Nașa Alina Ceușan și soțul ei au mers acasă la Carmen Grebenișan și Alex Militaru pentru a-i împăca, după anunțul divorțului / După vizită, cele două prietene și-au făcut bagajele și au plecat în Tunisia

 Calin Maria Bianca
.

Alina Ceușan și soțul ei au mers acasă la Carmen Grebenișan și Alex Militaru pentru a-i împăca, după ce le-au fost nași la starea civilă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că sâmbătă, 23 martie 2024, Carmen Grebenișan a anunțat că ea și Alex Militaru divorțează, la mai puțin de trei ani de la căsătorie. Totuși, el a negat acest lucru ieri, însă se pare că vestea nu i-a șocat doar pe fani, ci pe nașii lor de cununie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În cursul zilei de duminică, Alina Ceușan, soțul ei Raul și fiul lor, au mers acasă la Carmen Grebenișan și Alex Militaru, asta fiindcă ei le-au fost martori la cununia civilă, și cel mai probabil trebuia să le fie și nași la nuntă. E clar că vestea despărțirii i-a bulversat și pe ei, astfel că, cel mai probabil, au mers să vorbească cu ei și să-i facă să-și mai acorde o șansă.

carmen-grebenisan-alex-militaru-divort-1-1carmen-grebenisan-alex-militaru-divort-1-1

Citește și: Alex Militaru neagă divorțul de Carmen Grebenișan, după ce ea a confirmat totul pe Internet: „A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu o să se întâmple acest lucru, nu o să ne despărțim…'

Citește și: Carmen Grebenișan și Alex Militaru divorțează, după aproape 3 ani de căsnicie: „O să mă mut din locuința pe care o avem împreună”

Citește și: Ce fac Răzvan Marina, alias Truli, și Ionuț Varodi alias Bucătărașul Lulu, după demisia din Gașca Zurli: „Avem un concert foarte interesant, pentru adulți”

Citește și: Tatăl Andreei, studenta din Timișoara ucisă de iubit, susține că a presimțit moartea fiicei sale: „Am știut că nu este vie. Ea a zis că o să îi spună că nu vrea să aibă o relație. Cred că…'

Nașa Alina Ceușan și soțul ei au mers acasă la Carmen Grebenișan și Alex Militaru pentru a-i împăca, după anunțul divorțului

În fotografiile și postările fostei concurente de la Survivor se poate vedea clar că sunt acasă la ei, fiind o atmosferă frumoasă, plină de zâmbete, de parcă nu s-a întâmplat nimic rău. Ba mai mult, Carmen Grebenișan chiar l-a filmat pe Alex Militaru și pe soțul Alinei Ceușan în timp ce stăteau pe terasă. Ei bine, după o zi de duminică petrecută ca în familie, Carmen Grebenișan și-a făcut bagajele și a plecat alături de Alina Ceușan într-o scurtă vacanță.

Asta nu este tot. Tot luni, după vizita de duminică a celor ce le-au fost martori la cununia civilă și totodată care le sunt buni prieteni, Alex Militaru a declarat că nu se pune problema de divorț între el și Carmen Grebenișan, la mijloc fiind vorba doar de o separare de moment.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina, soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni', a dezvăluit Alex Militaru pentru click.ro. 

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au plecat împreună în Tunisia

E clar că fanii cuplului sunt acum bulversați fiindcă nu știu ce se întâmplă cu cei doi, dacă divorțează sau s-au împăcat. Lucrurile sunt incerte momentan, fiindcă după ce Carmen Grebenișan a anunțat divorțul, Alex Militaru a negat, iar acum ea a plecat în Tunisia, alături de cea mai bună prietenă a ei, chiar Alina Ceușan. Nu a mai spus nimic după ce soțul ei a negat faptul că divorțează, ci doar se fotografiază cu zâmbetul pe buze, la mai multe shooting-uri foto în Tunisia.

„Plec în Tunisia cu prietena mea cea mai bună', este mesajul cu care blondina a însoțit o poză făcută în lift, în care se văd și bagajele.

De atunci, și-a tot ținut fanii la curent cu ținutele ei, camera unde este cazată și locurile unde merge să facă poze, însă nimic legat de relația cu Alex Militaru sau divorțul pe care chiar ea l-a anunțat.

Carmen Grebenișan, despre despărțirea de Alex Militaru: „Vorbim în fiecare zi. Este o despărțire atipică'

După ce a anunțat despărțirea de Alex Militaru și le-a spus fanilor că ei vor divorța, Carmen Grebenișan a ținut să facă o serie de precizări. Mai precis, a spus clar că la mijloc nu este un divorț normal, ci o despărțire atipică, care a venit de acord comun, fiind o decizie luată de mai mult timp, nu în mod spontan. De asemenea, a precizat că ea și Alex Militaru vorbesc zi de zi, se susțin și, cel mai probabil, vor petrece în continuare timp împreună prin colaborări.

Este foarte posibil să ne mai vedeți în clipuri, să mai colaborăm pentru că avem o energie și o prietenie care nu dispare așa, peste noapte, sunt alte motive la mijloc care ne-au determinat să luăm această decizie. Să știți că suntem okay și vorbim în fiecare zi, momentan locuim în aceeași casă. Este o despărțire atipică, pe care, posibil mulți dintre voi nu o să înțeleagă, pentru că lumea este obișnuită să se despartă prin ceartă și situații dramatice. Dar eu țin să cred că avem inteligența emoțională, maturitatea și puterea să alegem ceea ce este mai bine pentru noi înainte să se ajungă la momente de ceartă, ură și alte situații care nu ne reprezintă.

Am învățat multe lecții cu tine, Alex. și a fost o etapă foarte frumoasă din viața mea, mă bucur că ai făcut parte din ea. Eu cred că o să faci parte în continuare, doar că altfel. Noi o să fim prezenți în online, doar că, în mare parte, separat. În rest, nu pot să mă pronunț pentru că nu știm niciodată ceea ce ne rezervă viitorul, dar tot ce știu este că amândoi avem inima deschisă pentru a primi tot ceea ce este mai bun în viața asta. Peace and love’, a mai spus Carmen Grebenișan, când a făcut anunțul divorțului pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton