Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, se căsătorește a doua oară: "A fost totul foarte spontan...". Avocata face pasul cel mare după două luni de relație

 Dumitrache Laura
.

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fost director al Serviciului Român de Informații, se căsătorește pentru a doua oară. După două luni de relație, avocata și iubitul ei au decis să se cunune civil. Vedeta a făcut primele declarații despre nunta cu partenerul ei.

CITEȘTE RVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Avocata Alina Petre se pregătește să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu trăiește o poveste de dragoste de două luni cu noul iubit și este pregătită să își unească destinele. Alina Petre își dorește ca nunta cu viitorul ei soț să fie una specială.

alina petrealina petre

Alina Petre a fost măritată cu fiul lui Virgil Măgureanu, Marian, iar cei doi au divorțat în urmă cu câțiva. Au împreună o fetiță, iar după divorț, avocata a declarat că a fost victima violenței domestice timp de mai mulți ani. Acum, blondina trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de noul ei partener, iar în curând se vor căsători.

Citește și: Ileana Lazariuc a împlinit 41 de ani. Ce urare a primit de la mama ei, Anastasia Lazariuc: „Nu-mi plac cuvintele lungi, vreau doar să…”

Citește și:Andreea Berecleanu, reacție dură după ce s-a aflat că Angela Gheorghiu a semnat un angajament cu Securitatea, în studenție: „Să-i fie retrasă distincția regală”

Citește și:Alina Eremia, schimbare de look neașteptată. S-a făcut roșcată: 'Aveam chef de puțină culoare'

Citește și:Culiță Sterp rămâne sub control judiciar în cazul accidentului provocat în Cluj. Ce reclamă avocații cântărețului

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, se căsătorește pentru a doua oară

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul șef al SRI, se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă. Celebra avocată și-a întâlnit iubitul în urmă cu două luni, iar în curând se vor cununa civil. Vedeta a făcut primele declarații despre nunta cu partenerul ei și susține că evenimentul va avea loc într-un special, pe un stadion din București. Mai exact, Alina Petre se va căsători cu iubitul ei în a treia zi de Paște.

Pe un stadion din București și sper să fie așa cum ne-am închipuit noi că o să fie, ceva special. A fost foarte spontană decizia asta, și, probabil, că o să mă îmbrac în ton cu locația și cu culorile echipei. A fost totul foarte spontan. Ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt, pur și simplu am știut', a declarat avocata Alina Petre la Antena Stars.

Alina Petre:”Mama este cam sceptică”

Alina Petre a dezvăluit că familia ei a fost luată prin surprindere când a aflat că se va căsători atât de repede cu iubitul ei. Avocata vrea să se căsătorească imediat după Paște, pentru a lega acest eveniment special de o sărbătoare tradițională.

„Mama este cam sceptică. Dar mi-a spus să fac ce îmi spune inima pentru că asta este important în viață și, până la urmă, pentru asta trăim. Pentru momentele frumoase. Am vrut să leg de această sărbătoare. Care este cu totul specială și am ales să facem acest lucru pentru că ne dorim să mergem și în fața lui Dumnezeu, acolo să ne unim destinele',a mai spus avocata.

Avocata și-a acuzat fostul soț de violență domestică

Alina Petre a divorțat de fostul ei soț, Marian Măgureanu, cu care are o fetiță și l-a acuzat de violență domestică. Au fost căsătoriți vreme de 20 de ani, iar avocata a decis să se despartă de tatăl fiicei sale pentru că nu mai suporta agresiunile verbale și fizice ale bărbatului.

„M-am lăsat bătută și la propriu, și la figurat și cred că foarte puține femei trec prin ce am trecut eu. Nu-mi doresc ca fetița mea să aibă drept exemplu de normalitate ceea ce se întâmplă acum. Nu mi-am dorit să ajung să-mi spăl rufele în public. Dar cred că exemplul meu va ajuta și pe alții. Suntem crescuți în comunism, cu frica în sânge. Cu televizorul oprit și fără acces la apă caldă. Eu aleg să trăiesc altfel. Si să spun lucrurilor pe nume'a scris Alina, atunci, pe contul ei de Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton