Alin Oprea susține că a fost abandonat de copii, după divorț: "Și-au apărat mama, lucru care e foarte important. Eu mă bucur că au rămas măcar ei uniți, ideal ar fi fost să fie echidistanți"

 Dumba Gabriela
.

Copiii lui Alin Oprea au decis să rupă și ei legătura cu tatăl lor, odată cu divorțul părinților, însă artistul nu-i condamnă. Ba dimpotrivă, solistul de la Talisman se bucură că fosta soție și copiii lor sunt uniți, chiar dacă au decis toți trei să nu mai vorbească deloc cu el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Alin Oprea regretă că fiul și fiica lui au decis să-l abandoneze, după ce a divorțat de mama lor, însă nu o învinovățește pe Larisa pentru asta, având în vedere că erau majori copiii în acel moment. În acest moment, Alin Oprea este foarte fericit cu noua soție și copiii ei, însă spune că se gândește tot timpul și la copiii lui.

1-701-70

Alin Oprea a iertat-o pe fosta soție, însă regretă ruperea relației cu copiii

Alin Oprea nu o consideră vinovată pe fosta lui soție pentru ruptura dintre el și copii deoarece aceștia erau majori la momentul divorțului, deci puteau lua singuri decizi. Se bucură că ei au rămas uniți, însă și-ar fi dorit ca fiul și fiica lui să fie echidistanți și să nu ia partea vreunuia dintre părinți în detrimentul celuilalt.

„Am iertat-o 100%. Pot să o iert pentru orice, iar copiii, în momentul divorțului, erau majori. Nu cred că o mamă poate obliga niște copii majori să facă ceva. Au făcut din proprie i pentru că așa au considerat ei că trebuie să își protejeze mama. Ceea ce e un lucru frumos într-un fel. Pentru că între doi oameni, un bărbat şi femeie, eu cred că dacă nu poți să fii echidistant, e frumos să îți protejezi mama, nu tatăl. Ideal ar fi fost să fie echidistanți.

Nu s-a putut, din motive care nici nu contează. Dar și-au apărat mama. Lucru care e foarte important. Mama lor, de asemenea, își apără puii. Eu mă bucur că au rămas măcar ei uniți. E foarte important. Că putea un divorț ca ăsta să îi dezbine în toate direcțile.

Și atunci, cea mai puţin perdantă variantă a fost asta. Să fiu eu scos din schemă și ei să rămână în continuare cu toate bunurile. Cu toate bunurile și cu toți banii au rămas pentru că le-am făcut eu cadou, nu pentru că mi-au luat. Faptul că le-au luat a fost doar așa o mârlănie', a declarat artistul în exclusivitate la „Altceva cu Adrian Artene'.

Citește și: Cristina Spătar, pictorial incendiar în revista VIVA!, în rochii decoltate și mulate. Cât de sexy este artista la 52 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Ana Maria, fiica regretatatului Adrian Păunescu, despre semnificația ultimei poezii a tatălui ei și motivul pentru care intrase în politică: „Sunt revoltată. Mai sunt câțiva care ori iau în râs, ori nu înțeleg…’

Alin Oprea a fost părăsit de tată înainte să se nască

Alin Oprea a fost părăsit de tată încă de dinainte să se nască, iar puțini sunt cei care îi știu cu adevărat povestea artistului.

„Povestea mea de viață începe puțin înainte să mă nasc, pentru că eu provin, practic, din familia Rațiu, sunt un descendent al familiei Rațiu. Mă cheamă Oprea, după numele mamei, care a fost preluat după numele tatălui fratelui meu', și-a început Alin Oprea povestea emoționantă.

Solistul trupei Talisman a dezvăluit că tatăl său nici măcar nu a vrut să-l vadă vreodată și nici să-l recunoască în certificatul de naștere.

„Sigur că nu mă puteam naște fără un tată, însă tată meu, după ce mama i-a dat toată încrederea, a crezut că va avea un soț, după ce soțul dinainte, tatăl fratelui meu, a murit la 22 de ani, când mama avea 20, crezând că-și va reface viața… Nu și-a refăcut-o! De fapt, a descoperit că tata mai avea o familie, mai avea copii.

A aflat prea târziu, a hotărât ca eu să rămân alinarea vieții ei și o amintire frumoasă din a doua iubire, iar tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin pe care am avut-o toată viața și m-a durut mare parte a vieții liniuța asta', a povestit Alin Oprea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton