Alin Gălățescu are o nouă iubită, la 7 ani de la divorț: „Este producător TV. Ea și fiica mea se cunosc foarte bine, sunt foarte bune prietene" / Cum s-au afișat împreună

 Tudorache Simona
.

Alin Gălățescu are o nouă iubită după șapte ani de la divorțul de Simona Semen, femeia cu care are și o fetiță, pe Elida. Alin Gălățescu și Viorica au fost la concertul lui Ed Sheeran, unde au cântat și și-au manifestat iubirea. Cei doi sunt nedespărțiți de la o vreme, fie că participă împreună la o prezentare de modă sau merg la cumpărături în mall.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Alin Gălățescu pare că a înflorit de când iubește, iar după kilogramele pierdute pare mai în formă ca niciodată. Criticul de modă a rămas în relații foarte bune și cu fosta parteneră de viață, iar asta de dragul fetiței lor. Cei doi obișnuiau să își facă și vacanțele împreună. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor schimba acum.

galatescu 55galatescu 55

Cu cine se iubește Alin Gălățescu

Alin Gălățescu a așteptat ceva până să se arunce într-o relație, dar acum pare că și-a găsit fericirea. Criticul de modă are de câteva luni o relație și lucrurile sunt tot mai serioase.

„Este o doamnă, este producător TV, Viorica Neagu. Da, suntem apropiați de câteva luni. Ea și fiica mea se cunosc foarte bine, sunt foarte bune prietene. Și ea are un băiat de 17 ani și o fetiță de 9 ani'. Urmează să mergem în vacanță cu toată gașca ei, cu sora ei, care are și ea un băiețel, este o gașcă mare, dar va fi foarte frumos', spune Alin Gălățescu pentru Spynews.

„Am rămas în relații extraordinar de bune cu fosta soție. Și acum am discutat o oră despre cum să dialogăm cu profesoara, ce mai este de făcut. Stă fix trei zile și jumătate la mine, fix trei zile și jumătate la ea, literal, nu metaforic. Când nu pot eu intervine ea, și invers. Suntem foarte elastici.

Relația nu este doar una de părinți, suntem buni prieteni. Doar nu suntem împreună ca soț și soție. Avem o vacanță comună vara, principala, indiferent dacă unul dintre noi este cu cineva', spunea Alin Gălățescu pentru aceeași sursă.

Citește și: Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție, nemachiată, dar cu filtre: „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?”

Citește și: Fiica cea mare a Anamariei Prodan nu se grăbește să se mărite, după dezamăgirea trăită când mama ei și Reghe s-au despărțit: „Mă uitam la voi și vedeam totul perfect. Când am aflat că nu era…' / Cum se înțelege impresara cu Rebecca

Citește și: Mihai Albu susține că nu e lăsat să petreacă mai mult timp cu Mikaela: „Relația cu fiica mea nu este așa cum visam. Aș fi vrut să mă implic mai mult, dar este greu…” / Petrec împreună doar 4 zile pe lună

Citește și: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, despre întâlnirea memorabilă cu regretata Montserrat Caballe: „Era prima soprană a lumii la ora aceea. Mi-a făcut un compliment imens și a fost impresionată când i-am spus…” Ce au vorbit despre Freddy Mercury / EXCLUSIV

Citește și: Alina Petre și Bogdan Vasiliu divorțează la un an de la nuntă! Acum câteva zile își făceau declarații siropoase: „Femeia perfectă a sufletului meu, la care am visat tot timpul…”

Ce i-a spus Alin Gălățescu fetiței lui despre despărțirea de mama ei

Alin Gălățescu i-a explicat și fetiței sale de ce s-au separat. A vrut ca Elida să știe adevărul, asta ca să nu își pună prea multe întrebări.

„I-am explicat fetiței mele, atunci când ne-a întrebat dacă suntem bine, de ce nu suntem împreună. I-am spus că doi oameni sunt împreună nu numai că se simt foarte bine și că sunt prieteni. I-am spus că o relație înseamnă iubire, setiment, atracție fizică, înseamnă niște elemente pe care noi probabil că le-am pierdut tocmai din dragoste pentru ea, pentru că ne-am focusat atât de mult pe ea, încât ne-am trezit prieteni.

Atunci am zis ca este mai bine ca fiecare să aibă șansa de a găsi mai mult decât prietenie, ne-am acordat această șansă unul celuilalt, dar tot restul funcționează perfect și discutăm zilnic. Noi am tratat-o pe cea mică ca pe un membru al echipei, dacă suntem trei, suntem trei . Cel mai important este ca ei să îi fie bine, noi ne descurcăm, suntem oameni maturi', a mai declarat criticul de modă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton