Alin Oprea și Medana, vacanță de coșmar pe litoral. Ce a pățit fiica vitregă a artistului în baie: „În loc să ofere sprijin, personalul hotelului a refuzat orice formă de ajutor, inclusiv chemarea unei ambulanțe" / Familia solistului vrea să ajungă în instanță

 Tudorache Simona
.

Alin Oprea și soția lui, Medana, au avut parte de o experiență neplăcută pe litoral, iar acum sunt deciși să ia măsuri. Artistul a plătit pentru cazare, la hotelul de cinci stele din Mangalia, mai ceva ca în Tenerife, dar nu a avut parte de serviciile dorite. Ba mai mult, atitudinea personalului i-a lăsat un gust amar, asta după ce Alin Oprea și soția lui au avut parte de un eveniment neprevăzut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cei doi au mers pe litoral și cu fiica de 15 ani a Medanei. În timpul vacanței, cabina de sticlă de la duș s-a spart și Daria, fata Medanei, s-a tăiat. Adolescenta a rămas cu o traumă după ce cioburile care s-au împrăștiat au rănit-o în mai multe locuri. Angajații nu au avut, însă, reacția așteptată și nu au empatizat cu situația lor.

alin oprea 54alin oprea 54

Fiica Medanei, experiență de coșmar în camera de hotel

Angajații hotelului nu au vrut să își asume responsabilitatea pentru accident și au ezitat să cheme ambulanța. Artistul se declară revoltat de cele întâmplate și nu vrea să lase lucrurile așa.

În loc să ofere sprijin, personalul hotelului a refuzat orice formă de ajutor, inclusiv chemarea unei ambulanțe. Managerul hotelului a dispărut rapid, invocând probleme personale. Directoarea din București, contactată telefonic, a avut o atitudine inumană, susținând că incidentul nu este responsabilitatea hotelului și că Medana trebuia să intre cu copilul de 15 ani în baie.

Când Medana i-a spus cine este și că va chema presa și televiziunea, aceasta a spus că pe ea nu o interesează, să-i cheme chiar acum', a declarat Alin Oprea pentru Cancan.ro.

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Citește și: Tudor Chirilă, discurs-manifest despre corupția din România pe scena de la UNTOLD 2024: „Țara noastră are parte de două chestii: sclavii și barosanii. Fiecare român se naște cu 300 de euro în minus. După 20 de ani de…'

Citește și: Irina Schrotter, detalii neștiute despre relația cu fiul său de 30 de ani, care locuiește în Elveția: „Prioritatea mea a fost mereu el!”. Cum se înțelege creatoarea de modă cu nora ei

Citește și: De ce a defăimat-o public Alex Bodi pe Ema Uta după ce s-au despărțit: „M-a luat flama și am făcut niște afirmații pe care nu trebuia să le fac niciodată”. Afaceristul a plătit pentru informații despre fosta iubită

Citește și: Victoria Răileanu și soțul ei, Adrian Ștefănescu, și-au botezat fetița: „Au venit cei mai dragi oameni să îți sărbătorească botezul' / Imagini de la ceremonia emoționantă, din biserică

Alin Oprea și Medana vor să ajungă în instanță

Alin Oprea și Medana sunt deciși să își caute dreptatea în instanță, mai ales că directoarea hotelului de cinci stele din Mangalia nu le-a înțeles suferința.

Vom acționa în instanță hotelul pentru neglijență, indiferență și lipsa măsurilor de siguranță, urmând să solicităm despăgubiri pentru daune morale și materiale', a mai spus Alin Oprea.

Dacă am fi întâlnit un minim de omenie și compasiune din partea conducerii hotelului, poate că nu am fi escaladat acest conflict. Însă, în fața aroganței și a aerelor de superioritate afișate de conducerea acestei unități, am hotărât să mergem până la capăt pentru a ne face dreptate.

Din păcate, acționarii hotelului, habar nu au de atitudinea angajaților lor. În străinătate, după un astfel de incident, mai că nu ți-ar fi pus covor roșu. Pe acești angajați nici măcar nu i-a interesat', a adăugat Medana, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton