Alice Cavaleru a fost externată din maternitate. Imagine inedită cu micuța Alegra Nova: "Copilul e spălat, hrănit și iubit"

 Dumitrache Laura
.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia trăiesc cele mai frumoase momente. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu trei zile, când tânăra a adus pe lume o fetiță. Alegra Nova și mama sa au fost externare din spital, iar Alice a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă cu micuța.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Soția lui Vladimir Drăghia a născut pentru a doua oară. Ea a adus pe lume marți, 6 septembrie, o fetiță perfect sănătoasă, care poartă numele de Alegra Nova. În cursul zilei de joi, cele două au ajuns acasă, iar vedeta s-a pozat cu a doua fetiță.

Alice cavaleruAlice cavaleru

Cuplul a ales un nume special pentru fiica lor. Primul nume Alegra provine din limba italiană și înseamnă  „plin de viață'. Cei doi au împărtășit cu fanii acest moment important din viața lor, iar actorul a postat pe Facebook prima imagine cu mezina familiei.

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut! Prima imagine cu bebelușul:”O nouă bucurie în viața noastră”

Citește și: Alice Cavaleru, îngrijorată de cum va reacționa fetița ei, Zora, după ce va naște cel de-al doilea copil:„Am avut o discuție grea. Plângem ca două…'

Citește și: Cum arată Sorinel Copilul de Aur după ce a slăbit 45 de kilograme.A ajuns de nerecunoscut

Citește și: CRBL și soția sa, Elena, pentru prima oară la un eveniment monden, după ani buni.Cum s-au afișat la VIVA! Influencers Party 2022

Alice Cavaleru și fiica ei au fost externate din maternitate

Vladimir Drăghia se poate considera un bărbat împlinit. Actorul a devenit tată pentru a doua oară, după ce soția sa, Alice Cavaleru a adus pe lume o fetiță. Vedeta a născut marți, 6 septembrie, iar joi a fost externată din maternitate.

Alegra Nova a ajuns acasă, iar Alice a postat o imagine emoționantă cu fiica ei. „Copilul numărul 2: spălat, hrănit, iubit, adormit', a scris Alice Cavaleru în dreptul unei imagini cu Alegra Nova.

Alice Cavaleru: „Am picioarele umflate”

Alice Cavaleru este activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunicate mare de urmăritori. La scurt timp după ce a adus-o acasă pe fiica ei, Alice a dezvăluit cu ce se confruntă după a doua naștere. Soția lui Vladimir Drăghia a născut pe cale naturală.

„Am picioarele umflate după nașterea naturală. Nu-mi amintesc dacă am avut parte de așa ceva la prima naștere, dar azi am fost șocată să descopăr că am niște pâinici în loc de picioare.Umflarea post-partum apare în principal la nivelul picioarelor, gleznelor și feței, dar eu am și mâinile, și abdomenul. Ieri eram o panseluță, astăzi sunt o grăsuță', a explicat vedeta.

Vladimir Drăghia a devenit tată pentru a doua oară

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt împreună de mulți ani, dar și-au unit destinele în 2018, la un an după ce a venit pe lume Zora, fiica lor. Vladimir a fost alături de soția lui când a născut-o pe cea de-a doua fiică a lor, Alegra Nova. De asemenea, actorul a participat și la nașterea primei sale fiice.

„Am ținut-o de mână, ca în filme.Dacă se va putea (n.red.: și de această dată), bineînțeles, este o plăcere. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant', spunea Vladimir Drăghia în urmă cu ceva vreme.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton