Alin Oprea, noi declarații despre nunta cu Medana: „Vom respecta tradițiile legate de cununia religioasă, dar în nici un caz superstițiile sau obiceiurile arhaice”

 Radulescu Ruxandra
.

Alin Oprea, noi declarații despre nunta cu Medana. Alin Oprea, solistul trupei Talisman, face ultimele pregătiri pentru ceremonia religioasă cu aleasa inimii lui, Medana. Alin Oprea și Medana vor face o nuntă mare, pentru a celebra iubirea lor, iar la eveniment vor participa și vedete. Alin Oprea a dezvăluit detalii în premieră și a spus ce cadou special a pregătit pentru Medana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alin Oprea, noi declarații despre nunta cu Medana. Solistul de la Talisman, Alin Oprea, și soția sa, Medana, se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ceremonia religioasă. Alin Oprea a oferit detalii despre cum se va desfășura marele eveniment, cum va arăta ținuta mirilor, ce va include meniul de nuntă, dar și care este „cadoul de suflet” pregătit pentru Medana.

alin-oprea-si-medana-6-1440×1080-1alin-oprea-si-medana-6-1440×1080-1

Alin Oprea, noi declarații despre nunta cu Medana

Alin Oprea este extraordinar de entuziasmat pentru nunta ce urmează să aibă loc, între el și Medana, când vor deveni soț și soție în fața Divinității. Artistul a pregătit un moment foarte special, care celebrează iubirea nemărginită pentru aleasa inimii lui. Alin Oprea va cânta dansul mirilor, o piesă ce speră să devină una emblematică pentru cei care decid să-și unească destinele.

Citește și: Alin Oprea, adevărul despre conflictele cu Medana, după 4 ani de relație: „Dacă am o zi mai proastă și ridic doar puțin tonul…'

Citește și: Alin Oprea și Medana, escapadă romantică înainte de nuntă, în Saint Tropez: „Și-a găsit încălțămintea mult dorită de mireasă’. Imagini fabuloase cu cei doi, din vacanță / EXCLUSIV

Valsul mirilor va fi probabil singura piesă pe care o voi cânta. Este cadoul meu de suflet pentru Medana, dar și pentru invitații noștri. Am încredere că această piesă va deveni un adevărat „imn' al mirilor din România, pentru că am pus tot sufletul în muzică, versuri, orchestrație și interpretare, nu ai cum să nu vibrezi la unison cu acest cântec.

Avem foarte mulți colegi artiști, ca invitați, de la legende, la tineri în vogă, însă rugămintea lor a fost să-i lăsăm ca mai întâi să ne dăruiască un cadou muzical și de-abia apoi să dezvăluim surpriza.

Dorim ca invitații să fie plăcut impresionați și să se bucure de momentele artistice, la adevărata lor valoare, nu să știe dinainte ce se va întâmpla pe scenă.„. a declarat Alin Oprea pentru Playtech.ro.

Ce va include meniul de la nunta lui Alin Oprea cu Medana

Meniul de la nunta lui Alin Oprea cu Medana va include și preparate tradiționale, precum și vinuri românești de cea mai bună calitate. Artistul a menționat că el și mireasa lui nu vor respecta tradiția „furatului miresei”.

Nu au cum să lipsească sărmăluțele în foi de varză și de viță, cu mămăliguță. Suntem români și vom oferi niște vinuri extraordinare, de la două podgorii românești, de mare calitate. Vom respecta tradițiile legate de cununia religioasă, dar în nici un caz superstițiile sau obiceiurile arhaice.” a mai adăugat Alin Oprea.

Cum vor fi îmbrăcați Alin Oprea și Medana la cununia religioasă

Ținutele mirilor vor fi spectaculoase, iar Medana este cea care se ocupă de acest aspect. Soția lui Alin Oprea a apelat la designerul Sonia Trifan pentru a-i crea o rochie ca-n basme. Solistul a menționat că soția lui i-a pregătit un costum de mire ce i se potrivește perfect.

Vestimentația este partea de care se ocupă Medana, împreună cu prietena ei bună, creatoarea de modă Sonia Trifan, care cu profesionalismu-i caracteristic, dar și cu sufletul, ne va surprinde foarte plăcut.

Medana și-a dorit o vestimentație „de basm', iar Sonia, ținând cont de această tematică, își va pune în operă talentul de designer pentru a realiza această imagine, rămânând însă ancorată și în prezent.

Nu am văzut rochia/rochiile de mireasă, însă costumul de mire este superb, turnat, perfect pentru mine.

Medana nu are nevoie de tocuri foarte înalte, pentru că ea are înălțimea perfectă, de 1,70 m. Iar eu am 1,90 m. Pantofii ei sunt o creație Jimmy Choo, cumpărați din Saint-Tropez, iar tocul lor este mediu, dorindu-se o variantă cât mai confortabilă pentru ziua nunții.„, a precizat Alin Oprea.

Alin Oprea, declarație de dragoste pentru Medana, înainte de cununia religioasă

Alin Oprea se declară cu adevărat recunoscător pentru noua șansă la dragoste pe care i-a oferit-o Medana. Artistul a mai fost căsătorit în trecut și a divorțat după ani de zile, acuzându-și fosta parteneră că l-ar fi înșelat.

 „După o căsnicie îndelungată, în care nu am cunoscut iubirea, fericirea și respectul, nu mai credeam în această „instituție'. Medana „m-a cules' de jos, m-a ridicat, m-a iubit așa cum eram, prăfuit, trist, obosit, plafonat, cu averea „confiscată' de către oamenii pentru care am sacrificat totul și mi-a dat aripi să zbor din nou.

Am renăscut din propria cenușă cu ajutorul ei și acum zbor mult mai înalt decât am zburat vreodată. Cum aș putea să nu am încredere și să nu fac toți pașii unei căsnicii serioase și solide cu un astfel de „înger'? Nu dau sfaturi nimănui, fiecare avem lecții de viață și experiențe diferite.

O părere în schimb. Nu rămâneți acolo unde vă veștejiți, fără iubire, respect și fidelitate. Iar atunci când le găsiți, pe toate acestea, nu vă fie frică. Iubiți, iertați, dăruiți și faceți pași înainte cu mult curaj!„, a conchis artistul pentru publicația menționată.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton