Alina Laufer, primele declarații despre accidentul rutier în care putea să-și piardă copiii: "Când l-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge..."

 Dumba Gabriela
.

Alina Laufer este acum acasă și îi ajută pe copii să se refacă după accidentul rutier în care au fost la un pas să-și piardă viața. Derulând înapoi, Alina conștientizează prin ce mare cumpănă au trecut cu toții și mulțumește lui Dumnezeu că sunt bine cu toții, însă nu poate uita imaginile cu cei mici plini de sânge. Nathaniel a fost mai grav rănit, dar pericolul a trecut acum și sunt cu toții în recuperare acasă, după ce au fost externați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În data de 26 august, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, soţia sa, Alina, şi cei doi copii ai familiei au fost răniţi într-un accident de mașină. Evenimentul nefericit s-a produs la Câmpina, judeţul Prahova. După primele investigații s-a descoperit ca mașina lui Ilan Laufer s-a izbit de un copac şi apoi de un alt autoturism, pe care tocmai încerca să îl evite.

311296588_10229217733687259_6118419670869506673_n311296588_10229217733687259_6118419670869506673_n

Cum se simt acum Alina Laufer și copiii, după accidentul rutier grav

Alina Laufer rememorează clipele din momentul accidentului și realizează cât de norocoși au fost cu toții că au scăpat cu viață. Șocul cel mai mare l-a avut în momentul în care micul Nathaniel, în vârstă de 2 ani și jumătate, a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală.

Sperietura a fost ingrozitoare, Ilan Laufer acuza dureri de stern, de spate și a trebuit să faca nenumărate investigații.

Acum suntem bine, ieri am venit acasă de la spital, ei sunt la fel de jucăuși că înainte. Noi, părinții lor, încercăm să ne revenim după spaimă și să nu mai retrăim acele momente de coșmar.

Așa a fost să fie, încă un moment în familia noastră care să ne unească și mai mult. Să ne facă să-i mulțumim Domnului în fiecare zi că ne ocrotește și că ne iubește atât de mult' scria Alina Laufer pe Instagram.

Davina și Nathaniel, gemenii de 2 ani și jumătate ai cuplului Laufer, se simt bine în prezent și i-au uimit pe părinți prin curajul cu care au înfruntat o situație extrem de gravă.

A fost șocant, pot să rezum la un singur cuvânt, șocant. Ne-am speriat foarte tare, noroc că Ilan are reflexe bune. Noi nu aveam oricum viteză, dar a apucat să încetinească și mai mult.

Momentul cel mai traumatizant a fost când l-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge. Avea și năsucul spart și  o rană la frunte' declară Alina Laufer, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, după divorțul de fosta soție, Livia. Primele imagini cu actorul și partenera lui

Citește și: Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe împlinește 15 ani. Ce-și dorește adolescentul de ziua lui de naștere: „Toată familia l-a sunat pe Bebeto, dar tatăl lui nu. Încă așteaptă…’

Alina și Ilan Laufer s-au sperit îngrozitor când și-au văzut copiii răniți

Alina Laufer mărturisește că nu are niciun regret, că orice greșeala făcută a adus-o în punctul unde este acum. Declară ca are o viață minunată și că este o norocoasă. Și că, acum, au trecut peste dificila încercare.

Nu știu cum am depășit momentele alea. Slavă Domnului că nu mă pierd foarte tare în clipe de criză, și atunci am putut să fiu alături de copii. Eu m-am lovit mai puțin decât Ilan și încă din ambulanță am refuzat investigațiile, pentru că trebuia să stea cineva cu copiii.

Ilan s-a dus să-și facă radiografii, ecografii. Știm că are sternul fiurat și câteva coaste. Mai mult că sigur și eu, dar nu am avut în momentul ăla cum să mă examinez mai mult. Am și ceva vânătăi pe corp de la impact, de la centură, de la bord. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat doar cu atât, nu pot să descriu în cuvinte cât de tare ne-am speriat', a mai spus Alina Laufer pentru fanatik.ro.

foto: Facebook Ilan Laufer

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton