De ce nu a vrut Alexia Eram să plece cu Mario Fresh la America Express: "Cu partenerul de cuplu e și mai greu..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce nu a vrut Alexia Eram să plece cu Mario Fresh la America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior, sunt una dintre cele nouă echipe care participă la America Express 2023. În cadrul unui interviu recent, fiica Andreei Esca a spus motivul pentru care a preferat să concureze alături de fratele ei, Aris, la America Express și în locul partenerului de viață, Mario Fresh.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior, participă la America Express, fiind una dintre cele nouă echipe de vedete care au acceptat provocarea competiției de aventură. Copiii Andreei Esca au dovedit că se descurcă bine în concurs și au făcut față probelor cu brio. Mulți s-au întrebat de ce Alexia Eram nu a făcut echipă cu partenerul ei de viață, Mario Fresh. Ei bine, fiica vedetei PRO TV a deslușit misterul în cadrul unui interviu la Xtra Night Show.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_03_https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2021_07_mario-fresh1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_03_https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2021_07_mario-fresh1

De ce nu a vrut Alexia Eram să plece cu Mario Fresh la America Express

Alexia Eram a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să plece cu fratele ei, Aris, în competiția de aventură, în loc să facă echipă cu iubitul ei, Mario Fresh. Fiica Andreei Esca e de părere că ea și Aris își rezolvă mai ușor micile neînțelegeri, generate de stresul competiției, decât dacă ar s-ar afla cu partenerul ei.

Citește și: Iulia Albu a certat-o pe Alexia Eram, la America Express 2023: „O imprudență, puteam muri cu toții…”

Citește și: Ce dietă are Alexia Eram pentru a se menține mereu în formă: „Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă…”

Citește și: Cum a devenit Bianca Brad model și ce relație a avut cu Cătălin Botezatu, de fapt: „S-a îndrăgostit foarte tare de mine, dar nu și eu de el. A suferit mult…' / EXCLUSIV

Citește și: Nico, fiul lui Toto Cutugno, dezvăluiri emoționante despre ultimele zile din viața tatălui său: „Când ești bolnav, nici toți banii din lume nu te salvează” / Ce relație are cu mama vitregă

'Nu, cred că a fost cea mai bună decizie. Cred că între frați este o conexiune unică, cred că orice…te înțelege sută la sută, poți vorbi cu el orice, certurile nu sunt chiar certuri, sunt așa certuri frățești. Te cerți și în două minute…oricum e fratele tău. Așa poți să fii tu. Dacă mergi cu un prieten poate ești mai abținut și nu poți să spui orice. Dacă mergi cu partenerul, dintr-o relație de cuplu e și mai greu. Cu un frate mi se pare cea mai bună (nr. Variantă)', a spus Alexia Eram la Xtra Night Show.

Mario Fresh spune ce calități o ajută pe Alexia Eram, în competiția America Express

Mario Fresh este foarte entuziasmat pentru iubita sa, Alexia Eram, care s-a aventurat pe „Drumul Aurului', în concursul de aventură America Express. Mario Fresh și Alexia formează un cuplu din 2016 și par a fi de nedespărțit. Artistul o susține și consideră că are toate caracteristicile necesare pentru a câștiga o astfel de competiție.

Alexia este perfecțiunea întruchipată. Pune foarte mult suflet atunci când se implică în ceva, iar fiecare amănunt trebuie să fie impecabil. Are o ambiție de leoaică, o energie molipsitoare și o empatie care din când în când o mai abate de la focus, deoarece este foarte sensibilă. Se descarcă foarte des prin plâns, după care revine cu forțe noi și merge mai departe. O enervează oamenii care nu sunt în film cu ea, atunci când vine vorba de muncă. De-asta… Aris, sper că ești mereu acolo lângă ea’, a spus Mario Fresh, potrivit Unica.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton