Alexia Eram vrea să fie cerută în căsătorie de Mario Fresh: "Aștept inelul, după șapte ani de relație..."

 Dumitrache Laura
.

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 7 ani și au o relație extrem de frumoasă. Cu toate acestea, se pare că fiica Andreei Esca nu mai are răbdare și dorește să se căsătorească cu iubitul ei. Ei bine, pentru ca acest eveniment să aibă loc, Alexia Eram așteaptă să fie cerută în căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și sunt împreună de 7 ani. Fiica Andreei Esca l-a cunoscut pe Mario în 2015, chiar de ziua ei de naștere, unde artistul a cântat. Ulterior, cei doi s-au întâlnit întâmplător, iar de atunci sunt formează un cuplu.

alexia-si-aris-1alexia-si-aris-1

Alexia Eram participă la America Express alături de fratele ei, Aris Eram, iar cei doi au dovedit de-a lungul competițiilor că sunt o echipă puternică. În ediția de seara trecută a emisiunii, Alexia Eram și-a exprimat dorința de a fi cerută în căsătorie de iubitul ei, Mario Fresh.

Citește și: De ce Alexia Eram merge la psiholog în fiecare săptămână: „Plâng aproape în fiecare zi, trăim într-o lume haotică…”

Citește și:Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Aris și Alexia Eram, concurenți la America Express: „Mi s-a spus să nu spun răutăți. Acum, copiii Andreei Esca sunt…”

Citește și:Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au mers împreună la secția de poliție. Vedeta ia măsuri împotriva bărbatului care a amenințat-o cu toporul: „Este un pericol real…”

Citește și:Drama neștiută a actriței Rona Hartner. A încercat să se sinucidă de trei ori, când avea doar 18 ani

Alexia Aram vrea să fie cerută în căsătorie de Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de 7 ani și continuă să aibă o relație puternică. Vedeta a mărturisit că vrea să se căsătorească și dorește să primească inelul cât mai repede de la celebrul artist. Alexia Eram participă alături de fratele ei, Aris, la America Express, iar de curând a mărturisit că vrea să primească inelul de logodnă cât mai repede.

În ediția din 22 noiembrie, Aris și Alexia Eram au luptat pentru ultima șansă, iar una dintre probe a fost să pregătească mămăligă. Alexia s-a descurcat de minune, spunând că este pregătită să se căsătorească. „Eu m-aș logodi. Acum că știu să fac mămăligă, aștept inelul!', a mărturisit Alexia Eram în timpul probei. Aris Eram și-a dat seama că sora lui bate un apropo pentru Mario Fresh. „Sper că nu e apropo către Mario, să nu te văd!', a spus, surprins, Aris Eram. „Nu e apropo, dar după șapte ani… pot și eu să mă logodesc!', a răspuns vedeta.

Ce spune Alexia Eram despre căsătorie cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de șapte ani și consideră că sunt suflete pereche. Deși recent a spus că vrea să se căsătorească cu iubitul ei, Alexia Eram a vorbit în urmă cu ceva timp despre logodna cu Mario Fresh. Fiica Andreei Esca a dezvăluit că evenimentul nu va avea loc prea curând, deși știe cum vrea să arate nunta ei.

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin', spunea Alexia Eram în podcastul „Baddasmom. Mario Fresh si Alexia Eram vor să se concentreze momentan pe carieră, iar mai târziu vor să devină soț și soție.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton