Alina Laufer recunoaște că soțul ei, Ilan, ia deciziile importante în familie, după 11 ani de căsnicie: „Eu văd acolo o bucățică, știu că pe aia trebuie să o fac bine, dar nu...”

 Dumba Gabriela
.

De 11 ani, Alina Laufer este căsătorită cu Ilan Laufer și împreună îi au pe gemenii Davina și Nathaniel. Vedeta mai are o fată, Karina, din fosta căsnicie cu Jorge, iar programul pe care îl are, zi de zi, nu este deloc ușor, mai ales că nu au acceptat o bonă pentru copii. Alina și Ilan Laufer au dezvăluit cine este șeful în casa lor, precizând că fiecare își știe foarte bine rolul său în familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Alina Laufer, în vârstă de 41 de ani, este mamă a trei copii, însă își dorește să își mai mărească familia. Ea a devenit mamă de gemeni în urma unei procedure de fertilizare in vitro, însă nu vrea să se oprească aici. Deși are un program încărcat, reușește să se implice și în afacerile familiei și ia decizii cot la cot cu soțul ei.

292978723_5175229895866070_6044195947254097131_n292978723_5175229895866070_6044195947254097131_n

Alina Laufer recunoaște că soțul ei, Ilan, ia deciziile importante în familie, după 11 ani de căsnicie

Alina și Ilan Laufer au vorbit, recent, despre viața lor de familie și au punctat că amândoi iau deciziile importante, nicidecum separat. Niciunul dintre ei nu este cocoșul casei. ci împreună discută, se consultă și decid așa cum consideră că este cel mai bine pentru familia lor.

Nu îmi place să fiu eu cea care ia deciziile importante pentru viața noastră, pentru că implică foarte multă responsabilitate. El este mult mai echilibrat, cu experiență de viață și cu viziune de ansamblu mult mai mare decât mine. Eu văd acolo o bucățică, știu că pe aia trebuie să o fac bine, dar nu am o imagine de ansamblu atât de bună„, spune Alina Laufer, completată de soțul ei:

Când vine vorba de decizii, de obicei le luăm împreună. Poate le inițiez eu de cele mai multe ori, dar nu prea iau decizii singur. Ne consultăm, dar Alina lucrează foarte mult alături de mine când implementăm o decizie. Nu o fac singur și din punctul ăsta de vedere este de mare ajutor', spune și Ilan Laufer în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Citește și: Fiul lui Liviu Dragnea și Gina Tătulescu au divorțat în secret:'Un subiect delicat pentru noi…'

Citește și: Otniela Sandu, prima apariție la TV cu iubitul ei. Cine este și cum s-au cunoscut

Alina Laufer nu ar ierta niciodată infidelitatea

Alina Laufer spunea, acum ceva timp, că nu ar accepta niciodată ca partenerul ei să consume alcool în mod excesiv, să fie dependent de jocurile de noroc sau să consume substanțe interzise:

„Cred că dacă aș avea un soț bețiv! Nu aș trece niciodată peste băutură, peste jocuri de noroc, peste substanțe interzise. Aici nu comentez pentru că nu știu! (n.r. – peste înșelat dacă ar trece) Nu mi s-a întâmplat. Nici restul nu mi s-au întâmplat, dar știu sigur că nu aș putea să trăiesc cu o persoană dependentă! Asta am știut întotdeauna!'.

Când vine vorba despre infidelitate, Alina Laufer l-a avertizat deja pe soțul ei. Ilan Laufer știe că dacă ar călca strâmb, partenera lui l-ar părăsi imediat.

„Nu am zis nu total la înșelat pentru că nu știi în ce situație te prinde, în ce situație este! Chiar nu știu și nici nu vreau să mă confrunt cu această problemă! Nu vreau să văd cum aș reacționa în momentul respectiv! Este foarte posibil să îmi fac bagajele și să plec! Dacă îl întrebi pe soțul meu, el așa știe! El știe că o să îmi fac bagajele, iau copiii, plec și nu mă mai găsește niciodată! Aceasta este varianta oficială, dar adevărul nu am de unde să îl știu!', spunea Alina Laufer.

Alina și Ilan Laufer nu au bonă pentru gemeni

Alina și Ilan Laufer sunt implicați 100% în creșterea gemenilor și nu au acceptat până acum ajutorul unei bone. Copiii merg la grădiniță, timp în care soții Laufer se pot ocupa de afaceri și de treburile casnice. Până acum au reușit să aibă grijă singuri de copii, chiar dacă este greu să facă față unui program atât de încărcat.

Noi nu avem bone și programul nostru este destul de încărcat. Pe lângă munca pe care trebuie să o depunem la birou, la firme, la proiectele pe care le avem, la ora 17:00 cel târziu luăm copiii de la grădiniță și până seara la ora 21:30-22:00 când îi culcăm, până le dăm de mâncare, îi plimbăm, îi spălăm, ieșim cu ei în parc și așa mai departe, ne ocupăm non-stop de ei.

Dimineața la fel, ne trezim cu jumătate de oră înaintea lor, îi pregătim. Eu trebuie să scot și câinele. Alina îi pregătește de dimineață, iar weekendurile, de cele mai multe ori sunt mai grele decât zilele din timpul săptămânii, pentru că atunci suntem cu ei de dimineață până seara și sunt foarte solicitanți', a povestit Ilan, în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton