Alina Petre și Bogdan Vasiliu divorțează la un an de la nuntă! Acum câteva zile își făceau declarații siropoase: "Femeia perfectă a sufletului meu, la care am visat tot timpul..."

 Dumba Gabriela
.

Alina Petre și Bogdan Vasiliu au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat că s-au căsătorit, după doar două luni de relație. Iată că și vestea că divorțează, la un an de la nuntă, vine tot ca un șoc pentru cei care îi cunosc, mai ales că în urmă cu câteva zile își făceau declarații siropoase de dragoste pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Bogdan Vasiliu, președintele echipei de handbal CS Rapid, s-a căsătorit în aprilie 2023 cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul director al SRI. Nunta lor a venit ca o mare surpriză pentru că se știau de doar două luni, dar iată că tot ca un foc de paie se stinge și mariajul lor.

0e510395-3112-46fd-848d-a6b853241e860e510395-3112-46fd-848d-a6b853241e86

Alina Petre și Bogdan Vasiliu s-au căsătorit după 2 luni și divorțează după un an

În luna aprilie a anului 2023, Alina Petre s-a căsătorit pentru a doua oară cu bărbatul alături de care trăia o frumoasă poveste de dragoste, după doar două luni de relație. După doar un an, mariajul lor a ajuns la final.

Actele de divort au fost deja depuse la tribunal, conform Antena Stars. Deși în mediul online cei doi păreau să formeze cuplul perfect, iată că, în cele din urmă, au decis să meargă pe drumuri separate. Nimeni nu știe momentan ce s-a întâmplat și de ce au ales să divorțeze atât de repede.

Cu doar câteva zile în urmă, soțul Alinei Petre publica mesaje siropoase cu trimitere la iubita lui soție. „Femeia perfectă a sufletului meu , la care am visat tot timpul … a trecut un an , ca o clipă si îi mulțumesc lui Dumnezeu in fiecare moment că mi te-a adus in viața mea , că ai devenit soția mea și că mi-ai fost alături si m-ai sprijinit in multe momente grele. Te Iubesc”, a fost mesajul scris de Bogdan Vasiliu.

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula Iubirii a renunțat la verighetă în timpul Bonfire-ul special cu ispita Eric: „Eu am venit aici rănit. Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu. M-a făcut de mii de ori să o urăsc…’ / Val de acuzații la adresa soției lui

Citește și: Canotoarea Ionela Cozmiuc se retrage după ce a câștigat aurul la Campionatele Mondiale din Canada, la simplu vâsle. La 29 de ani, medaliata cu argint de la JO vrea să se dedice familiei

Alina Petre făcea declarații surprinzătoare în urmă cu câteva luni

În luna aprilie 2023, după doar două luni de relație, Bogdan Vasiliu și Alina Petre i-au luat pe toți prin surprindere, căci s-au căsătorit.

„A fost foarte spontană decizia asta. Ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt, pur și simplu am știut', declara ea despre nunta cu președintele CS Rapid.

Șapte luni au trecut de la fericitul eveniment, iar căsătoria nu a schimbat-o pe Alina Petre, care îl laudă pe Bogdan Vasiliu. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a dezvăluit: 

„Sunt aceeași persoană, poate mai feminină ca altă dată. Mă simt protejată și iubită, ceea ce îmi dă voie să fiu mai feminină. Femeile singure nu pot fi întotdeauna feminine. Confruntându-se cu situații de viață mai dure și rezolvând multe probleme din aria bărbaților, involuntar își dezvoltă un soi de masculinitate. Este un mecanism de apărare, într-un fel', a spus Alina Petre, care a profesat ca lifecoach, iar recent a terminat și facultatea de psihologie.

Întrebată despre calitățile lui Bogdan Vasiliu, Alina Petre a spus că soțul ei e înainte de toate foarte iubitor. „Cred că fiecare om este diferit și unic. Nu cred în șabloane umane și cred că fiecare dintre noi vine cu ceva special în viața cuiva. Bogdan însă, vorbește același limbaj de iubire ca și mine. Este bun și empatic și ajută foarte multă lume cu probleme. Mi se par minunate aceste calități la un bărbat'. 

Înainte de mariajul cu Bogdan Vasiliu, Alina Petre a fost căsătorită cu Marian Măgureanu, băiatul lui Virgil Măgureanu, cel care a condus SRI, în perioada 1990-1997.

„Cred că mult timp am fost în postura salvatorului, în relațiile mele cu oamenii, în general. Nu mi-aș mai dori nici să fiu văzută ca un colac de salvare și nici să mai încerc eu să rezolv problemele altora. Fiecare dintre noi are responsabilitatea pentru ceea ce și-a creat în viața lui. Știu că avem destule resurse ca să ne rezolvăm problemele singuri și să nu le mai punem pe umerii celorlalți', a încheiat Alina Petre.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton