma căruia tânărul a murit.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care Alexandru se odihnea pe o bancă din stanția de autobuz, aflată în apropierea unei treceri de pietoni de pe strada Știrbei Vodă. La un moment dat, tânărul se ridică de pe bancă, se apleacă și se prăbușește spre stradă, unde este lovit de mașina condusă de Monica Odagiu. În prezent, autoritățile anchetează circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton