Alina Pușcaș îi ia apărarea Evei Măruță, după ce a fost criticată pentru apariția în filmul Tati part-time: „Mi se pare o prostie. Și eu, dacă aș fi multimilionară…”. Primele declarații după ce s-a zvonit că e însărcinată a patra oară / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Alina Pușcaș îi ia apărarea Evei Măruță, după ce a fost criticată pentru apariția în filmul Tati part-time. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a vizionat pelicula și spune că a fost plăcut surprinsă de prestația fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță, la doar 8 ani, și că nu înțelege valul de hate venit ulterior. Totodată, vedeta a făcut primele declarații, după ce s-a zvonit că e iar însărcinată.

ITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș îi ia apărarea Evei Măruță, după ce a fost criticată pentru apariția în filmul Tati part-time. Vedeta, mamă a trei copii, e de partea fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță și susține că nu înțelege de ce micuța s-a lovit de valul de hate, odată cu debutul ei în cinematografie, la 8 ani. De asemenea, prezentatoarea de la Antena 1 e de părere că, de fapt, comedia e una foarte reușită și chiar a vizionat-o. Iată ce declarații a făcut aceasta, după ce s-a zvonit că e însărcinată a patra oară.

45276130_539936019805859_7596169482867834880_n45276130_539936019805859_7596169482867834880_n

Citește și: Cu ce dietă slăbește Alina Pușcaș în timp record: „Fac fasting fără să îmi dau seama'. A dat jos patru kilograme în câteva zile

Citește și: „Nu am putut mânca din cauză că nu puteam respira, sunt la limita de a da în astm'. Cât de periculoase sunt alergiile de care suferă Alina Pușcaș și ce alte probleme de sănătate a avut. A ajuns pe masa de operație / EXCLUSIV

Citește și: Cât de mult au afectat-o pe Teo Trandafir cele două divorțuri: „A fost cumplit, am înțeles atunci că trebuie să cer ajutor'. Ce se întâmplă în viața ei amoroasă acum și de ce merge la psiholog / EXCLSUIV

Citește și: Ce educație le oferă Cătălin Moroșanu copiilor lui și ce planuri are cu fiul său cel mic: „S-a născut prematur, a stat în spital până s-a întremat. Îl voi învăța…'. Campionul K1 își mai dorește copii / EXCLUSIV

Alina Pușcaș, primele declarații după ce s-a zvonit că e însărcinată a patra oară

Alina Pușcaș neagă că ar fi însărcinată cu al patrulea copil, după ultimele speculații apărute în presă. Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva susține că nu își mai dorește alți copii, în afară de cei trei pe care îi are. Totodată, ea a dezvăluit ce părere are despre Tati part-time, filmul în care joacă Eva Măruță.

Ce mai faci, Alina? Tot frumoasă și elegantă.

Încerc. Dacă îmi iese, voi trebuie să îmi spuneți.

Cum te menții? Ai vreun secret? Pentru că radiezi…

Nu cred că există secrete. O fi uneori și starea ta, dar noroc cu gena. E o combinație între starea ta fizică, starea de spirit și genă. Și nu, nu sunt însărcinată, pentru că am văzut azi sau ieri o știre. Am postat eu o poză care, culmea, era mai veche de la o filmare Te cunosc de undeva. Și aveam un sacou negru pe mine și țineam mâna efectiv aici (sub piept-n.r.). Dar eu nu făceam decât să îmi țin sacoul; nu știu câți au observat asta. Cert este că m-am trezit cu mesaje, cu 'sarcină ușoară' și am zis: 'Doamne ferește-mă'. După care am văzut pe un alt ziar, că efectiv au preluat așa, că sunt însărcinată a patra oară.

Dar ți-ai mai dori un copil?

Nu. Nu mi-aș mai dori un copil. Îmi ajung trei. Mi se pare că cifra trei e numărul perfect!

Și cum e viața cu trei copii?

Este frumoasă, agitată, cu multă treabă, dar, cumva, am noroc că i-am făcut sistematic, la intervale de timp sănătoase. Alex și Melissa care sunt de 7 și 8 ani, sunt foarte apropiați ca vârstă și atunci ei sunt cumva pe aceeași minte, au aceleași preocupări. Se joacă împreună, învață împreună. Iar cea mică, Iris, s-a adaptat foarte bine. Are 4 ani și deja citește. Mi-am dat seama că asta a ținut de relația cu frații ei.

Alina Pușcaș are o bonă care o ajută cu cei trei copii

Cine te ajută la creșterea lor?

Soțul.

Nu aveți bonă?

Avem o doamnă care ne ajută de vreo șapte ani, doamna Mariana. Dar, pe timpul zilei, ei oricum sunt la școală, de la 8:00 dimineața până la aproape 17:00 ei sunt plecați. Deci, practic, timpul nostru petrecut din momentul în care ajung acasă, 17.30, până la 20.30, când trebuie să se pregătească de somn. Și facem și în perioada aceea teme, repetăm la pian, mai zicem o glumă, ne mai uităm la desene animate. Nu prea mai au timp de joacă, de fapt.

Crezi că programul lor e mai încărcat față de al nostru, de pe vremuri?

Da, îl au. Au un program destul de încărcat. Dar mie mi se pare normal să ne adaptăm evoluției. Așa trebuie să se întâmple. Așa mi s-a părut și mie că eram foarte diferiți de părinții noștri. Părinții noștri de bunicii noștri și tot așa. Mi e mi se pare că este ceva firesc, natural.

Alina Pușcaș îi ia apărarea Evei Măruță, după ce a fost criticată pentru apariția în filmul Tati part-time

Apropo de discuțiile legate de fiica lui Cătălin Măruță, care a debutat în film… Cât de important crezi că este să ai părinții în lumea aceasta a showbiz-ului?

Nu știu. Dar cred că e important.

Sunt mulți copii care s-au născut în familii cunoscute sau au relații…

Nu e vina lor și nu trebuie să fie asta o povară. Dacă au norocul acesta și știu să îl folosească, bravo lor! Da, sunt de acord, atunci când copiii sunt și talentați și pot să urmeze calea aceasta, să fie susținuți cu orice preț, până la urmă. Dacă este ceva forțat și nu, de fapt, un talent real, atunci mi se pare că e degeaba.

Dar, apropo de ce spuneai, de evenimentul cu Măruță și fiica lui, mi se pare o prostie. Este efectiv o prostie. Eu am fost la avanpremieră. Și, sincer, mi-a plăcut scenariul. E haioasă producția și bine făcută, e montată bine comedia. Și sincer nu am înțeles valul acela de ură împotriva fetiței. Eu când am aflat că există un val de 'hate' la adresa fetiței am rămas șocată. Am vorbit și am dezbătut acest subiect, inclusiv cu soțul meu. Mi se pare absurd. Și eu, la rândul meu, dacă aș fi multimilionară sau nu neapărat, dar vreau să investesc într-un film și am posibilitatea aceasta…

Alina Pușcaș: „Eu cu banii mei fac orice, ce vreau eu'

Până la urmă, poate unii nu au înțeles că este vorba de un film privat și nu vorbim despre banii statului…

Dacă eu mă apuc și plătesc un scenarist cu banii mei, dacă fac un film, am tot dreptul să îmi aleg pe oricine. Bun, prost, am dreptul să aleg. Sau dacă vreau pentru copiii mei, atunci îi bag pe toți, mamă, tată, bunică, pentru că e dreptul meu să fac ce vreau cu banii mei. Dacă tu vrei să te uiți, ești liber, dacă nu vrei, ești la fel de liber. E treaba ta. Eu cu banii mei fac orice, ce vreau eu. Dacă vreau le dau foc. Dacă nu, îi investesc într-un film. Atitudinea aceasta chiar nu am înțeles-o! Sincer. E foarte simpatic, foarte drăguț.

În general, cam cei care au călcat pe urmele părinților au demonstrat… Ștefan Bănică Jr., Florin Piersic Jr. Și care n-a moștenit talentul părinților nu l-a moștenit…

Corect. Cu toate că noi am dat niște exemple care au reușit. Probabil că există și exemple care nu au reușit sau nu și-au dorit să meargă în zona asta. Nu e obligatoriu să facă același lucru. Talent sau nu, nu își doresc efectiv. Sunt mulți copii care, din cauza personalității părinților, lor fug total în direcții opuse. Dar suntem în 2024 și mi se pare că ar trebui să fim lăsați să facem cum simțim și cum dorim. Mi se pare că suntem mult prea îngrădiți în România. Asta de a face propriile alegeri și de a simți cum dorești să simți mi se pare foarte ciudat.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton