Alina Eremia joacă din nou în film, după o pauză de 9 ani: "Cred că a venit la momentul ideal". Ce rol are și ce spune despre colaborarea cu Maia Morgenstern și Adriana Trandafir

 Oana Pantazi
.

Alina Eremia joacă din nou în film, după o pauză de 9 ani. E greu de crezut că Alina Eremia are deja 25 de ani de experiență, dar puțini știu că simpatica artistă este pe scenă de la vârsta de 5 ani… Recent, a revenit la cealaltă pasiune a ei, actoria, așa că fanii o vor putea vedea curând și pe marele ecran, în filmul „Ca fetele”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cântăreață și actriță, Alina Eremia excelează în tot ceea ce face. La 30 de ani este deja un artist cu state vechi și cu o comunitate imensă de fani. Curând, aceștia vor avea ocazia să o vadă pe artistă într-o aventură cu accente comice, care prezintă povestea a trei prietene. Iată ce povestește Alina Eremia despre rolul ei din filmul „Ca fetele”.

alina-eremiaalina-eremia

Alina Eremia joacă din nou în film, după o pauză de 9 ani

Artista a revenit la o iubire mai veche după aproape un deceniu de pauză și a dat detalii despre filmul care va debuta în cinematografe în luna septembrie. Alina Eremia a dezvăluit că aceasta nu a fost prima propunere din ultimii ani, însă a fost împiedicată de lipsa timpului să dea curs unor astfel de proeicte. De data asta însă, nu a rezistat după ce a citit scenariul…

Citește și: Cum se menține Alina Eremia în formă, la 30 de ani, și ce a scos din alimentație: „Am renunțat de mult la diete. Am grijă să evit zahărul, mâncarea foarte grasă sau…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, neînțelegerile și gelozia în cuplu: „Suntem două caractere foarte puternice. De obicei, eu sunt mai impulsivă și mă cert…’ / EXCLUSIV

„Chiar dacă au trecut nouă ani, am simțit că am reluat lucrurile de unde au rămas în ceea ce privește actoria, pentru că s-a simțit la fel de proaspătă interacțiunea. Am primit vara trecută de la Global un telefon despre un casting pentru un lungmetraj în regia Cameliei Popa. Până în punctul acela, am mai primit invitații să joc și în alte producții, dar din considerente de timp, am refuzat. Am primit scenariul pentru rolul meu, mi-a surâs și, chiar dacă în continuare programul era unul destul de încărcat, am avut un impuls și o curiozitate mare de a merge să văd despre ce e vorba.

Cred că a venit la momentul ideal, când reînviase interesul meu legat de ideea de a juca. Ce m-a atras la Sabina a fost optimismul ei chiar și când șansele nu îi surâd și speranța că dragostea autentică nu e doar o noțiune, ci un lucru tangibil, a povestit artista într-un interviu pentru Libertatea.

Alina Eremia: „Este un film frumos, pozitiv, condimentat cu umor și emoție reală”

După cum își descrie personajul, rolul este unul oarecum contre emploi, dat fiind că artista nu-i seamănă Sabinei, o tipă conformistă, care a avut parte de multe dezamăgiri pe plan amoros…

„Este un film frumos, pozitiv, condimentat cu umor și emoție reală. Este o oglindă a societății cu reperele ei actuale și cred că merită să-l vedeți, pentru că perspectiva prezentată va aduce mai multă înțelegere față de femeile din viețile noastre, ce emoții experimentează și să îmbrățișăm cine suntem.

Sabina e o tipă la 35-40 de ani, destul de conservatoare, care a trăit foarte mult în parametrii impuși de societate despre cum ar trebui să se comporte/arate o femeia la vârstă ei. Deși a suferit multe dezamăgiri din dragoste, caută un bărbat care să-i devină partener în adevăratul sens al cuvântului, să construiască împreună, să o stimuleze și să evolueze în relație. Dacă se aliniază planetele, vedeți din 13 septembrie în toate cinematografele„, a mai spus Alina.

Artista s-a bucurat pe set și de prezența unor actrițe cu state vechi, dezvăluind cum a fost interacțiunea dintre ele pe platourile de filmare.

„Colaborarea cu doamnele Maia, Adriana și Aura a fost excepțională! Sunt efervescente și umplu spațiul cu energia lor. E imposibil să nu te îndrăgostești de ele. Pe lângă talentul imens și profesionalism, sunt foarte calde ca persoane, foarte prietenoase. Ne-am amuzat teribil între secvențe, au o grămadă de povești senzaționale de viață”, a mai spus Alina Eremia pentru Libertatea.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton