Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, și-a făcut o schimbare radicală de look, înainte de botez: "Nu suportă păr lung..."

 Radulescu Ruxandra
.

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, și-a făcut o schimbare radicală de look, înainte de botez. Alice Cavaleru și Vladmir Drăghia formează un cuplu superb, iar împreună au două fiice frumose, Zora și Alegra. Mezina familie, Alegra, a venit pe lume anul trecut, iar acum familia se pregătește pentru botezul copilei. Alice Cavaleru este extrem de entuziasmată și cu ocazia acestui eveniment special a făcut o schimbare radicală de look.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia se pregătesc pentru botezul celei de-a doua fiice, Alegra. Alice Cavaleru este fericita mamă a două fiice, Zora și mezina, Alegra. Soția lui Vladimir Drăghia a trecut prin momente foarte grele cu fiica ei, Alegra, atunci când micuța s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, la scurt timp după ce a venit pe lume. Din fericir, Alegra este sănătoasă acum, iar părinții ei se pregătesc pentru botezul ei. Alice Cavaleru a ales să facă o schimbare radicală de look, special pentru acest eveniment. Vedeta și-a tăiat pletele lungi și a ales una dintre cele mai în vogă tunsori ale anului 2023.

screenshot-2023-05-03-154343screenshot-2023-05-03-154343

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, și-a făcut o schimbare radicală de look, înainte de botez

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au devenit părinți, pentru a doua oară, în septembrie 2022, când s-a născut fiica lor, Alegra. Acum, cuplul organizează botezul micuței, ce va avea loc foarte curând. Alice Cavaleru a decis să renunțe la pletele lungi, în favoarea unei tunsori moderne, cu părul până la nivelul umerilor.

Citește și: Alice Cavaleru îi reproșează lui Vladimir Drăghia că petrece prea mult timp la filmările pentru „Clanul': „Stau mult fără să fac nimic'

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut, din nou, fetița cea mică a cuplului Alice Cavaleru – Vladimir Drăghia: „Planuri anulate, nopți nedormite…”

Citește și: David Popovici a donat medalia de aur de la Mondiale pentru copiii bolnavi de cancer: „Am ales să donez o medalie de suflet, pentru ca speranța să meargă mai departe”

Simțeam nevoia de o schimbare. Părul nu mă mai asculta. Plus că urmează petrecerea de botez a Alegrei și rochia pe care o port nu „suportă' păr lung desprins, iar eu nu știu să-mi port părul altfel decât în #mumbob' a spus Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, pe o rețea de socializare.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au de gând să adopte un copil

Vladimir Drăghia a dezvăluit faptul că își dorește să adopte un copil. Actorul a subliniat că ar face acest pas peste câțiva ani, având în vedere că acum el și soția sa își dedică tot timpul creșterii celor două fiice, în vârstă de 5 ani, respectiv 6 luni.

„Momentan mi-e greu să-mi imaginez cum ne-am putea descurca. Știu că sunt familii cu 3-4-9 copii, dar noi suntem la limită cu toate acum. Simt că ținem 5 mingi în aer și starea de bine e într-un echilibru care necesită foarte multă grijă pentru a-l păstra.

Mi-ar plăcea ca peste 5-7 ani să putem adopta un copil, dar mai este până atunci. Momentan rămâne doar un gând. Dacă vom fi vreodată pregătiți, probabil se va întâmpla’, a mai declarat Vladimir Drăghia pentru unica.ro.


FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton