Alina Pușcaș, reacție vehementă împotriva hate-ului online: "Este tot un fel de hărțuire, să existe legi dure"

 Radulescu Ruxandra
.

Alina Pușcaș, reacție vehementă împotriva hate-ului online. Alina Pușcaș, prezentatoarea de succes de la „Te cunosc de undeva”, și-a exprimat părerea despre cei care instigă la ură pe social-media. De-a lungul timpului, vedeta însăși a fost ținta unor astfel de atitudini. Pușcaș s-a declarat șocată de comentariile agresive la adresa copiilor, făcând, indirect, aluzie la cazul Eva Măruță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș este o vedetă îndrăgită, dar și mama a trei copii. Dincolo de responsabilitățile față de familie și carieră, Pușcaș e nevoită să gestioneze și comentariile răutăcioase pe care le primește pe social-media. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” este de părere că ar trebui să existe anumite legi care să pedepsească un astfel de comportament.

alina-puscas-3alina-puscas-3

Alina Pușcaș, reacție vehementă împotriva hate-ului online

Alina Pușcaș consideră că autoritățile ar trebui să ia măsuri pentru a pedepsi pe cei care postează comentarii agresive, considerând acest comportament o formă de hărțuire. Prezentatoarea emisiunii „Te Cunosc de Undeva' e de părere că cei care folosesc un limbaj violent online ar trebui să nu mai aibă dreptul de a mai folosi social-media.

Citește și: Cum mențin Alina Pușcaș și soțul ei pasiunea în cuplu: „Ne facem timp doar pentru noi doi. Câteva ore închiși în dormitor…’. Detalii despre nunta lor și rochia de mireasă / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce dietă slăbește Alina Pușcaș în timp record: „Fac fasting fără să îmi dau seama’. A dat jos patru kilograme în câteva zile

„E groaznic și, din punctul meu de vedere, aș forța cumva mâna cui trebuie să se aplice niște legi, să se dea niște legi. Până la urmă, hate-ul ăsta este tot un fel de hărțuire. Să existe niște legi dure. De exemplu, dau o idee. Celor care sunt pe genul acesta de hate grav, efectiv să le fie blocată oportunitatea de a mai avea vreodată ocazia să mai aibă conturi pe orice platformă de social media și să mai agreseze sau să abuzeze oameni. Poate să se facă inclusiv pușcărie pentru așa ceva, de ce nu? Sau să existe o amendă penală, ceva ca poate cumva să se mai calmeze lumea', a spus Alina Pușcaș, în exclusivitate pentru unica.ro, la avanpremiera Power Couple România.

Alina Pușcaș: „Am văzut hate la adresa unor copii”

Ceea ce a revoltat-o pe Alina Pușcaș au fost comentariile negative la adresa copiilor, referindu-se, indirect, la reacțiile față de Eva Măruță, fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță.

„Eu nu înțeleg valurile astea de hate. Am văzut hate la adresa unor copii. Hate la adresa unor părinți care au încercat să facă ceva pentru copiii lor. Hate dacă cineva e în vacanță, hate dacă cineva arată prea bine. Măi, dar ce se întâmplă cu lumea asta? Eu nu înțeleg. Nu mai suntem capabili să ne bucurăm de nimic. E o boală, a devenit o boală hate-ul', a mai spus Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș a recunoscut că nu mai poate face copii, după ce s-a zvonit că este însărcinată pentru a patra oară

Alina Pușcaș nu a stat pe gânduri și le-a explicat imediat fanilor că nu este vorba despre o sarcină, ba mai mult, a precizat că ținea mâna sub sâni și nu pe burtă. Ce-i drept, deși aceste zvonuri nu au fost pe placul ei, într-un final a recunoscut că s-a amuzat foarte tare să vadă cum oamenii deja o felicitau pentru sarcină deși nu a confirmat acest lucru sau declarat că ar mai vrea un copil.

Am râs cu lacrimi în primă fază, nu se poate! De la o fotografie în care eram într-un sacou, de care mă țineam de fapt ca să nu se vadă bustiera și țineam mâna sub sâni, nu o țineam pe burtă. Era un îndemn la a zâmbi toată ziua, pentru că eram cu zâmbetul larg. A apărut că sunt însărcinată a patra oară! Ferească Dumnezeu! Dar de unde știu? Că eu nu știu!’, a fost reacția prezentatoarei TV pe rețelele de socializare.

Nu există o problemă medicală, ci pur și simplu mi-am clipsat, sunt prinse cum ar veni, nu se mai poate. Singura variantă prin care pot să mai fac un copil ar fi o fertilizare în vitro, ceea ce nu o să se întâmple. Am recurs la asta pentru că mi-am dorit să nu mai folosesc anticoncepționale. În principiu, oricum aveam de gând să mă opresc.

Nu mai suntem la 20 de ani, nici la 30 de ani și cumva am zis că cifra 3 este un triunghi perfect. Mai bine așa, să încercăm să acordăm cât de mult timp putem celor 3 copii și e suficient’,

FOTO: Instagram Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton