Alin Oprea o acuză pe Larisa Uță că a avut mai mulți amanți în timpul mariajului lor: „Unul dintre ei este o persoană relativ publică. Am dovezi clare..."

 Tudorache Simona
.

Alin Oprea nu a mai răbdat și a dat mai multe detalii despre mariajul cu Larisa Uță, după ce aceasta l-a acuzat de infidelitate. Larisa a povestit în podcastul lui Bursucu despre lucrurile care le-au zguduit căsnicia și despre cum a descoperit în telefonul artistului mai multe dovezi care atestau că el începuse o nouă relație, în timp ce ia plecase în Marea Britanie pentru studiile copiilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Alin Oprea susține că de fapt el a fost înșelat în timpul mariajului, și nu cu unul, ci cu mai mulți bărbați, din diferite domenii. Solistul mărturisește că după aceste episoade ei aveau vieți diferite, dar au decis să amâne divorțul până când fiica lor, Melissa Sarah, devenea majoră. Alin Oprea afirmă că de această înțelegere au știut doar ei, iar copiii pe care îi au împreună, și care astăzi s-au distanțat de artist, nu știau nimic.

alin oprea 18alin oprea 18

Ce acuzații îi aduce Alin Oprea, fostei sale soții, Larisa Uță

Alin Oprea a vorbit despre relațiile extraconjugale pe care fosta sa soție le-ar fi trăit în timpul mariajului lor. Solistul are convingerea că Laria Uță a vrut să vorbească tocmai acum despre problemele din căsnicia lor pentru că e geloasă pe fericirea lui și nu vede cu ochi buni dragostea de care se bucură astăzi. Alin Oprea a împlinit un an de mariaj cu Medana.

A avut trei amanți și am încercat prima variantă și să vorbesc cu ea. Și atunci am sunat-o și am vorbit cu ea. I-am dat câteva detalii din convorbiri cu cine a vorbit, ce a vorbit și a zis că nu e cum spun eu, că au fost doar doi. Mi-a spus că au fost doar doi. Ea a recunoscut două dintre relațiile extraconjugale și a spus că era vorba de un cetățean german cu care am avut o relație mai specială și că este și un băiat antrenor de kangoo jumps și a spus că o să le spună și copiilor despre ce este vorba', a declarat Alin Oprea pentru emisiunea „Un show păcătos', de la Antena Stars.

Citește și: Alexandru Ciucu e singur și nu renunță la verighetă, la trei ani de la despărțirea de Alina Sorescu: „Are valoare simbolică pentru mine. Momentan vreau să…'

Citește și: Cine este Medana, soția lui Alin Oprea. Are doi copii, a făcut Psihologia și deține propria ei afacere în domeniul imobiliarelor

Citește și: Stomatologul pe care Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Ce despăgubiri trebuie să achite: „Au depus mărturie și alte victime, însă plângerile…'

Citește și: Andreea Berecleanu, despre începuturile sale în carieră: „Nu am știut că voi face jurnalism, calea mea ar fi fost alta, doar că destinul…”. S-a întreținut singură de la 19 ani, de când a plecat din casa părinților / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Rafila, primele declarații despre divorțul de mama copilului său. Cum își educă fiul adolescent: „Principiile pe care atât eu, cât și mama lui…'

Alin Oprea susține că Larisa a avut mai mulți amanți în timpul mariajului lor

Ulterior, Alin Oprea a decis să dea mai mult din casă. Artistul a mărturisit că fosta lui soție nu s-a oprit doar la două legături amoroase în timpul mariajului.

„Unul dintre ei este o persoană relativ publică (…) Nu-i destul să zic că m-a înșelat o dată ca să avem un divorț civilizat. Eu cred că e ok atât (n.r. că e suficient să divorțeze pentru că l-a înșelat o dată). Eu am dovezi clare pentru zece persoane. Sportivi, boxeri profesioniști de la Buzău, patroni de club din Calea Victoriei, patroni de restaurant, patron turc de hotel din zona Cișmigiu, impresari muzicali, membru german a trupei Phoenix', a mai spus Alin Oprea, care în prezent e căsătorit cu Medana.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton