Alina Eremia s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza celebrității: "Mă umpleam de bube"

 Dumitrache Laura
.

Alina Eremia a trecut prin momente dificile din cauza celebrității. Vedeta se laudă cu o carieră bogată, urcând pe scenă încă de mică. În trecut a pornit pe drumul actoriei, iar acum se axazează pe partea muzicală. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că artista s-a confruntat multe situații dificile din cauza criticilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. La 28 de ani se poate lăuda cu o carieră de succes, urcând pe scenă de la o vârstă fragedă. În prezent, Alina Eremia se declară împlinită, dar până să ajungă aici, vedeta a înfruntat multe situații neplăcute.

Alina EremiaAlina Eremia

Alina Eremia are acum bani, faimă și succes pe plan profesional. În podcast-ul lui Damian Drăghici, artista a vorbit despre răutățile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului și modul în care a fost caracterizată de cei care nu o cunosc. Vedeta a subliniat că acum s-a obișnuit cu statutul de persoană publică.

Citește și: Legătura neștiută dintre Alina Eremia și iubitul lui Sore:'Ea l-a cunoscut prima pe Mircea'

Citește și: Ce ascunde Alina Eremia în geantă

Citește și: Cum arată mama Adelei Popescu la 68 de ani. Seamănă ca două picături de apă

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022:„Nu mă văd acolo, pentru că…'

Alina Eremia s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza celebrității

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Invitată în podcast-l lui Damian Drăghici, Alina Eremia a vorbit despre probleme cu care s-a confruntat la începutul carierei sale. Vedeta a subliniat că acum s-a obișnuit cu statutul de persoană publică.

'E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, dar este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva: 'De deșteaptă e frumoasă, aia care habar nu are să cânte, nu vedeți cât de nazală este'… Toți avem calități și toți avem defecte. Am o problemă la nas', spune Alina Eremia.

Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Alina Eremia

Indiferent de criticile aduse, Alina Eremia a mers mai departe și și-a urmat visul de a deveni o mare artistă. Cântăreața a spus că doar dorința și pasiunea nu te lasă să te abați de la drumul vieții. Cu toate astea, stresul și frustrarea au dus-o pe Alina în pragul de a se lupta cu o afecțiune gravă. În urmă cu câțiva ani, artista a avut urticarie, boală care i-a dat mari bătăi de cap.

'La un moment dat, da (n.r. o rănesc comentariile răutăcioase). Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare', a mai spus îndrăgita artistă.

Alina Eremia trăiește o poveste de dragoste alături de Edi Barbu

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de șase ani și au o relația minunată. Artista a vorbit despre iubitul ei, declarând că au o relație deschisă și frumoasă.

„Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și, după, am ieșit doar noi', a povestit Alina Eremia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton