Alin Oprea, adevărul despre conflictele cu Medana, după 4 ani de relație: "Dacă am o zi mai proastă și ridic doar puțin tonul..."

 Oana Pantazi
.

În luna decembrie a anului trecut Alin Oprea și Medana s-au căsătorit după 4 ani de relație, dar, în pofida faptului că se iubesc ca-n prima zi, artistul mărturisește că, uneori, între ei mai există și mici conflicte… create de el. Iată cum gestionează soția sa momentele tensionate din cuplu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea și Medana formează unul dintre cel emai carismatice, dar și solide cupluri din showbiz la ora actuală, iar curând urmează să-i vedem cununați și în fața lui Dumnezeu. Chiar dacă viața lor e un roz, artistul mărturisește că mai au parte și de momente conflictuale, el fiind cel care are un temperament mai aprins. Din fericire însă, jumătatea sa este mult mai liniștită și gestioanează perfect situațiile tensionate.

318331811_10222860976494820_3360174801466640373_n-copy318331811_10222860976494820_3360174801466640373_n-copy

Alin Oprea, adevărul despre conflictele cu Medana

Fără doar și poate, viața lui Alin Oprea, marcată de un divorț dureros, s-a schimbat la 180 de grade după ce și-a cunoscut actuala soție… Solistul trupei Talisman a cerut-o în căsătorie pe Medana în luna decembrie a anului trecut, cei doi aflându-se într-o vacanță în Italia. La scurt timp, artistul și soția lui au spus „DA’ în fața ofițerului de stare civilă, evenimentul fiind unul discret și restrâns. Tot anul acesta, cei doi soți vor să facă cununia religioasă și petrecerea de nuntă, iar cuplul a ales deja opt perechi de părinți spirituali.

Citește și: Cum a reușit Alin Oprea să renunțe definitiv la alcool:'A fost mult mai ușor decât mi-am imaginat'

Citește și: Alin Oprea vrea partaj după divorțul de Larisa Oprea:'A pus stăpânire pe toți banii, deși ea nu a muncit o zi'

Citește și: Cum au sărbătorit Alin Oprea și Medana 4 ani de relație: „Dragostea este o forță de neoprit'

Deși totul pare roz în familia lor, artistul mărturisește că există și tensiuni după 4 ani de relație, dar, din fericire, Medana, cu firea ei liniștită și absolventă de psihologie, reușește să-și tempereze soțul.

Medana este soția mea, iubita mea, îngerul meu. E singura persoană care a fost cu adevărat lângă mine în cele mai dificile momente pe care destinul mi le-a scos în cale. Este femeia  pe care am așteptat-o mereu în viața mea și pe care am sentimentul că o cunosc dintotdeauna.

Foarte rar avem conflicte. Soția mea este o fire foarte calmă și liniștită. Dacă am o zi mai proastă și ridic doar puțin tonul, în secunda doi ea se retrage. Așteaptă să mă liniștesc, nu pune niciodată ‘gaz pe foc. Evident că în mai puțin de 15 minute mă duc și îmi cer scuze. La un astfel de gest, nu poți răspunde decât cu calm' declară, în exclusivitate pentru FANATIK.ro, Alin Oprea.

„Să nu accepte infidelitatea, manipulările, isteriile, libertinajul, comoditatea”

Anterior, Alin Oprea a fost căsătorit cu Larisa Uță, însă cei doi au divorțat cu scandal în 2020, după mai bine de două decenii de căsnicie. Infidelitatea ei ar fi fost principalul motive al divorțului, însă de-a lungul timpului au ieșit la iveală mai multe cauze care au dus la destrămarea căsniciei lor. Întrebat ce sfaturi are pentru tinerii aflați la început de drum într-o relație, artistul a fost categoric:

Nu-mi permit dă dau sfaturi nimănui, dar sugestiile mele sunt următoarele: să fie foarte atenți cu cine se căsătoresc și în cine au încredere. Și, cel mai important, să nu se grăbească să facă pasul către căsătorie până nu cunosc suficient de bine atât calitățile cât și defectele celuilalt. Femeia trebuie să aibă și ea propria activitate profesională, nu doar să stea prin saloane, cafenele și restaurante.

Să nu accepte infidelitatea, manipulările, isteriile, libertinajul, comoditatea. Mediul în care se învârte fiecare separat e important să fie unul constructiv și nu distructiv relației. Astfel de relații se transformă foarte ușor în relații toxice și toată căsnicia respectivă devine un calvar', a mai spus Alin Oprea pentru sursa citată. 

De ce a divorțat Alin Oprea la mult timp după ce aflase că era înșelat de soție

Alin Oprea a divorțat de Larisa Uță în 2020, după 22 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, pe Mellisa și Andrei. După despărțirea de fosta soție, copiii nu au mai vrut să vorbească cu artistul, iar acum locuiesc împreună cu mama lor. Cântărețul a dezvăluit că și-a iubit mult fosta soție, dar ea nu a apreciat niciodată gesturile lui. De cealaltă parte, Larisa l-a acuzat pe Alin de violență fizică și verbală, dar și că ar fi avut probleme cu alcoolul.

Pe de altă parte, artistul a explicat de ce a divorțat atât de târziu, deși știa că lucrurile nu merg cum trebuie în căsnicia sa.

Nu am avut niciodată pretenția ca ea să își găsească un loc de muncă, deși recunosc că aș fi apreciat să aibă ea această inițiativă. Când te simți trădat și folosit, preferi mai bine să pui punct.

Însă nici nu a fost o nevoie stringentă, atât timp cât eu reușeam să acopăr mulțumitor toate cheltuielile, investițiile imobiliare, educația copiilor și toate vacanțele în străinătate. Oricât a fost pentru mine de delicat, nu am luat decizia divorțului decât după ce copiii mei au devenit majori și după ce am aflat cu siguranță că fusesem „tradus' încă din primii ani ai căsniciei. Peste aceste fapte, eu personal nu am putut trece, a declarat Alin Oprea pentru click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton