Alina Pușcaș suferă de o afecțiune fără leac, de ani de zile: "Nu pot să respir, în așa hal am ajuns"

 Radulescu Ruxandra
.

Alina Pușcaș suferă de o afecțiune fără leac, de ani de zile. Alina Pușcaș este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la TV, dar și o femeie frumoasă. Vedeta a mărturisit însă că ascunde o suferință pricinuită de o afecțiune, căruia nu-i găsește leac. Iată ce a mărturisit recent Alina Pușcaș!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș suferă de o afecțiune fără leac, de ani de zile. Alina Pușcaș, 37 de ani, este o femeie frumoasă, are o carieră de succes și o familie armonioasă, alături de soțul ei și cei trei copii. Cu toate acestea, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” se confruntă de ani de zile cu o afecțiune ce-i cauzează probleme grave de respirație.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_04_befunky-collage-1-11https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_04_befunky-collage-1-11

Alina Pușcaș suferă de o afecțiune fără leac, de ani de zile

Alina Pușcaș s-a confesat fanilor de pe social-media despre problema de sănătate care o chinuie de ani buni și pentru care încă nu a găsit un tratament eficient.

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș cu șuvițe blonde și părul scurt: „Îmi place tare mult’

Citește și: Cum își educă Alina Pușcaș cei trei copii: „Când ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă. Trebuie…’. Prezentatoarea TV le-a impus limite clare celor mici

Citește și: Când începe America Express – Drumul Soarelui, la Antena 1. Imagini cu echipele în timpul probelor

Citește și: Cauza morții artistei Dj Lalla. Ce au descoperit medicii legiști la autopsie

Dacă vă întrebați de ce am evitat să vă dau mesaje vocale dimineața, ei bine, de asta! Pentru că sunt într-o situație în care efectiv mi se întâmplă să nu mai pot respira, cum este și acum. De exemplu, mi-am luat o cafea și nu am prea reușit să beau din ea pentru că nu pot să și respir, să și beau cafeaua. Așa că uite în așa hal am ajuns.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au încercat să-mi dea soluții, să-mi recomande niște tratamente. Vă spun că de patru ani am încercat toate combinațiile posibile, cu medicamente și soluții din România' – a explicat vedeta într-o intervenție pe Instagram.

Ce a aflat Alina Pușcaș despre tatăl ei, la înmormântarea lui, acum 5 ani

Ce a aflat Alina Pușcaș despre tatăl ei, la înmormântarea lui, acum 5 ani. Alina Pușcaș nu a vorbit de prea multe ori despre relația ei cu tatăl său, care a murit în urmă cu 5 ani, însă atunci când a făcut-o, a șocat pe toată lumea. Dacă în urmă cu mai multe luni explica că nu au avut deloc o relație bună și că au vorbit de foarte puține ori în viață, în ultimul podcast la care a fost invitată, a dezvăluit ceea ce a aflat despre tatăl ei și a lăsat-o fără cuvinte.

Tatăl meu a murit de Sfinții Mihail și Gavril, acum 5 ani (…). La înmormântare, am aflat de la prieteni de-ai lui că era instructor de schi, eu dorindu-mi foarte mult să învăț să schiez.‘, a povestit Alina Pușcaș, în podcastul lui Radu Țibulcă.

M-am uitat la Mihai și a rămas și el mască. Mihai m-a învățat să schiez în 2014. Acest lucru va funcționa ca anti-exemplu pentru mine, ca să le îndeplinesc toate dorințele copiilor mei.’, a continuat Alina Pușcaș.
FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton