Alexia Eram a izbucnit în lacrimi la America Express 2023: "Am explodat. Mi-era rușine de mine..."

 Dumitrache Laura
.

America Express a început, iar telespectatorii au ocazia de a-i urmări pe concurenți în cea mai mare aventură a vieții lor. În a doua ediție a emisiunii, Alexia Eram nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi. Fiica Andreei Esca s-a emoționat după ce ea și fratele ei au fost cazați de localnicii din Columbia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurenții de la America Express s-au confruntat cu momente dificile încă din prima zi. Cele nouă echipe au fost nevoite să își caute cazare după o zi obositoare și plină de misiuni. În timp ce unii concurenti au reușit să găsească cazare foarte repede, alții au trecut prin momente tensionate.

ALEXIAALEXIA

Noaptea i-a prins pe concurenți pe străzile din Columbia, iar după o zi istovitoare, cele nouă echipe și-au căutat din nou cazare. Alexia și Aris Eram au primit cazare de la localnicii din zonă, iar fiica Andreei Esca a fost copleșită de emoții după ce a primit mâncare din partea acestora.

Citește și: America Express 23 octombrie – Alexia și Aris Eram au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui

Citește și:Cătălin Bordea, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și Spike s-ar fi mutat împreună: „Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi'

Citește și:Claudia Iosif, primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de Dorian Popa, după 11 ani împreună: „Eu mi-am mutat atelierul în altă parte. Nu mai e…'

Citește și:Monica Dascălu a născut și și-a botezat fiica în mare secret. Prezentatoarea TV și-a invitat doar o colegă de la PRO TV la petrecere

Alexia Eram a izbucnit în lacrimi la America Express 2023

America Express, sezonul 6, a început, iar concurenții au avut parte de momente tensionate încă din prima zi. Alexia și Aris Eram se numără printre cele nouă echipe de la America Express, iar în cea de-a doua ediție a emisiunii, fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi. Concurentii au fost nevoiti să își caute cazare în Columbia. În timp ce unii au găsit imediat cazare, alții au fost nevoiti să treacă prin momente dificile. Alexia și Aris Eram se numără printre concurentii norocoși, care au primit cazare de la localnici. Alexia Eram s-a emoționat când aceștia le-au oferit mâncare și a izbucnit în plâns.

„Eu nu sunt genul de persoană fițoasă. Nu prea îmi pasă ce mănânc, ce beau. Mi-era și rușine de mine că plâng când oamenii mi-au dat de mâncare. Cred că a fost vorba de faptul că e atât de greu aici: să cauți cazare, să faci misiunile și am explodat', a precizat Alexia Eram.

Alexia și Aris Eram au lăsat bagajele în mijlocul străzii

După ce s-a dat start competiției, concurentii s-au descurcat de minune în ceea ce privește căutarea unei cazări, deși au întâmpinat probleme de comunicare cu locuitorii. Primele trei echipe care au ajuns la Irina Fodor cu rucsacurile, simbolul reality show-ului, au intrat în cel dintâi joc pentru amuletă și Joker. Concurentii au urcat cu bagajele în Comuna 3 din Medellin si au fost nevoiti să găsească un anumit localnic pe care să îl ajute afacerea sa în funcție de graffit-ul ales.

Din dorința de a duce misiunea la bun sfârșit cât mai repede, Alexia și Aris Eram au lăsat bagajele în mijlocul străzii și au urcat scările abrupte. „Le-am lăsat undeva la niște domni în grijă. Noi ne-am supus la un risc foarte mare. Sperăm să nu fie furate bagajele​', a spus Alexia Eram. Deși s-au supus unui mare risc, cei doi frați au câștigat primul joc de amultetă de pe Drumul Aurului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton