Alina Eremia, în juriul de la "Bravo, ai stil". Primele declarații ale cântăreței despre show-ul de modă

 Pirvu Cristina
.

Cea de-a zece săptămâna de competiție a show-ului de fashion „Bravo, ai stil!', difuzat de Kanal D vine cu schimbări majore, provocări și surprize, atât pentru jurații emisiunii, cât și pentru aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România.

În această săptămâna formulă juraților de la Bravo, ai stil!' este întregită de Alina Eremia, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, un trendsetter în materie de modă și stil.

Înainte de a-și întră în drepturi, că jurat al emisiunii, artista mărturisește că are mari emoții, odată cu nouă experiență pe care o va trăi pe parcursul acestei săptămâni. Alina Eremia face câteva precizări în ceea ce privește stilul sau vestimentar abordat.

Este o experiență nouă pentru mine, am foarte mari emoții, trebuie să recunosc asta. Dar, în același timp, știu că mă voi acomoda foarte repede cu această postura de jurat. Niciodată nu port ceva care nu mă reprezintă, chiar dacă alegerea mea nu este pe gustul unora, altora; întotdeauna primează pentru mine să mă simt bine în pielea mea, să mă simt sexi', spune Alina Eremia.

Se strâng rândurile la Bravo, ai stil!', competiția ajunge într-o altă etapă și devine din ce în ce mai strânsă; aspirantele acestui sezon la titlul de cea mai stilată femeie din România au parte de o surpriză de proporții, dată cu anunțul făcut de Ilinca Vandici în prima ediție a acestei săptămâni.

De săptămâna viitoare, doar 9 concurente vor mai rămâne în acest concurs. Am trecut într-o altă etapă, v-ați acomodat deja, iar lupta devine din ce în ce mai acerbă', anunță Ilinca Vandici.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton