Alexia și Aris Eram de la America Express au dezvăluit cum au reacționat părinții lor când au plecat la facultate, în străinătate: "Ei ne-au împins să plecăm..."

 Dumitrache Laura
.

Alexia și Aris Eram au decis să participe la America Express 2023. Copiii Andreei Esca sunt extrem de competitivi și de fiecare dată au demonstrat că sunt puternici și ambițioși. Recent, cei doi frați au făcut dezvăluiri inedite despre relația cu părinții lor și au mărturisit cum au reacționat aceștia când au plecat la facultate, în străinătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram și Aris Eram se numără printre concurentii de la America Express 2023. Copiii prezentatoare de știri Andreea Esca au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Soarelui, într-o aventură inedită. Filmările s-au terminat de luni bune, iar recent, Alexia și Aris Eram au fost invitați în podcastul BassMom, moderat de Giulia Anghelescu, concurentă și ea la America Express.

alexia si aris eramalexia si aris eram

Alexia Eram și Aris Eram au vorbit despre experiența trăită la America Express, dar și despre mai multe subiecte din viața lor. Copiii Andreei Esca au mărturisit cum au reacționat părinții lor atunci când au plecat să studieze în străinătate. Alexia a studiat în Londra, iar Aris a făcut facultatea în Barcelona.

Citește și: Alexia și Aris Eram, mărturisire în lacrimi, în fața preotului, la America Express: „E ca un tată pentru noi. M-am rugat pentru…”

Citește și:Ce sfat au primit Alexia și Aris Eram de la tatăl lor, înainte de America Express, și cum i-a ajutat acest detaliu: „Ne-a făcut instructajul”

Citește și:Sorin Bontea a filmat pentru o emisiune de la Antena 1, după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: „De la agonie la extaz. Am trecut prin toate stările…'

Citește și:Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu, împreună acum 30 de ani, într-o reclamă pentru pantofi. Cum arătau atunci: sunt de nerecunoscut

Alexia și Aris Eram de la America Express au dezvăluit cum au reacționat părinții lor când au plecat la facultate, în străinătate

Alexia și Aris Eram formează o echipă la America Express 2023. Cei doi au demonstrat că sunt o echipă puternică și ambițioască. Filmările emisiunii s-au terminat de luni bune,iar telespectatorii au ocazia de a-și urmări pereche favorită de la America Express. Invitați în podcastul BadassMom, moderată de Giulia Anghelescu, concurentă și ea la America Express, copiii Andreei Esca au făcut dezvăluiri inedite despre viața lor.

Alexia și Aris Eram au povestit cum au reacționat părinții lor când au plecat la facultate, în străinătate. „La mine nu erau încă obișnuiți și cred că le-a fost puțin mai greu, pentru că eram primul copil care pleca de acasă', a spus Alexia Eram. „Părinții ne-au împins să plecăm în altă țară. Nu cred că se gândeau că rămânem aici.', a completat fratele Alexiei. 

Ce relație au Alexia și Aris Eram

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din țară. Dincolo de cariera sa de succes, știrista are o familie frumoasă alături de soțul ei, Alexandre Eram. Rodul iubirii lor sunt Alexia și Aris Eram. Fiica jurnalistei a recunoscut că participarea la America Express alături de fratele ei, i-a unit mult mai mult. Vedeta a declarat că a fost o perioadă în care se îndepărtaseră destul de mult.

După America Express ne-am unit foarte mult. Când eram mici, îl chinuiam foarte tare pe Aris, îl băteam foarte rău. După, a fost o perioadă în care ne-am îndepărtat,fiecare era pe treaba lui, cu prietenii lui, ieșea singur. După, ne-am mutat fiecare în altă țară, la facultate. Noi am fost în aceeași școală generală și ne mai vedeam. câteodată. Aris era mai chill, eu eram tot timpul la timp, el mai întârzia la ore, nu era foarte stresat. Școala era foarte strictă și dacă întârziai două minute, imediat trimiteau mail la părinți și imediat sărea mama pe mine.', a spus fiica Andreei Esca. 

De cealaltă parte, Aris Eram a spus că în copilărie se bătea cu Alexia, dar întotdeauna s-au apărat unul pe celălalt. „Ne băteam când eram mici, dar cred că majoritatea relațiilor de frați este așa, dar când cineva din exterior se atacă la fratele sau sora ta, ești acolo să îl aperi. Nu cred că există frați care sunt super zen și nu se ceartă niciodată. Relația devine mult mai frumoasă atunci când crești și îți dai seama că este singura persoană pe care te poți baza și cu ea poți să stai mult mai mult decât cu ceilalți.'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton