Alice Peneacă și Dragoș Caliminte și-au botezat fetița în secret. Ce spune vedeta despre depresia postanatală: „Sunt niște schimbări foarte mari"

 Tudorache Simona
.

Alice Peneacă și Dragoș Caliminte  trăiesc unul dintre cele mai frumoase sentimente de când au devenit părinți. Cu toate astea, manechinul recunoaște că nu a fost o perioadă ușoară. Cei doi și-au botezat fetița în secret. Ceremonia a fost una restrânsă și a adunat doar familia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alice Peneacă a luat în greutate în timpul sarcinii, dar apoi a reușit să scape rapid de kiligramele nedorite. Ea admite că există depresia natală și că au loc niște schimbări mari în corpul unei femei în acest proces. Pe lângă toate astea, vedeta susține că ambii parteneri au de tras.

alice-peneaca-59alice-peneaca-59

Alice Peneacă, perioadă grea după naștere

Alice Peneacă a dat detalii despre perioada prin care au trecut și care i-a încercat din plin, din mai multe puncte de vedere. Nu numai femeile, ci și bărbații, suntem cu toții în proiectul ăsta. E o perioadă grea, e o perioadă obositoare, e un proiect pe care ni l-am dorit, ni-l asumăm, asta e. Mergem înainte, nu mai putem să dăm retur acum', spune Alice Peneacă, conform Cancan.

Alice Peneacă: „Am luat în greutate, dar mi-am revenit ulterior. Există depresia postnatală”

Manechinul a trecut printr-o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional, dar a reușit să nu cadă în extrema cealaltă și să depășească toată situația cu bine. „Am luat în greutate, dar mi-am revenit ulterior. Există depresia postnatală, sunt niște schimbări foarte mari în corpul unei femei, eu am scăpat de chestia asta. Într-adevăr, primele 10-11 zile după naștere au fost mai încărcate emoțional, dar cred că dacă în viața ta lucrurile decurg așa cum este sănătos, nu ai de ce să pici în acea depresie. Nu știu, vorbesc și eu acum din experiența mea', adaugă ea.

Cei doi și-au botezat copilul în secret, în secret, dar nu vor urma același tipar și la nuntă. „Botezul a fost pe vechi, în familie, super restrâns, intim, cum cred că trebuie să fie. E botez, nu e nuntă. O să vă invităm la nuntă, pe toți', mai spune Alice Peneacă.

Citește și: Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache, Răzvan Miheț: „Oana stă cu Radu încă din prima zi a relației, copiii sunt la ei'. Dezvăluirile Ginei Matache

Citește și: Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie: „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia…'. Cum a reacționat Iulia Vântur

Citește și: Cum îl visează Sidonia Spătaru pe Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului: „Nu știu ce înseamnă. Când merg la cimitir, atunci când am și eu problemele mele, stau și îi spun…”

Citește și: Alina Sorescu l-a contrazis pe Alexandru Ciucu, în direct, la TV, după ce a spus că două luni nu și-a văzut fiicele: „Nu este adevărat. Mi se pare o coincidență că…'

Alice Peneacă așteaptă cererea în căsătorie

Alice Peneacă susține că nu a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, de aceea nu știe când va avea loc marele eveniment.

 „Nu știu, când o să mă ceară, n-am avut timp. N-avem timp nici de noul nostru apartament să ne ocupăm, deci mai durează', a mai spus Alice Peneacă.

Alice Peneacă a rămas impresionată de alesul ei după ce l-a văzut pe o rețea de socializare. Apoi s-au apropiat la un festival de muzică și s-au mutat rapid împreună. Ea a fost căsătorită în trecut cu Bobby Păunescu.

„Eu îl văzusem pe Instagram de ceva vreme, îl stalkeream cum s-ar spune, glumesc acum, nu chiar așa, dar pusesem ținta pe el. Și apoi l-am văzut la mare, dar nu știam că e același băiatul acela de pe Instagram, dar tot așa mi-a atras atenția. El mă știa, mi-a dat follow, am început să vorbim și a durat câteva luni până ne-am cunoscut oficial. Ne-am întâlnit tot la un festival de muzică și a fost super impresia, îți dai seama, noi ne-am mutat împreună în seara respectivă. Deci a fost o impresie foarte bună', a spus modelul pentru Playtech.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton