Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit 7 ani de relație. Cum au sărbătorit, după venirea ei de la America Express: "Jumătatea mea mai bună. Te iubesc"

 Raiciu Adriana
.

Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit 7 ani de relație. Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ieri, 30 iulie, au împlinit 7 ani de relație și au sărbătorit cu fast. Iată ce imagini au postat îndrăgostiții pe rețelele sociale, dar și ce mesaje au transmis, cu ocazia acestei zile speciale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul monden. Cei doi îndrăgostiți au trecut și prin momente mai dificile, au fost despărțiți timp de două luni, însă dragostea i-a adus din nou împreună.

a5a5

Ba chiar mai mult, Alexia Eram și iubitul ei au sărbătorit, recent, șapte ani de relație. Pe rețelele sociale, acolo unde își țin fanii la curent cu ultimele noutăți, au postat mai multe imagini de la întâlnirea romantică.

Citește și: Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate: „Salată de vinete și tartă cu praz’

Citește și: Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:Situația a fost absolut penibilă

Citește și: Cu cine a plecat Dani Oțil la mare, înainte de nuntă, în timp ce Gabriela Prisăcariu a rămas acasă: „Să ne facem de cap’

Citește și: Sandra Izbașa s-a căsătorit religios cu Răzvan Bănică: „Exact acum 3 ani ne-am cunoscut. Cum a arătat în rochie de mireasă și ce buchet atipic a avut

Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit 7 ani de relație

Ieri, 30 iulie, Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit 7 ani de relație. Încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a fost surprinsă de partenerul ei cu un superb buchet de trandafiri, iar pe seară au mers să cineze, într-o locație de vis.

În timp ce se aflau în mașină, îndrăgostiții s-au lovit și de o „mică” problemă. Cântărețul a încercat să se fotografieze alături de iubita sa, însă nicio imagine nu i-a fost pe plac tinerei.

„17 poze am făcut, 17! Toate superbe. Nu-i niciuna bună, niciuna! Nu mai pun. Nu mai vreau. Nu mai vreau să fiu certat', a spus Mario Fresh.

 Totuși, într-un final, Alexia Eram a reușit să obțină fotografia perfectă, fapt pentru care a decis să o și posteze pe contul său de socializare.

„Jumătatea mea mai bună, prietenul meu cel mai bun și totul meu de 7 ani! Te iubesc! ', a scris Alexia Eram, în dreptul fotografiilor.

De ce au fost despărțiți Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au fost despărțiți timp de două luni, iar despre separare a vorbit chiar artistul.

„Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există, eu nu înțeleg oamenii care o duc mult mai departe de realitate. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta', a declarat Mario Fresh pe YouTube.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton