Alina Eremia, schimbare de look neașteptată. S-a făcut roșcată: ”Aveam chef de puțină culoare”

 Calin Maria Bianca
.

Alina Eremia, schimbare de look neașteptată. Artista s-a făcut roșcată. Ei bine, în preajma Sărbătorilor Pascale numeroase vedete și-au făcut programare la saloanele de înfrumusețare pentru diferite servicii. Ei bine, nici Alina Eremia nu a omis acest lucru, astfel că frumoasa artistă nu a ezitat și a făcut o schimbare de look de-a dreptul surprinzătoare. Fanii erau obișnuiți cu alternarea între blond și nuanțele închise, însă niciodată nu s-ar fi gândit că ar putea să se facă roșcată. Cu toate astea, rezultatul este unul fabulos! Iată cum arată cântăreața după ce s-a lăsat pe mâna hairstyliștilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Eremia nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind un nume sonor în România, datorită talentului pe care-l are atunci când vine vorba despre lumea muzicii. A atras atenția publicului încă de la primele melodii lansate, iar acum se bucură de un mare succes pe plan profesional, fiind o artistă îndrăgită de o mulțime de oameni.

whatsapp-image-2023-04-12-at-11.15.44whatsapp-image-2023-04-12-at-11.15.44

Alina Eremia nu este foarte activă doar pe scenă, ci și în mediul online, unde nu se sfiește să împărtășească cu marea ei comunitate de fani diferite momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Ei bine, de data aceasta a surprins pe toată lumea când s-a filmat în salonul de înfrumusețare. Frumoasa artistă nu a vorbit despre schimbarea pe care a făcut-o, astfel că imaginile cu noul look au fost cu adevărat impresionante.

Citește și: Alina Eremia a fost implicată într-un accident rutier: „Am fost acostată de altă mașină…”

Citește și: Alina Eremia a împlinit 29 de ani. Cum a fost surprinsă de iubitul ei: „Ce am găsit dimineață când m-am trezit”

Citește și: Antonia a împlinit 34 de ani. Ce surpriză i-a făcut Alex Velea de ziua ei de naștere: „Cea mai frumoasă…'

Citește și: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!”. Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

Alina Eremia, schimbare de look neașteptată. Artista s-a făcut roșcată

Alina Eremia a decis că este momentul să renunțe la clasica culoare de șaten închis pe care o avea, însă totodată nu a vrut nici să se întoarcă la blond. Prin urmare, a decis că o pată de culoare este mereu binevenită, astfel că a ales o nuanță de roșu aprins. Nu, nu s-a vopsit roșcată în tot părul, ci doar jumătate din podoaba capilară, mai concret partea de la ceafă, lăsându-și culoarea de șaten în cealaltă jumătate.

'Aveam chef de puțină culoare', a scris Alina Eremia pe Instagram la pozele cu noul ei look.

Cum au reacționat fanii când au văzut schimbarea de look a artistei

Ei bine, fiindcă Alina Eremia nu le-a spus fanilor ei din mediul online la ce schimbare de look s-a gândit și pe care o să o și pună în practică, în momentul în care s-a filmat pe Story din salonul de înfrumusețare, internauții au fost în extaz. La scurt timp, după o sesiune foto ca la carte, frumoasa artistă a postat mai multe poze în Feed pe Instagram, unde cei care o iubesc și îndrăgesc au lăsat o mulțime de comentarii. Bineînțeles, complimentele au curs la pozele cu schimbarea de look!

'Wow! Superb! / Ce frumos îți stăăă! / Nu cred, este minuantă! / Minunată ca întotdeauna / Ador părul tău. /Îți stă foarte bine! / Cât de frumoasă ești! / Te prinde super! / Ce cool! / Ție îți stă bine cu orice culoare!', sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea Alinei Eremia.

Alina Eremia și Edi Barbu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Alina Eremia și Edi Barbu sunt împreună de mai bine de șapte ani, iar cântăreața spune că datorită iubitului ei a învățat să se iubească mai mult. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă puțini știu cum a început relația lor,de fapt, dar și cum a cucerit-o tânărul pe care l-a cunoscut la sala de sport.

„Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și după am ieșit doar noi.

Lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc. Ne-am îndrăgostit suflestește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire. La prima întâlnire am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine. Lui nu-i place să fie în lumina reflectoarelor. Până l-am convins să facem o copertă împreună a durat jumătate de an, cu insistențe. E un tip foarte în banca lui, lasă lucrurile să curgă natural. De aceea a părut așa firesc totul’, a declarat Alina Eremia în urmă cu mai mult timp în cadrul unui podcast.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton