Alin Oprea a primit 7 lei pe dedicații, în timpul unui concert din Zalău. Cum l-a ajutat, mai apoi, solistul pe fanul său: "Am fost atât de mândră de soțul meu, văzându-l atât de implicat"

 Dumba Gabriela
.

În acest weekend, Alin Oprea, împreună cu formația Talisman, au avut un concert la Zalău, în fața unui public impresionant de peste 40 000 de oameni. Surpriza cea mare a fost atunci când un tânăr din public l-a rugat pe Alin Oprea să-i dea o dedicație muzicală și i-a oferit 7 lei. Solistul de la Talisman a fost extrem de impresionat când a aflat povestea acelui tânăr și a decis să-l ajute.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Alin Oprea a invitat-o pe soția lui, Medana, pe scena de la Zalău și i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru el, de când s-au cunoscut, însă momentul cu adevărat emoționant a fost când un tânăr din public, care avea doar 7 lei în buzunar, i-a oferit solistului de la Talisman ultimii lui bani pentru o dedicație muzicală.

alin-opreaalin-oprea

Cine era fanul care i-a oferit lui Alin Oprea 7 lei pe o dedicație muzicală, la Zalău

Un băiat din publicul care asista la concertul Talisman de la Zalău a insistat ca Alin Oprea să facă o dedicație muzicală, ținând în mână doar 7 lei. Alin a coborât de pe scenă și a mers să vadă despre ce este vorba. A dat peste un om al străzii, Mugurel din Zalău, care crescuse la orfelinat. 

„Din ultimii lui bănuți el a vrut să facă o dedicație pentru toți copiii care au crescut la orfelinat. Alin a fost foarte impresionat de gestul lui, iar după ce am ajuns la hotel ne-am dorit să îl ajutăm cumva', a dezvăluit Medana pentru click.ro.

A doua zi, Alin Oprea a dus o urnă la festival și a prezentat pe monitor povestea lui Mugurel, astfel încât oamenii, începând cu solistul de la Talisman, au donat câte o mică sumă pentru acest baiat nevoiaș.

„Să te poți bucura de bucuria altuia, ăsta e secretul fericirii. La finalul evenimentului, Alin i-a înmânat urna cu bănuții adunați acestui om, care a spus că își va cumpăra mâncare și îi va ajuta și pe alții, cu banii primiți. Să fim buni, să fim drepți, să fim iubitori, este o datorie a noastră și mai ales recunoscători atunci când nouă nu ne lipsește nimic. 

Am fost atât de mândră de soțul meu văzându-l atât de implicat, dând dovadă de bunătate și compasiune față de un om aflat în suferință, tratându-l ca de la egal la egal, la fel cum suntem noi toți, de fapt, în ochii lui Dumnezeu. Când iubești, trăiești, în rest doar exiști. Cam despre asta este vorba. Bucuria mea a fost imensă când am văzut un public atât de numeros dar mai ales coada care se făcuse pentru sesiunea de poze și autografe, la fel ca în vremurile lui bune cu trupa Talisman. 

Citește și; Brigitte Pastramă a răbufnit pe Instagram: „Atunci când un bărbat își lasă femeia să facă munca de bărbat și ea nu primește niciodată decât jigniri, în loc de flori…' / A vrut de mai multe ori să divorțeze de Florin Pastramă

Citește și; De ce a renunțat Diana Șucu la jurnalism și a intrat în afaceri: „Prioritățile s-au schimbat când m-am căsătorit și am rămas însărcinată. Am cochetat cu ideea de a mă întoarce în televiziune, dar…’ / EXCLUSIV

Asta este dovada vie că un artist cu adevărat talentat și valoros, se poate reinventa, indiferent de vârstă și de provocările prin care trece, când are susținere când este iubit și când este respectat. Iar eu cred că onoarea femeii ține de modul în care își respectă și susține bărbatul', a declarat Medana Oprea.

Alin Oprea este convins că nu se va despărți niciodată de Medana

Alin Oprea are convingerea că și-a găsit femeia vieții și nu crede că în povestea lui de viață ar mai putea exista vreodată un divorț. Alin Oprea și Medana au împlinit cinci ani de când formează un cuplu și continuă să fie la fel de fascinați unul de celălalt.

„În urmă cu 5 ani, destinul urma să îmi facă bucuria vieții mele și să mi-o scoată în cale pe cea mai specială femeie, pe soția mea, Medana. Onorat, bucuros și recunoscător pentru tot ceea ce sunt azi, alături de ea‘, a scris Alin Oprea pe o rețea de socializare, acum câteva luni.

Alin Oprea a mai publicat un mesaj care spunea multe despre sentimentele intense pe care le are pentru Medana, alături de câteva fotografii care ilustrează povestea lor. În urmă cu 5 ani, tu ai dat sens vieții mele. Recunoștință, admirație și prețuire pentru tot ceea ce ai adus frumos în viața mea. Te iubesc!’, a mai spus el.

Alin Oprea are convingerea că a fost cucerit pe viață de Medana și nu crede că femeia de lângă el ar putea face o greșeală care să îi aducă în pragul divorțului.

„De data aceasta, partenerul este de o așa natură încât nu are cum să facă o astfel de greșeală ca eu să mai pot divorța. Ar putea face greșeli mai mici, care ar prezenta un risc prea mic pentru a ajunge la divorț.
Există oameni pe care, dacă îi cunoști și ai încredere în ei, ești conștient că nu are ce greșeală să mai facă să se ajungă la divorț’,
a declarat Alin Oprea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton